Τα 9 καλύτερα παιχνίδια του Xbox One Shooter να αγοράσουν το 2018

Παίξτε παιχνίδια shooter με τα καλύτερα γραφικά, ήχο, γοητεία και πολλά άλλα

Από τις πρώτες ημέρες του αρχικού Xbox το 2001, μέσω του Xbox 360, και τώρα στο Xbox One το 2017, οι σκοπευτές είναι εύκολα το πιο δημοφιλές είδος μεταξύ των οπαδών του Xbox. Με μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων από τους Παγκόσμιους Πολέμους, μέχρι εξωγήινες εισβολές, με περιπετειώδεις υποθέσεις M (τόσο σε πρώτο όσο και σε τρίτο πρόσωπο), υπάρχει ένα παιχνίδι σκοπευτή για να ικανοποιήσει σχεδόν οποιονδήποτε παίκτη. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια σκοπευτή του 2017.

Όταν πρόκειται για καθαρό gameplay shooting, το Destiny στέκεται εύκολα πάνω από κάθε άλλο shooter στο Xbox One. Χάρη σε μια δεκαετία κάνοντας τα (επίσης εξαιρετικά παίζοντας) παιχνίδια Halo, ο προγραμματιστής Bungie έχει τελειοποιήσει πραγματικά το παιχνίδι πρώτου προσώπου-shooter με Destiny.

Ειλικρινά, τα γυρίσματα απλά νιώθουν υπέροχα σε αυτή την sci-fi περιπέτεια που σας τράβηξε γύρω από το Ηλιακό Σύστημα για να προστατέψετε τη Γη από την εισβολή αλλοδαπών. Οι έλεγχοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και ακριβείς και μπορούν περισσότερο από το να συμβαδίζουν με τις ταχείες (και πολλές φορές ταραχώδεις) συναντήσεις τόσο σε εκστρατείες όσο και σε πολλούς παίκτες.

Είναι σπάνιο να έχετε έναν σκοπευτή όπου κάθε όπλο που βρίσκετε είναι μια βιώσιμη επιλογή, αλλά το Destiny είναι αρκετά ισορροπημένο για να φιλοξενήσει οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού, είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε SMGs, πιστόλια, τουφέκια, τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή, εκτοξευτήρες ρουκετών ή κυνηγετικά όπλα. Επειδή ο καθένας από αυτούς τους τύπους όπλων έχει επίσης πολλές παραλλαγές με διαφορετικά στατιστικά στοιχεία και ικανότητες (διαφορετικοί τύποι ζημιών, διαφορετικοί ρυθμοί πυρκαγιάς, διαφορετικά ποσοστά ζημιών, κ.λπ.), η τελειοποίηση του οπλοστασίου σας για να διαθέτει ακριβώς αυτό που θέλετε είναι ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης και γιατί το Destiny μπορεί να είναι τόσο εθιστικό για να συνεχίσει να παίζει όταν το παίρνετε.

Το Star Wars Battlefront δεν είναι το καλύτερο συνολικά μεγάλο shooter λόγω των ασαφούς αίσθησης του ελέγχου και της κακής ισορροπίας των όπλων, αλλά κάνει δύο πράγματα εξαιρετικά καλά που το καθιστούν αξίζει να παίζετε ούτως ή άλλως: Φαίνεται καταπληκτικό και προσφέρει ανεμιστήρες Star Wars από το boatload.

Υπάρχουν μαχητικές μάχες μεγάλης κλίμακας με τους περιπατητές AT-AT και AT-ST, που περιστρέφονται γύρω, οι TIE Fighters και οι A-Wings πολεμούν στον αέρα, δεκάδες Stormtroopers και Rebels που αγωνίζονται στο έδαφος. Και χαρακτήρες όπως ο Luke Skywalker και ο Darth Vader τρέχουν μέσα από το πάχος του όλα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι τα γραφικά είναι απολύτως εκπληκτικά μέχρι το σημείο που το παιχνίδι φαίνεται σχεδόν ρεαλιστικό. Τα επίπεδα σε αμμώδη Τατουαΐνη και χιονισμένα Hoth φαίνονται εξαιρετικά, αλλά οι χάρτες στο δάσος του Endor ιδιαίτερα φαίνονται ιδιαίτερα απίστευτες επειδή η πυκνή φυτική ζωή είναι πλούσια και πράσινη και το φως του ήλιου που διέρχεται από το θόλο υψηλό πάνω από το κεφάλι λουρίζει τα πάντα σε ένα αναμφισβήτητα ρεαλιστικό φως.

