Πώς να βρείτε μια ιστοσελίδα

Μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε μια ιστοσελίδα γρήγορα και εύκολα

Πώς βρίσκετε έναν ιστότοπο; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να βρείτε έναν ιστότοπο.

Χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης.

Τι είναι μια μηχανή αναζήτησης; | Τι ψάχνουν οι μηχανές αναζήτησης; | Πώς να επιλέξετε μια μηχανή αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης σας διευκολύνουν να βρείτε έναν ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Web έχουν ενσωματωμένο πεδίο εισαγωγής μηχανών αναζήτησης, ώστε να μην χρειάζεται καν να μεταβείτε στην αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης για να κάνετε την αναζήτησή σας. Απλά πληκτρολογήστε τον όρο που αναζητάτε στο πεδίο εισαγωγής του προγράμματος περιήγησης (συνήθως βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά) και θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, όπου μπορείτε να επιλέξετε το πιο σχετικό αποτέλεσμα για το ερώτημά σας.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας στην αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης , δηλ. Στο Google, και να πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας από εκεί (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αποτελεσματικό τρόπο χρήσης της Google, δοκιμάστε την Επισκόπηση αναζήτησης Google ή το φύλλο εξαπατήσεων Google .

Χρησιμοποιήστε έναν κατάλογο Web.

Τι είναι ένας κατάλογος Web;

Εάν δεν είστε σίγουροι για τον ιστότοπο που ψάχνετε, αλλά γνωρίζετε ποιο θέμα ή κατηγορία θέλετε να κάνετε αναζήτηση, τότε η χρήση ενός καταλόγου Web είναι μια καλή επιλογή. Οι κατάλογοι Web οργανώνονται ανά θέμα και παρέχουν μια κατηγορηματική ανάλυση των ιστότοπων. Οι περισσότεροι κατάλογοι είναι επεξεργασμένοι από ανθρώπους, επομένως οι πιθανότητες είναι καλές και θα βρείτε κάποιες καλές ιστοσελίδες με αυτόν τον τρόπο.

Περιορίστε τις αναζητήσεις σας.

Βασικά στοιχεία αναζήτησης στο Web Αναζήτηση στο Web Made Simple Επτά συνήθειες των πολύ αποτελεσματικών ερευνητών στο Web

Πολλοί αρχάριοι κάνουν το λάθος είτε να είναι πολύ συγκεκριμένοι με τις αναζητήσεις τους, είτε όχι αρκετά συγκεκριμένοι.

Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για εστιατόρια πίτσα στο Σαν Φρανσίσκο, απλά πληκτρολογώντας τη λέξη "πίτσα" δεν θα σας πάρει αυτό που θέλετε - δεν είναι αρκετά συγκεκριμένο!

Αντ 'αυτού, θα πληκτρολογήσετε "πίτσα San Francisco"? αυτό το ερώτημα αναζήτησης θα είναι ΠΟΛΥ πιο αποτελεσματικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των αναζητήσεών σας, δοκιμάστε να διαβάσετε τα Top Ten Tricks Search της Google ή τα Top Ten Web Search Tricks .

Περισσότερα για τον τρόπο εύρεσης μιας ιστοσελίδας