Αναθεώρηση έκδοσης Forza Horizon 2 για το Xbox 360

Το Horizon 2 είναι εντάξει στο X360, αλλά πρέπει να κολλήσετε με το XONE

Ήταν ωραίο από τη Microsoft να μην ορκιστεί απλώς το Xbox 360 εντελώς (όπως συνέβη με το Xbox OG ...) τώρα που το Xbox One έχει περάσει σχεδόν για ένα χρόνο, αλλά αν η Xbox 360 έκδοση του Forza Horizon 2 είναι την ιδέα της υποστήριξής τους θα ήταν καλύτερα να αφήσει να εξαφανιστεί με χάρη. Το Forza Horizon 2 στο XONE είναι εκπληκτικό και είναι ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια ποτέ. Το Forza Horizon 2 στο Xbox 360, από την άλλη πλευρά, είναι σπατάλη χώρου στο ράφι. Όχι μόνο επειδή δεν συγκρίνεται με την έκδοση XONE, την οποία κανείς δεν έπρεπε πραγματικά να περιμένει, αλλά επειδή δεν είναι ακόμη τόσο καλή όσο η αρχική Forza Horizon . Δείτε την πλήρη αναθεώρηση του Forza Horizon 2 Xbox 360 για περισσότερα.

Forza Horizon 2 στις λεπτομέρειες παιχνιδιού του Xbox 360

Forza Horizon 2 σε γραφικά Xbox 360

Τι είναι διαφορετικό στην έκδοση Xbox 360 του Forza Horizon 2; Λοιπόν, για αρχάριους, τα γραφικά είναι άσχημα. Πραγματικά, πραγματικά άσχημο. Τα αυτοκίνητα φαίνονται καλά και το παιχνίδι μοιάζει αξιοπρεπές ενώ στις πόλεις, αλλά οδηγεί έξω στην ύπαιθρο και το παιχνίδι χτυπάει με το άσχημο ραβδί. Δεν υπάρχει πλούσιο φύλλωμα για να οδηγήσετε εδώ, ακριβώς άδειο, ήπιο, ανοιχτό χώρο με άσχημες υφές εδάφους που εκτείνονται για μίλια. Δεν υπάρχουν επίσης καιρικές επιπτώσεις στο X360, αλλά υπάρχει ένας κύκλος ημέρας / νύχτας. Το παιχνίδι είναι συγκλονιστικά άσχημο, όμως, αν είστε συνηθισμένοι στην έκδοση XONE. Παραδόξως, φαίνεται επίσης χειρότερη από την αρχική Forza Horizon, παρόλο που χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα και είναι ουσιαστικά ένα ευρωπαϊκό ανακάτεμα του πρώτου παιχνιδιού. Πήγα πίσω και έπαιξα για λίγο το πρωτότυπο παιχνίδι για να βεβαιωθώ ότι η μνήμη μου δεν ήταν ελαττωματική. Οχι. Φαίνεται απολύτως καλύτερα από τον Horizon 2.

Τι είναι διαφορετικό στο Forza Horizon 2 στο Xbox 360;

Το επόμενο ελάττωμα του Horizon 2 360 έρχεται στο ότι οι αγώνες cross-country και η οδήγηση σε πεδία και πράγματα που ήταν μια μεγάλη έλξη στην έκδοση XONE δεν βρίσκονται πουθενά εδώ. Αντ 'αυτού, υπάρχουν ευθεία φράχτες και τοίχοι σε όλο το μέρος, και ακόμη και τα πεδία που μπορείτε να οδηγήσετε έχουν έναν τοίχο στη μέση. Όχι ότι θα θέλατε να οδηγήσετε πραγματικά μέσα από αυτές τις περιοχές σε αυτή την έκδοση ούτως ή άλλως, όμως, επειδή εκεί είναι όπου ζουν τα άσχημα γραφικά. Και δεν θέλετε να δείτε αυτά.

