Τρόποι για να δείτε τι κάνουν οι φίλοι και η οικογένεια online

Θέλετε να δείτε τι κάνουν οι φίλοι και η οικογένειά σας; Εδώ είναι έξι τρόποι για να ακολουθήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να μάθετε πού βρίσκονται οι φίλοι σας και τι κάνουν, να παρακολουθείτε τα μέλη της οικογένειάς σας, να μοιράζεστε το σημείο όπου βρίσκεστε και να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα μέρη γύρω από την τοποθεσία σας.

Σημείωση : Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές αυτές θα λειτουργούν με το συγκεκριμένο τηλέφωνό σας και το σχέδιο χρήσης. Θα ισχύουν πιθανότατα οι συνήθεις χρεώσεις δεδομένων και μηνυμάτων από τον μεταφορέα σας.

01 του 06

Τετράγωνο

Το Foursquare δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν τα ενδιαφέροντα γύρω τους, με βάση τις συστάσεις των φίλων, της οικογένειας και των συναδέλφων τους. Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο, συνδεθείτε με φίλους μέσω διάφορων ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και βιβλίων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μπορείτε να δείτε αμέσως τι κάνουν οι φίλοι σας. Μόλις ξεκινήσετε να "ελέγχετε" τις τοποθεσίες Foursquare (αυτόματα γίνεται μέσω τεχνολογίας GPS ), μπορείτε να αφήσετε συμβουλές σε μέρη που σας αρέσουν ή να μη σας αρέσουν, να στείλετε μηνύματα σε φίλους στην περιοχή και να κερδίσετε κονκάρδες με βάση το επίπεδο δραστηριότητας.

02 του 06

Κελάδημα

Το Twitter είναι μια εξαιρετική πηγή για την αναζήτηση από πού προέρχεται το περιεχόμενο, είτε από ένα συγκεκριμένο άτομο (αν έχουν ενεργοποιήσει την παρακολούθηση τοποθεσίας) είτε από μια ομάδα ανθρώπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Σύνθετη αναζήτηση Twitter για να εντοπίσετε όλα τα tweets σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις. για παράδειγμα, λέτε ότι θέλετε να δείτε τα τελευταία δεδομένα σχετικά με πρόσφατο σεισμό στη Χιλή ή θέλετε να λάβετε το τελευταίο σκορ της ομάδας κοινότητας μπέιζμπολ. Θέλετε να γίνετε ακόμα πιο συγκεκριμένοι; Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως το NASA Latitude and Longitude Finder για να συνδέσετε μια διεύθυνση και να αναζητήσετε αυτές τις συντεταγμένες.

03 του 06

Facebook Places

Το Facebook Places σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε ποιον ελέγχεται κάπου αν έχει προσθέσει την τοποθεσία του στις ενημερώσεις κατάστασης. Μπορείτε να μάθετε ποιος είναι εκεί από αυτές τις πληροφορίες και να δείτε ποιος άλλος είναι εκεί εάν έχουν επισημανθεί με ετικέτα σε μια ανάρτηση.Περισσότερα από τη σελίδα πληροφοριών:

"Οι συμβουλές θέσης σας δείχνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που επισκέπτεστε, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, των εμπειριών και των στιγμών των φίλων σας από αυτό το μέρος.

Η τοποθεσία σας προσδιορίζεται χρησιμοποιώντας φάρους κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, GPS και Facebook Bluetooth®. Η προβολή των συμβουλών για το μέρος δεν δημοσιεύει στο Facebook ή δεν δείχνει τους ανθρώπους όπου βρίσκεστε. "

04 του 06

Σμήνος

Ο σμήνος σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Οι χρήστες μπορούν

επισκεφθείτε τα αγαπημένα μέρη τους, δείτε ποιος είναι κοντά και συναντήστε τους ανθρώπους μέσα στην εφαρμογή. Ο σμήνος σας επιτρέπει επίσης να δείτε ποιος βρίσκεται κοντά και να του στείλετε ένα μήνυμα. Επιπλέον, ο Swarm δεν βασίζεται απαραίτητα σε άτομα που κάνουν check-in. μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα γειτονιάς για το πού οι άνθρωποι είναι ανά πάσα στιγμή, μόνο με τη χρήση της εφαρμογής και την προβολή ποιος είναι επί του παρόντος σε απευθείας σύνδεση.

05 του 06

Waze

Το Waze είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε τοποθεσία που μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια την τοποθεσία ενός χρήστη. Περισσότερα για αυτό το εργαλείο: "Αφού πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση προορισμού τους, οι χρήστες απλώς οδηγούν με την εφαρμογή ανοιχτή στο τηλέφωνό τους για να συμβάλλουν παθητικά στην κυκλοφορία και σε άλλα οδικά δεδομένα, αλλά μπορούν επίσης να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο, μοιράζοντας αναφορές δρόμου για ατυχήματα, , ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο στην πορεία σας, βοηθώντας να δώσετε στους άλλους χρήστες της περιοχής μια «heads-up» για το τι πρόκειται να έρθει ».

06 του 06

Ίνσταγκραμ

Το Instagram δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δουν τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι - πού πηγαίνουν, τι μπορούν να κάνουν, κ.λπ. Τα περισσότερα προφίλ είναι δημόσια (εκτός αν έχουν οριστεί ιδιωτικά και οι χρήστες πρέπει να ζητήσουν άδεια για να δουν τι είναι αυτό το άτομο απόσπαση), που δίνει σε οποιονδήποτε την ευκαιρία να δει οποιεσδήποτε εικόνες που ο συγκεκριμένος χρήστης μπορεί να δημοσιεύει σε τακτική βάση. Οι περισσότεροι λογαριασμοί Instagram επικεντρώνονται στα καθημερινά γεγονότα της ζωής, με εικόνες που έχουν γεωγραφική ετικέτα με τη θέση του συμβάντος. Αυτό δίνει στους χρήστες ένα άμεσο στιγμιότυπο για το πού θα μπορούσαν να είναι οι φίλοι και η οικογένειά τους. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εικόνες αναρτημένες σε πραγματικό χρόνο, οπότε δεν είναι μια διαδικασία ασφαλούς αποτυχίας για την παρακολούθηση του πού μπορούν να είναι οι άνθρωποι. Παρ 'όλα αυτά, το Instagram είναι ένας φανταστικός τρόπος να ακολουθήσετε ό, τι κάνουν οι άνθρωποι καθαρά σε εικόνες.