Συμβουλή ψηφιακού βίντεο εγγραφής

Παρακολουθώντας μια τηλεοπτική εκπομπή ενώ συνεχίζει να εγγράφεται

Όταν είστε κάτοχος ψηφιακού τηλεοπτικού καταγραφέα ή κεντρικού υπολογιστή μέσων μαζικής ενημέρωσης, πιθανόν να υπάρχουν φορές που θέλετε να παρακολουθήσετε μια εκπομπή που εγγράφετε κατά την εγγραφή. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να τελειώσει η ηχογράφηση πριν αρχίσετε να την παρακολουθείτε. Με έναν κεντρικό υπολογιστή DVR ή πολυμέσων, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε μια εκπομπή στην αρχή, ενώ συνεχίζει να καταγράφει ή ακόμα και να παρακολουθεί κάποιο άλλο πρόγραμμα κατά την εγγραφή.

Η διαφορά μεταξύ DVR και VCR

Στις ημέρες των VCR, καταγράψατε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία, περίμενε να ολοκληρωθεί η εγγραφή, να επανέλθει η κασέτα και να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Η διαφορά μεταξύ της χρήσης ενός VCR και ενός DVR ή PC είναι ότι το VCR χρησιμοποιεί ταινία για εγγραφή, ενώ ο υπολογιστής ή το DVR καταγράφει τη μνήμη, η οποία μπορεί να προσεγγιστεί τυχαία ενώ η λειτουργία εγγραφής συνεχίζεται.

Χρησιμοποιώντας ένα DVR για εγγραφή κατά την παρακολούθηση

Επειδή εγγράφετε στη μνήμη αντί για ταινία, μπορείτε να ξεκινήσετε μια εγγραφή περίπου 20 λεπτά προτού αρχίσετε να παρακολουθείτε μια εκπομπή. Αυτό δίνει τη διαδικασία εγγραφής αρκετό για να ξεκινήσετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε γρήγορα σε όλες τις διαφημίσεις για μια πιο απλή εμπειρία προβολής. Απλά δώστε την αρκεί να ξεκινήσει η εγγραφή πριν φτάσετε στο τέλος.

Αν πραγματοποιείτε εγγραφή για άλλο άτομο, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να εγγράψετε ταυτόχρονα - δεν απαιτείται εκκίνηση. Παύση, Επανάληψη προς τα πίσω και Γρήγορη προώθηση όλων των εργασιών ακόμη και όταν μια εκπομπή καταγράφει ταυτόχρονα.

Γιατί τα DVRs είναι καλύτερα από τα VCR

Εκτός από την ευκολία στην εγγραφή και την παρακολούθηση ταυτόχρονα, η τεχνολογία ψηφιακής καταγραφής προσφέρει και άλλες βελτιώσεις σε σχέση με τα VCR που περιλαμβάνουν:

Τι είναι ο υπολογιστής Media Center;

Σχεδόν όλοι είναι εξοικειωμένοι με DVRs μέχρι τώρα, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι τους υπολογιστές μεσαίων μέσων. Ο κεντρικός υπολογιστής πολυμέσων είναι ένας προσωπικός υπολογιστής που χρησιμοποιείται με μια ψηφιακή τηλεόραση με τρόπο παρόμοιο με αυτόν των DVR. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής καταγράφει την εμφάνιση στη μνήμη του, όπως ακριβώς κάνει και το DVR , και όλες οι ίδιες λειτουργίες - η λειτουργία Pause, Rewind και Fast-Forward, όπως συμβαίνει με τα DVR.

Έχοντας τη δυνατότητα να αρχίσετε να παρακολουθείτε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία πριν τελειώσει η ηχογράφηση ή ενώ η εγγραφή είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό των ψηφιακών συσκευών εγγραφής βίντεο και των κεντρικών υπολογιστών πολυμέσων. Είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα ότι η τεχνολογία ψηφιακής εγγραφής βίντεο έχει κατά τη διάρκεια των ημερών των VCR.