Καλύτερα, όλα φαίνονται τόσο καλά και έχουν τόσο μεγάλη οθόνη στην πράξη ταυτόχρονα, αλλά το ποσοστό καρέ δεν πέφτει ποτέ κάτω από 60FPS. Το Star Wars Battlefront είναι ένα τεχνικό θαύμα που είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που αναζητούν στο Xbox One.

Ο ανταγωνιστικός παίκτης έναντι του παίκτη ή η ομάδα που βασίζεται στο deathmatch είναι πάντα ο πιο δημοφιλής τρόπος παιχνιδιού σε κάθε shooter και η πιο δημοφιλής σειρά παιχνιδιών μεταξύ των οπαδών των multiplayer shooter είναι Call of Duty.

Το πιο πρόσφατο Call of Duty, το Black Ops III, είναι το πιο πλούσιο σε όλα χαρακτηριστικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως free-for-all, deathmatch ομάδας, σύλληψη της σημαίας, παραλλαγές ελέγχου πολλαπλών σημείων, τρόποι εξάλειψης και πολλά άλλα. Και είναι διαθέσιμα τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης με bots CPU. Από την άποψη της απόλυτης ποσότητας και της ποικιλίας του περιεχομένου, το Black Ops III είναι απολύτως φανταστικό, οπότε αν θέλετε να βυθίσετε τα δόντια σας σε ένα σκληρό ανταγωνιστικό shooter στο Xbox Live, το Call of Duty Black Ops III είναι αυτό που θα επιλέξετε.

Η συλλογή Master Chief Master Halo είναι ένας εξαιρετικός τίτλος που έχει στη συλλογή σας Xbox One για πολλούς λόγους: Είναι τέσσερα ξεχωριστά παιχνίδια με ολοκληρωμένες καμπάνιες για έναν παίκτη και τέσσερις ξεχωριστές εκδόσεις του multiplayer όλα σε ένα πακέτο και όλα φαίνονται υπέροχα και παίζουν υπέροχα. Αλλά το ξεχωρίζουμε γιατί είναι το best-in-class co-op παιχνίδι.

Όντας σε θέση να γνωρίσετε την ιστορία του Master Chief σε όλη τη διαδρομή από την προσγείωση στον πρώτο μυστηριώδη αλλοδαπό δακτύλιο Halo μέσα από τα γεγονότα πίσω στη Γη στο Halo 4 (που με τη σειρά του οδηγούν στο Halo 5) σε μια απρόσκοπτη εμπειρία μαζί με τους φίλους σας είναι απλά εκπληκτικό. Και οι τέσσερις εκστρατείες της ιστορίας μπορούν να αναπαραχθούν σε συνεργασία με τουλάχιστον δύο παίκτες σε τοπική split-screen ή σε απευθείας σύνδεση, ενώ το Halo 3 και το Halo 4 προσφέρουν online co-op για τέσσερις παίκτες.

Οι περισσότερες καμπάνιες σκοπευτών τείνουν να είναι σκηνοθετημένες εμπειρίες, όπου μπορείτε να διασχίσετε έναν διάδρομο από έναν εχθρό σε μια άλλη, αλλά υπάρχουν μερικά παιχνίδια εκεί έξω που σας ρίχνουν σε έναν ανοιχτό κόσμο και σας θέτουν χαλαρά να κάνετε ό, τι θέλετε. Το αγαπημένο μας από αυτά είναι το Far Cry 4, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια εκπληκτικά όμορφη φανταστική χώρα στα Ιμαλάια.

