Ο τελικός οδηγός για την εύρεση κάτι για να παρακολουθήσετε on-line

Ο κόσμος έχει αλλάξει. Αντί να αναγκαστούμε να ευθυγραμμίζουμε τα πρόγραμμά μας με τις λίστες τηλεοπτικών εκπομπών ή κινηματογραφικών ταινιών για να προσελκύσουμε τις αγαπημένες μας εκπομπές, μπορούμε τώρα να πάμε στο διαδίκτυο και να παρακολουθήσουμε σχεδόν οτιδήποτε θέλουμε, ανά πάσα στιγμή, με τρόπο που είναι πιο βολικό για εμάς: μέσω υπολογιστή, tablet ή άλλης κινητής συσκευής. Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να λάβουμε μια ολοκληρωμένη ματιά στους καλύτερους τρόπους για να παρακολουθήσετε τηλεόραση, βίντεο και ταινίες online.

01 από 04

Πώς να βρείτε δωρεάν online ταινίες

Top Ten Sites για δωρεάν ταινίες πλήρους μήκους : Ναι, είναι δυνατό να βρείτε ταινίες πλήρους μήκους στον Ιστό. Αυτές οι τοποθεσίες είναι τα καλύτερα μέρη για να τα βρείτε.

Έχω στρογγυλοποιήσει μέχρι και δεκάδες περισσότερα από τα καλύτερα μέρη στον Ιστό για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες στο άρθρο μου με τίτλο ακόμα πιο ελεύθερες κινηματογραφικές τοποθεσίες στο διαδίκτυο . Θα θελήσετε επίσης να δείτε τον οδηγό για την εύρεση δωρεάν ταινιών στο διαδίκτυο και ανεξάρτητες ταινίες και ντοκιμαντέρ .

Αν ψάχνετε για φιλικές προς την οικογένεια ιστοσελίδες κινηματογράφων, ανακαλύψτε τις πέντε τοποθεσίες για ταινίες μεγάλων παιδιών . Πρόκειται για ιστότοπους ποιότητας που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, βίντεο και κινούμενων σχεδίων που στοχεύουν στο νεότερο σύνολο.

Η βάση δεδομένων ταινιών Internet είναι ο πιο ολοκληρωμένος ιστότοπος στον Ιστό όχι μόνο για να παρακολουθείτε ταινίες, βίντεο και ρυμουλκούμενα, αλλά και για βιογραφίες ηθοποιών, σεναρίων, επερχόμενων πληροφοριών ταινιών και πολλά άλλα.

Hulu είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους για την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών, βίντεο και ταινιών πλήρους μήκους.

Εάν θέλετε να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία από ελεύθερες ιστοσελίδες ταινιών, δοκιμάστε 32 Sites for Watching Free Movies Online , μια ενημερωμένη λίστα με τις καλύτερες ιστοσελίδες για να βρείτε όλες τις μεγάλες δωρεάν ταινίες.

Οι Επιλογές Αναζήτησης της Google σας διευκολύνουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε ταινίες πλήρους μήκους. Για παράδειγμα, μια αναζήτηση για την Καζαμπλάνκα αποφέρει πολύ πολλά αποτελέσματα, αλλά εάν κάνετε κλικ στην επιλογή Απόκρυψη επιλογών Εμφάνιση επιλογών ... και, στη συνέχεια, Βίντεο, μπορείτε να καθορίσετε τη χρονική διάρκεια που αναζητάτε: Long (20 λεπτά ή περισσότερο). Ta da - τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Καζαμπλάνκα, ακριβώς στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Παρόμοιες επιλογές είναι διαθέσιμες στο Yahoo αν επιλέξετε να κάνετε αναζήτηση στο Βίντεο. μπορείτε στη συνέχεια να παίξετε με το φίλτρο διάρκειας για να καθορίσετε πόση ώρα θέλετε για ένα βίντεο που αναζητάτε.

02 από 04

Προεπισκοπήσεις ταινιών

Προεπισκοπήσεις ταινιών και ρυμουλκούμενα

Διάφορα. Πόροι πολυμέσων

03 του 04

Βίντεο

Περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν δωρεάν βίντεο στο Web από ποτέ στο παρελθόν. Μάθετε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν βίντεο online .

Πώς να βρείτε δημοφιλή βίντεο

Εδώ είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς δικτυακοί τόποι βίντεο στον ιστό - θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους για να βρείτε όλα τα δωρεάν βίντεο, ταινίες και ντοκιμαντέρ, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, ιογενή βίντεο και πολλά άλλα.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στο Web είναι να περιηγηθείτε στην επιλογή βίντεο στο YouTube .

Υπάρχουν PLEDY από μέρη στο Web όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο . Εδώ είναι οι επιλογές μου για μερικά από τα καλύτερα δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο και ιστοσελίδες εκπαίδευσης βίντεο online.

Πολλές φορές ένα βίντεο γίνεται εξαιρετικά δημοφιλές με τη μετάβασή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης . Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσδιορίσετε ποια βίντεο είναι τα πιο δημοφιλή ανά πάσα στιγμή, όπως:

04 του 04

Τηλεοπτικά προγράμματα

Ξέρατε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά από τα αγαπημένα σας κανάλια στον Ιστό; Εδώ είναι πάνω από 30 διαφορετικές τοποθεσίες όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν online τηλεόραση . Υπάρχουν επίσης αρκετοί ιστότοποι που προσφέρουν δωρεάν, υψηλής ποιότητας, τηλεοπτικές εκπομπές συνεχούς ροής . μπορείτε να τα βρείτε σε εννέα τοποθεσίες όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές .

Διάφορα. Βίντεο, ταινίες και πόροι ταινιών

Αφού επωφεληθείτε από όλες τις δωρεάν ιστοσελίδες βίντεο, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, απλά δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να πληρώνετε αυτά τα διογκωμένα τέλη καλωδίων και εισιτήρια εισιτηρίων κινηματογράφου. Μερικοί ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα:

Περισσότερες δωρεάν ταινίες και πολυμέσα

Χρειάζεστε ακόμα πιο ελεύθερες ταινίες και μέσα ενημέρωσης; Συνεχίστε να πηγαίνετε στο The Best Free Movie Sites ή δείτε αυτή τη λίστα δωρεάν λήψεων ταινιών, βίντεο και ταινιών μικρού μήκους.