Το Horizon 2 στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας 360 είναι επίσης ριζικά διαφορετικό από την έκδοση XONE. Κάθε μία από τις έξι πόλεις του παιχνιδιού έχει 8 εκδηλώσεις, για συνολικά 48 αγώνες. Αυτό είναι. Υπάρχουν δέκα διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων που μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις 48 εκδηλώσεις, οι οποίες τεχνικά προσκρούουν στο σύνολο μέχρι 480, αλλά εξακολουθούν να είναι τα ίδια γεγονότα ξανά και ξανά και ξανά μόνο σε διαφορετικά αυτοκίνητα. Πρέπει μόνο να κερδίσετε τα 48 γεγονότα μία φορά για να γίνετε ο πρωταθλητής του φεστιβάλ Horizon, και μπορείτε πραγματικά να τα κάνετε όλα σε ένα όχημα και ποτέ να μην αλλάξετε αυτοκίνητα αν δεν θέλετε. Και επειδή δεν υπάρχουν γεγονότα cross-country, όλα τα γεγονότα είναι αγώνες κυκλώματος και σπριντ.

Υπάρχουν επίσης μόνο τέσσερα εκδηλώσεις βιτρίνας (γνωρίζετε, όπου τρέχετε ένα τρένο ή αεροπλάνο ή κάτι τέτοιο) και αυτά είναι διαφορετικά από τα συμβάντα στο XONE. Υπάρχουν επίσης 30 προκλήσεις λίστας Bucket σε 360, οι οποίες είναι επίσης διαφορετικές από τις αντίστοιχες του XONE. Θα βρείτε επίσης 10 ευρήματα. Και υπάρχουν 150 πίνακες μπόνους κρυμμένοι γύρω για να βρείτε. Σε αντίθεση με την έκδοση XONE που θα διαρκέσει 100+ ώρες για να ολοκληρωθεί, η έκδοση 360 μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες (εκτός αν θέλετε να τρέχετε κάθε γεγονός 10 φορές).

Ο χάρτης είναι επίσης ελαφρώς διαφορετικός στο X360 σε σύγκριση με το XONE. Το λιμάνι στην κάτω δεξιά γωνία του χάρτη; Απρόσιτος. Το αεροδρόμιο με την παγίδα ταχύτητας στο τέλος του διαδρόμου; Απρόσιτος. Το δροσερό αρχοντικό με τους ανέμους δρόμους από πάνω (και κάτω από αυτό); Δεν υπάρχει καθόλου εδώ. Το υπόλοιπο του χάρτη είναι αρκετά στενό, όμως, και πολλοί από τους δρόμους είναι ακριβώς οι ίδιοι.

Είναι ενδιαφέρον ότι η έκδοση 360 έχει μια ελαφρώς διαφορετική λίστα αυτοκινήτων και στην πραγματικότητα έχει κάποια αυτοκίνητα που δεν υπάρχουν στην έκδοση XONE (και ομοίως υπάρχουν αυτοκίνητα XONE που δεν βρέθηκαν εδώ). Δεν υπάρχουν επιλογές συντονισμού στο 360, κάτι το οποίο είναι περίεργο. Μπορείτε ακόμα να κάνετε αναβάθμιση σε μια διαφορετική κλάση και άλλα πράγματα, απλώς να μην ρυθμίσετε την απόδοση. Η έκδοση 360 δεν θα έχει καθόλου DLC, κάτι που είναι καλό από τη μία πλευρά αλλά και χαστούκι στο πρόσωπο.

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα που λείπει εδώ είναι drivatars, τα οποία είναι μόνο χαρακτηριστικό XONE. Racing bland ol 'AI δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο οι αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Επίσης, υπάρχουν μόνο 8 αυτοκίνητα ανά αγώνα, σε σύγκριση με τους 12 στο XONE.

Παιχνίδι

Εντάξει, με όλες αυτές τις διαφορές εκτός λειτουργίας, πώς παίζει το Horizon 2 στο 360; Όχι πολύ άσχημα. Το μοντέλο χειρισμού είναι το ίδιο όπως στο Forza Horizon 1, που σημαίνει ότι είναι πιο arcadey και ολισθηρό από την έκδοση XONE. Αισθάνεστε πραγματικά κολλημένοι στο δρόμο και σε έλεγχο στο Xbox One, αλλά σε 360 (και στο Horizon 1) γλιστράτε παντού και νιώθετε λιγότερο σε έλεγχο. Χρειάστηκε λίγο να συνηθίσουμε ξανά αυτό το στυλ, αλλά ήταν ευχάριστο.

