Προεπισκοπήσεις ταινιών: Οι κορυφαίες εννέα τοποθεσίες όπου μπορείτε να τις βρείτε

Ρυμουλκούμενα ταινιών - γρήγορες προεπισκοπήσεις της βασικής πλοκής μιας ταινίας - είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να ενθουσιαστείτε για μια ταινία που έρχεται σύντομα. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι προσβλέπουν στα ρυμουλκούμενα και τις προεπισκοπήσεις ταινιών σχεδόν περισσότερο από την ίδια την ταινία! Οι παρακάτω ιστότοποι είναι οι καλύτεροι στον ιστό για προβολή προεπισκοπήσεων ταινιών, τόσο παλιές όσο και παρούσες - όλες εντελώς δωρεάν.

01 από 09

μήλο

Η τοποθεσία της Apple περιλαμβάνει κυρίως τρέχουσες και επερχόμενες προεπισκοπήσεις ταινιών, όλες με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο iTunes για να παρακολουθήσετε πολλά από αυτά, τα οποία μπορεί να αποθαρρύνουν μερικούς ανθρώπους χωρίς λογαριασμό Apple / iTunes. Περισσότερο "

02 του 09

Trailer Addict

Μπορείτε να βρείτε τις τρέχουσες ταινίες, τις επερχόμενες ταινίες και τις δέκα πιο δημοφιλείς προεπισκοπήσεις ταινιών στο Trailer Addict, καθώς και σχόλια και ενεργό συμμετοχή της κοινότητας σε συζητήσεις ταινιών. Περισσότερο "

03 του 09

Ερχομαι συντομα

Αποκτήστε προεπισκοπήσεις ταινιών, πληροφορίες εμπιστευτικών πληροφοριών και το τελευταίο κουτσομπολιό ταινιών στο ComingSoon.net, ένα από τα πιο δημοφιλή sites ψυχαγωγίας στον Παγκόσμιο Ιστό. Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των προεπισκοπήσεων ταινιών και των ρυμουλκούμενων εδώ, θα πάρετε επίσης τα πρώτα dibs σχετικά με τα εμπιστευτικά κουτσομπολιά, τις εικασίες σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες, πληροφορίες για τους ηθοποιούς και τις ηθοποιούς και πολλά άλλα. Περισσότερο "

04 του 09

FirstShowing.net

Μπορείτε να βρείτε τα τελευταία ρυμουλκούμενα ταινιών στο FirstShowing.net. Οι αναγνώστες θα απολαύσουν ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο κάθε προεπισκόπηση έρχεται με πολλές πληροφορίες υποβάθρου και πόρους ηθοποιού, ώστε να μπορείτε να πάρετε περισσότερες από μια ιδέα για το τι είναι η ταινία από το φόντο και συμπληρωματικές πληροφορίες. Περισσότερο "

05 του 09

IMDB

Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε ένα τρέιλερ ταινιών που είναι το τελευταίο πράγμα ή μια σύνοψη ταινιών από τη δεκαετία του 1920, θα μπορείτε να το βρείτε στο IMDB Movie Trailers. Οργανωμένο αλφαβητικά ή μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση μέσω δεκαετίας, έτους ή τίτλου ταινίας. Εκτός από ένα τεράστιο αποθετήριο προεπισκόπησης ταινιών / ρυμουλκούμενων, θα μπορείτε επίσης να αναζητήσετε και να βρείτε πληροφορίες για κάθε ηθοποιό και ηθοποιό στον κόσμο εδώ, καθώς και πληροφορίες σχετικά με σενάρια, τηλεοπτικές εκπομπές, αποσπάσματα από τις αγαπημένες σας ταινίες, λίγα γνωστά γεγονότα και ακόμη και σκηνές με "ακούσιες" σκηνές που δεν έπρεπε να κάνουν τον πρωταγωνιστικό χρόνο. Περισσότερο "

06 του 09

Yahoo Movies

Όχι μόνο μπορείτε να πάρετε τις τελευταίες πληροφορίες ταινιών στο Yahoo Movies, προσφέρουν επίσης αρκετά σε HD (υψηλής ευκρίνειας) για την ευχαρίστησή σας. Θα πάρετε επίσης μια νέα δόση κουτσομπολιού διασημότητας εδώ, καθώς και πληροφορίες για τους αγαπημένους σας ηθοποιούς και ηθοποιούς. Περισσότερο "

07 του 09

GameTrailers

Τα βιντεοπαιχνίδια, ειδικά εκείνα με πολύ δημοσιότητα πίσω τους, τείνουν να έχουν τις δικές τους ειδικές προεπισκοπήσεις. Το GameTrailers είναι το μέρος για να βρεις τις δουλειές, μαζί με την κοινότητα που αγαπά να μιλάει για όλα τα βιντεοπαιχνίδια. Περισσότερο "

08 από 09

Κλασικές ταινίες του Turner

Το Turner Classic Movies είναι μια φανταστική τοποθεσία με εκατοντάδες και εκατοντάδες παλιές προβολές ταινιών, κλιπ, αφίσες, πληροφορίες και πολλά άλλα. Μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην ενότητα Trailers για να βρείτε την παλιά ταινία που αναζητάτε. οργανώνονται αλφαβητικά κατά τίτλο. Αν είστε fan των κλασικών ταινιών τότε αυτός ο ιστότοπος θα γίνει ένας από τους νέους αγαπημένους σας προορισμούς στον Ιστό αμέσως. Περισσότερο "

09 του 09

YouTube;

Ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος βίντεο στο διαδίκτυο σήμερα, το YouTube είναι επίσης μια φανταστική πηγή προβολών ταινιών και ρυμουλκούμενων. Μπορείτε πάντα να βρείτε τις πιο πρόσφατες προεπισκοπήσεις ταινιών εδώ φυσικά, αλλά αν θέλετε να κάνετε μια μικρή βόλτα στη λωρίδα μνήμης, θα είστε σε θέση να το κάνετε και εδώ, καθώς πολλοί χρήστες του YouTube έχουν ανεβάσει vintage trailers και προεπισκοπήσεις που θα μπορείτε να απολαύσετε πάλι. Περισσότερο "