Το παιχνίδι σας δίνει την ελεύθερη βασιλεία για να εξερευνήσετε οπουδήποτε και παντού, από τα τροπικά δάση στα πεδινά μέχρι το χιονισμένο βουνό, καθώς ο χαρακτήρας σας ενώνει τον αγώνα σε έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα σε αντάρτες και έναν αδίστακτο δικτάτορα. Μπορείτε να παίξετε μέσα από αποστολές ιστορίας, φυσικά, αλλά ο χρόνος σας είναι εξίσου καλά δαπανημένος κυνηγώντας ζώα όπως τίγρεις, ελάφια, ρινόκερο και ασβούρες μέλι. Ή μπορείτε να αναρριχηθείτε σε πύργους ραδιοφώνου για να ανοίξετε περισσότερα από το χάρτη, να επιτεθείτε σε φυλάκια του εχθρού, να παραδώσετε προμήθειες σε χωριά και άλλα.

Το παιχνίδι πυροβολικού πυρήνα είναι φανταστικό και η ποικιλία τύπων όπλων σάς επιτρέπει να πηγαίνετε σε όπλα με καραμπίνες και τουφέκια επίθεσης, να σκοντάρετε σιωπηλά τους εχθρούς από απόσταση ή οτιδήποτε στο μεταξύ.

Ενώ πολλοί οπαδοί των σκοπευτών αγνοούν την εκστρατεία ενός παίκτη και πηδούν απευθείας στο multiplayer, υπάρχουν ακόμα κάποιες συμπαγείς ιστορίες που λέγονται στο είδος. Η καλύτερη πρόσφατη ιστορία προέρχεται από το Tom Clancy's: The Division.

Η διαίρεση πραγματοποιείται στο Μανχάταν αφού αποδεκατιστεί από έναν ιό που διανεμήθηκε σκόπιμα μέσω μολυσμένων χρημάτων στη Μαύρη Παρασκευή . Οι περισσότεροι επιζήσαντες άμαχοι έχουν εκκενωθεί, αλλά τα σώματα εξακολουθούν να τρέχουν στους δρόμους και οι συμμορίες καθώς και άλλα επικίνδυνα στοιχεία έχουν αναδυθεί στο χάος (ο δράστης της ιογενούς λοίμωξης είναι ακόμα ευρύς).

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Διεύθυνση δεν λέει απλώς τη γενική ιστορία της λοίμωξης και το καθήκον των συμμάχων σας να το θεραπεύσει, αλλά λέει και μικρότερες ιστορίες για μεμονωμένους πολίτες. Για παράδειγμα, θα βρείτε μηνύματα κινητής τηλεφωνίας μεταξύ ανθρώπων που είναι διάσπαρτα σε όλη την πόλη και μπορείτε τελικά να συνθέσετε αυτά τα μεμονωμένα μηνύματα μαζί σε πλήρεις συνομιλίες που σας λένε ακριβώς τι συνέβη με τους φυσιολογικούς ανθρώπους στο έδαφος όταν συνέβη το ξέσπασμα. Αυτές οι παράπλευρες ιστορίες είναι εύκολο να χάσετε εντελώς, αλλά είναι μερικές από τις καλύτερες περιοχές του The Division.

Όταν πρόκειται για τους σκοπευτές, η ποιότητα του ήχου δεν μετράται από το πόσο όμορφη είναι η σαρωτική ορχηστρική μουσική, αλλά από το δωμάτιο που κουνιέται το μπάσο μιας έκρηξης και την ικανοποιητική ρωγμή πυροβολικού που αντηχεί σε ένα πεδίο μάχης. Τα παιχνίδια γυρίσματος απλά νιώθουν καλύτερα να παίζουν όταν αυτό που κάνετε ακούγεται δυνατά, δυνατά και επικίνδυνα και λίγοι σκοπευτές παραδίδουν αυτές τις πρώτες σπλαχνικές συγκινήσεις, όπως και το Wolfenstein: Η νέα τάξη.