Αλλά τότε θα συναντήσετε απλά περίεργα πράγματα που συμβαίνουν εδώ. Υπάρχουν δυσλειτουργίες όπου θα συναντήσετε αόρατα αντικείμενα (ακόμα και κατά τη διάρκεια αγώνων) που θα φέρουν το αυτοκίνητό σας σε πλήρη στάση ή το αυτοκίνητό σας θα αναστρέψει (ναι, ακόμη και κατά τη διάρκεια αγώνων) χωρίς εμφανή λόγο. Η φυσική είναι εδώ. Το σύστημα δεξιοτήτων είναι επίσης αρκετά καλά σπασμένο σε 360, καθώς δεν αλυσοδεμένο τα πράγματα μαζί ομαλά, όπως μπορείτε να XONE ή στο πρώτο παιχνίδι. Το σύστημα δεξιοτήτων είναι ένα στερεό 5 + δευτερόλεπτα πίσω από αυτό που πραγματικά κάνεις, το οποίο είναι απλά γελοία τρομερό. Το παιχνίδι επίσης δεν πληρώνει πολλές πιστώσεις για κερδίζοντας γεγονότα, και οι αναβαθμίσεις κοστίζουν πολύ (φαινομενικά πολύ περισσότερο από την έκδοση XONE).

Πολλές από αυτές τις κριτικές και σχόλια έχουν να κάνουν με άμεσες συγκρίσεις με την έκδοση του Xbox One. Τι γίνεται αν δεν έχετε ένα Xbox One, όμως, και δεν ενδιαφέρονται για τις διαφορές και απλά θέλουν ένα νέο αγωνιστικό παιχνίδι; Σε αυτή την περίπτωση, το Forza Horizon 2 σε 360 δεν είναι τόσο κακό, αλλά δεν είναι πολύ καλό. Το μοντέλο οδήγησης είναι εντάξει, αλλά η έλλειψη ποικιλίας στις εκδηλώσεις θα φορέσει σε σας μετά από λίγο. Άλλες πτυχές του παιχνιδιού, όπως οι εκδηλώσεις βιτρίνας και τα ευρήματα του αχυρώνα, καθώς και ο ίδιος ο κόσμος του παιχνιδιού, είναι λιγότερο ενδιαφέρον από τον αρχικό Forza Horizon. Τίποτα δεν βελτιώνεται πραγματικά σε σχέση με το πρωτότυπο εδώ. Όλα είναι είτε ίδια είτε χειρότερα από ό, τι πριν από δύο χρόνια. Και τα γραφικά είναι αισθητά χειρότερα στο Horizon 2.

Συμπέρασμα

Χωρίς αμφιβολία, το Forza Horizon 2 στο Xbox 360 είναι το χειρότερο παιχνίδι για να φέρει τον τίτλο της Forza. Δεν είναι καν στο ίδιο πρωτάθλημα με την έκδοση XONE (όχι ότι περιμέναμε να είναι) και δεν συγκρίνει καν όλα αυτά ευνοϊκά με το αρχικό Forza Horizon στις 360. Είναι άσχημο και χαλασμένο και λείπει χαρακτηριστικά και η εξέλιξη της σταδιοδρομίας είναι ήπια. Η Microsoft θα ήταν καλύτερα να μην κυκλοφορήσει αυτό το dud, και είναι κρίμα που έπρεπε να μεταφέρουν το Sumo Digital (το οποίο δεν κατηγορώ καθόλου για αυτό το χάος) το καλό όνομα μέσω της λάσπης για να το κάνει. Ακόμα κι αν είσαι ένας σκληρός ανεμιστήρας και θέλεις κάτι καινούργιο στο 360, θα ήθελα να σου προτείνω να παραλείψεις την έκδοση Xbox 360 του Forza Horizon 2. Απλά δεν είναι πολύ καλή.