Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε το Bing για να αναζητήσετε και να αναζητήσετε βίντεο

Πώς να χρησιμοποιήσετε το βίντεο Bing σε Stream δωρεάν μουσικά βίντεο, ρυμουλκούμενα και πολλά άλλα

Η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, η Bing , είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες μηχανές αναζήτησης και όχι μόνο για τη λειτουργία αναζήτησης ιστού και εικόνας. μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Bing για βίντεο.

Σε αντίθεση με τους αποκλειστικούς ιστότοπους βίντεο που προβάλλουν μόνο τα βίντεο που φιλοξενούν οι ίδιοι, τα βίντεο του Bing προέρχονται από διάφορες πηγές, όπως το YouTube, το Vevo, το Amazon Video και το MyVidster. Με αυτόν τον τρόπο, το Bing είναι ένα αποθετήριο αναζήτησης για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με βίντεο.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε βίντεο Bing με μερικούς διαφορετικούς τρόπους και πολλές λειτουργίες κάνουν την αναζήτηση βίντεο στο Bing πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη.

Πώς να βρείτε βίντεο στο Bing

Ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε βίντεο για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα του Bing είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα Βίντεο Βίντεο. Από εκεί, μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με βίντεο ή να περιηγηθείτε στα μενού.

Εάν πληκτρολογήσετε μια λέξη, ο Bing θα προτείνει μερικές φορές άλλες λέξεις που συμβαδίζουν με αυτό. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για γάτα μπορεί να συγκεντρώσει προτάσεις όπως αποτυχία γάτας, συλλογή γατών , αστείες γάτες , φυλές γάτας, πιάνο γάτας κλπ. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις προτάσεις για να αλλάξετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και να ολοκληρώσετε αυτές τις ερωτήσεις.

Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα είδη των βίντεο που τρέχουν αυτήν την εβδομάδα χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε για τίποτα συγκεκριμένα, συμπεριλαμβανομένων μουσικών βίντεο, ιογενών βίντεο, ρυμουλκούμενων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Ο καθένας βρίσκεται στη δική του αντίστοιχη ενότητα στην αρχική σελίδα του Bing Videos και μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Δείτε περισσότερα δίπλα σε οποιεσδήποτε από αυτές για να δείτε περισσότερα βίντεο σε αυτές τις κατηγορίες.

Υπάρχει επίσης ένα αφιερωμένο τμήμα Trending Videos στο Bing το οποίο καθιστά απλό να βρείτε τα κορυφαία μουσικά βίντεο, τις πιο παρακολουθούμενες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες σε θέατρα και αυτές που έρχονται σύντομα, ιογενή βίντεο από την προηγούμενη εβδομάδα και πολλά άλλα.

Ένας άλλος τρόπος για να βιντεοσκοπήσεις στο Bing είναι να αναζητήσετε κάτι χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση στο Web και στη συνέχεια να προσθέσετε τη λέξη "βίντεο" μετά από αυτό, όπως "εκπληκτικά βίντεο γάτας". Οι μικρογραφίες βίντεο θα εμφανίζουν τα αποτελέσματα, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε δεξιά από εκεί, χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στο τμήμα Βίντεο.

Χαρακτηριστικά βίντεο Bing

Το Bing σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση βίντεο προτού τα ανοίξετε δημιουργώντας αυτό που μοιάζει με ένα GIF του βίντεο που βάλετε το ποντίκι σας. Το μικρό μικρογραφικό βίντεο θα αρχίσει να παίζει (με ήχο), παρέχοντας έναν εξαιρετικό τρόπο γρήγορης ανίχνευσης βίντεο χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τις σελίδες του.

Αν κάνετε κλικ σε ένα βίντεο για να ανοίξετε την πλήρη σελίδα του, δεν θα μεταφερθείτε στον αρχικό ιστότοπο που φιλοξενεί το βίντεο, αλλά αντίθετα θα παραμείνει στο Bing. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε σχετικές αναζητήσεις και βίντεο χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στον ιστότοπο του Bing.

Συμβουλή: Μπορείτε πάντα να βρείτε την αρχική πηγή του βίντεο στο κάτω μέρος του βίντεο που παρακολουθείτε. Οι περισσότεροι προέρχονται από το YouTube , οπότε μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί YouTube στα δεξιά των στοιχείων ελέγχου βίντεο ή να κάνετε κλικ στον τίτλο του βίντεο για να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο του YouTube. Για άλλους, επιλέξτε το κουμπί Προβολή σελίδας για να ανοίξετε τη σελίδα προέλευσης σε μια νέα καρτέλα.

Καθώς μετακινείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης, η σελίδα φορτώνεται αυτόματα για να σας δώσει περισσότερα βίντεο χωρίς να κάνετε κλικ σε διαφορετικά αποτελέσματα σελίδας. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο, καθώς μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω όσο θέλετε, δεδομένου ότι υπάρχουν βίντεο που υποστηρίζουν τον όρο αναζήτησης.

Για να αποθηκεύσετε βίντεο για να τα παρακολουθήσετε αργότερα, απλώς πατήστε το κουμπί Αποθήκευση κάτω από το βίντεο. Μια μικρογραφία και σύνδεσμος με το βίντεο θα μεταβείτε στη σελίδα My Savings, όπου μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση ξανά στο μέλλον και να την κατηγοριοποιήσετε σε προσαρμοσμένες συλλογές.

Το Bing περιλαμβάνει επίσης βίντεο με πληρωμή, αλλά αυτά είναι σημειωμένα με ένα μικρό εικονίδιο πράσινου χρήματος για να τα αναγνωρίσετε εύκολα. Όπως θα περιμένατε, δεν μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ενός βίντεο με πληρωμή στο Bing και θα μεταφερθείτε στον ιστοτόπο προέλευσης (συνήθως Amazon Video) για να το αγοράσετε.