Συντελώντας σε μια εναλλακτική ιστορία της δεκαετίας του 1960 στην Ευρώπη όπου η Γερμανία κέρδισε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, παίρνετε τους ναζιστικούς εχθρούς με μερικά από τα πιο δυνατά και κακότερα πυροβόλα όπλα και πολυβόλα σε όλα τα παιχνίδια. Η μουσική στο The New Order είναι ένα εκπληκτικό μίγμα από βιομηχανικά βαρέα μέταλλα και ακόμη και dubstep παρά τις πατριωτικές πορείες που θα περίμενε κανείς. Αλλά το παιχνίδι έχει επίσης πολλές ήσυχες στιγμές χωρίς μουσική καθόλου, και επιτρέπει στο μεγάλο όπλο και τα ηχητικά εφέ έκρηξης να μιλήσουν στην ιστορία και να μεταφέρουν συναισθήματα. Ανυψώστε τον ήχο surround ή χρησιμοποιήστε καλά ακουστικά επειδή ο Wolfenstein: Ο σχεδιασμός ήχου της νέας τάξης θα σας εκτοξεύσει.

Οι περισσότεροι σκοπευτές σχεδιάζονται με τους εφήβους και τους ενήλικους παίκτες hardcore στο μυαλό τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πάντα το πιο κατάλληλο ή προσιτό για τους νεότερους παίκτες ή πιο casual gamers που δεν θέλουν να πάρουν το παιχνίδι αρκετά σοβαρά. Εάν θέλετε να παίξετε ένα online shooter, αλλά προτιμάτε μια πιο ευχάριστη οικογενειακή εμπειρία, το Plants vs. Zombies: Warfare Garden 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτές οι μάχες στο κατώφλι ανάμεσα σε ζόμπι με τεχνολογία και ευγενή φυτά που προστατεύουν τη φύση δεν είναι γενικά πολύ έντονες, έτσι ώστε οι παίκτες κάθε επιπέδου δεξιοτήτων να μπορούν να μπουν και να έχουν καλό χρόνο. Το χαριτωμένο και αστείο cast των χαρακτήρων των φυτών και των ζόμπι δεν είναι μόνο αναμφισβήτητα γοητευτικό και αστείο, αλλά όλα έχουν μοναδικά και ξεχωριστά στυλ παιχνιδιού και ικανότητες. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να βρει έναν ρόλο που τους αρέσει, είτε πρόκειται για έναν εισβολέα πρώτης γραμμής, για ιατρό ή για κλάδο υποστήριξης.

Το Warfare Garden 2 μπορεί να αναπαραχθεί τόσο σε απευθείας σύνδεση ενάντια σε άλλους παίκτες είτε σε single-player και τοπική split-screen, χάρη σε ελεγχόμενα από υπολογιστή bots που μπορούν να προστεθούν σε όλους τους τρόπους παιχνιδιού.

Στις πρώτες μέρες του είδους του σκοπευτή, η απερίγραπτη απεικόνιση της βίας και του gore στα παιχνίδια ήταν ένα τεράστιο σοκ και είχε μεγάλη επίδραση στη δημοτικότητα του είδους. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει από τότε και οι περισσότεροι σύγχρονοι σκοπευτές έχουν αποχωρήσει λίγο από το να έχουν gore για χάρη gore, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά παιχνίδια που φέρουν τη σημαία για καλή, παλιομοδίτικη υπερβολική βία όπως το Gears of War: Ultimate Edition.

Η ιστορία του Gears of War σχετικά με τα αλλοδαπά τέρατα που αναδύονται από το υπόγειο ανοίγει το δρόμο για κάποια από τα πιο βάναυση δράση οποιουδήποτε παιχνιδιού στο Xbox One. Οι εχθροί και οι σύμμαχοι εκτοξεύονται με εκρηκτικές ύλες και διασκεδάζουν με σφαίρες. Ένα από τα πιο ωραία όπλα του παιχνιδιού είναι ένα όπλο επίθεσης με ενσωματωμένο αλυσοπρίονο, έτσι ώστε να μπορείτε να φανταστείτε ό, τι είναι ικανό σε κοντινή απόσταση. Ένας κοινός τρόπος για να τελειώσετε έναν τραυματισμένο αντίπαλο είναι με ένα stomp στο κεφάλι τους στο έδαφος. Φυσικά, υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου αυτού) από απλώς τη βία, αλλά μερικές φορές αυτό είναι ακριβώς αυτό που είστε στη διάθεση για, και το Gears of War Ultimate Edition θα ικανοποιήσει περισσότερο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .