Τα κορυφαία δέκα παιχνίδια Xbox 360 σε τίτλους ζήτησης

Βρίσκοντας πολύτιμους λίθους σε μια θάλασσα από υπερτιμημένους βράχους

Σημείωση - Αυτή η λίστα δημιουργήθηκε όταν το Games on Demand ήταν ακόμα στο είδος του με τις σκληρές μέρες όταν δεν πήραμε κάθε ψηφιακή απελευθέρωση. Τώρα, κάθε παιχνίδι παίρνει μια ψηφιακή έκδοση και η Microsoft έχει στην πραγματικότητα εβδομαδιαίες πωλήσεις σε τίτλους Games on Demand μαζί με τεράστιες πωλήσεις κάθε λίγους μήνες, οπότε οι τιμές δεν είναι τόσο κακές πια.

Η υπηρεσία Games on Demand είναι λίγο αμφισβητούμενη επειδή οι τιμές είναι γενικά πολύ υψηλές σε σύγκριση με τα φυσικά αντίγραφα. Η πολιτική μας με το Games on Demand ήταν πάντα να ζυγίζουμε το μήκος και την ποιότητα του παιχνιδιού και την επαναληψιμότητα σε σχέση με την τιμή για να υπολογίσουμε αν ένα παιχνίδι GoD αξίζει να αγοράσει ακόμα κι αν μπορεί να είναι φθηνότερο να αγοράσετε ένα αντίγραφο λιανικής που χρησιμοποιείται κάπου αλλού. Αν γνωρίζετε ότι πρόκειται να παίξετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ, και γνωρίζετε ότι δεν θα θέλετε να το μεταπωλήσετε αργότερα, η ευκολία να το έχετε πάντα στο σκληρό σας δίσκο μπορεί να αξίζει να πληρώσετε μερικά επιπλέον δολάρια έναντι του λιανικού εμπορίου. Ακολουθεί μια λίστα με τα αγαπημένα μας, για να ξεκινήσετε τη συλλογή παιχνιδιών σας.

Δείτε τα ερωτικά μας ερωτήματα σχετικά με τα Παιχνίδια Xbox 360 on Demand


Αγοράστε κάρτες δώρων Xbox στο Amazon.com

01 από 10

Παραμύθια της Vesperia

Namco Bandai

Τα φυσικά αντίγραφα των Παραμυθιών του Vesperia κυμαίνονται άγρια ​​σε τιμή, αλλά μόνο για $ 15 για Παιχνίδια κατ 'απαίτηση μπορείτε πάντα να έχετε στο σκληρό σας δίσκο. Θεωρώντας ότι το Vesperia είναι αρκετά εύκολα το καλύτερο JRPG στο Xbox 360 , και ένα από τα καλύτερα JRPGs της τρέχουσας γενιάς, είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που αξίζει να το αποκτήσετε. Και, δεδομένου ότι είναι ένα RPG που παίρνει καλές 30+ ώρες για να νικήσει, συν προσφέρει μια ενδιαφέρουσα λίστα επιτυχιών και νέες επιλογές παιχνιδιού συν, είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα θα πάρετε τα χρήματά σας αξίζει. Περισσότερο "

02 από 10

Μαζικό αποτέλεσμα

Microsoft

Το αρχικό Mass Effect μπορεί να βρεθεί για λιγότερο από $ 20, αλλά αυτό είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια όπου η ζύγιση της ευκολίας του να έχεις ένα ψηφιακό αντίγραφο πάντα έτοιμο να πάει μπορεί να εξισορροπήσει το κόστος. Δεν είναι η αγαπημένη μας είσοδος στη σειρά Mass Effect (εξακολουθούμε να αρέσει το Mass Effect 2 το καλύτερο), αλλά αξίζει τον κόπο να παίζουμε. Και, όπως και το Vesperia, ο πλήθος των ωρών που μπορείτε να περάσετε να παίζετε και να το αναπαραγάγετε, σημαίνει ότι θα πάρετε εύκολα την αξία του χρήματός σας.

03 από 10

Dead Rising 2: Off The Record

Capcom

Μην αφήνετε τα αξιολόγητα αποτελέσματα του Off the Record να σας ξεγελάσουν - ήταν ως επί το πλείστον θέμα αξίας, κάτι που δεν είναι πια πρόβλημα - είναι πραγματικά το καλύτερο παιχνίδι Dead Rising ακόμα (καλύτερο gameplay από το Dead Rising 1 , καλύτερη ισορροπία δυσκολίας από την Dead Rising 2 ). Με τεράστιες περιοχές για εξερεύνηση, εκατοντάδες αντικείμενα και δωδεκάδες συνδυασμούς όπλων, ανοιχτό παγκόσμιο τρόπο ειλικρινούς και καλοσύνης, το Off the Record είναι πραγματικά καλό. Και πληρώντας $ 20 (το οποίο είναι περίπου αυτό που φυσικά αντίγραφα τρέχει) για να το έχετε πάντα στον σκληρό σας δίσκο δεν είναι κακή καθόλου. Το Dead Rising είναι το είδος του τελικού goof από το παιχνίδι, έτσι ώστε να είναι πάντα σε θέση να χάσει λίγα λεπτά με αξίζει τη λήψη. Περισσότερο "

04 από 10

Shoot Em Ups (διάφορα)

Αύξηση Star Games

Το Xbox 360 ήταν ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των τελευταίων γενιών των shoot-em-ups και αρκετά από αυτά είναι διαθέσιμα μόνο ψηφιακά μέσω του Games on Demand. Οι τίτλοι όπως το Akai Katana (το αγαπημένο μου), οι Deathsmiles 2x, το Shooting Love 200X και ο Caladrius είναι φοβερότατα shmups και κυμαίνονται από $ 10 έως $ 30.

05 από 10

Resident Evil 4

Capcom

Το καλύτερο Resident Evil με αναβάθμιση υψηλής ανάλυσης περιμένει στον σκληρό σας δίσκο για όλους εσάς για το χαμηλό κόστος των $ 20. Το RE4 είναι επίσης αξιοσημείωτο γιατί η έκδοση Games on Demand είναι ο μόνος τρόπος να το αποκτήσετε στο Xbox 360, οπότε δεν έχετε πραγματικά την επιλογή. Είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο, όμως, με μεγάλο gameplay και ένα φοβερό σφαιρικό σχέδιο, και είναι επίσης πολύ επαναληπτικό με πολλά μυστικά και την τρελή εθιστική λειτουργία Mercenaries.

06 από 10

Super Street Fighter IV Arcade Edition + Ultra αναβάθμιση

Capcom

Αγαπάμε ψηφιακές εκδόσεις παιχνιδιών μάχης. Απλά κάνει το άλμα σε ένα παιχνίδι με τους φίλους σας στο κίνητρο της στιγμής γρήγορη και εύκολη και διασκέδαση. Ξεφορτωθείτε την καλύτερη έκδοση του Street Fighter IV - Super Street Fighter IV Arcade Edition - για $ 30 είναι στην πραγματικότητα μια αρκετά συμπαγής υπόθεση. Είναι πολύ συγκρίσιμο με αυτό που θα πληρώνετε στο λιανικό εμπόριο. Τα παιχνίδια μάχης είναι πάντοτε εξαιρετικά επαναληπτικά, οπότε αξίζει τον κόπο να κατεβάσετε τον καλύτερο 2D μαχητή στο Xbox 360. Μπορείτε να γλυκάνετε τη συμφωνία αγοράζοντας επίσης την αναβάθμιση Ultra Street Fighter IV για άλλα 15 δολάρια που προσθέτουν περισσότερους χαρακτήρες και αλλαγές ισορροπίας. Είναι αλήθεια ότι τα 45 δολάρια συνολικά για το Super AE συν την αναβάθμιση Ultra είναι πολλά, οπότε περιμένετε μια πώληση. Περισσότερο "

07 από 10

Bully: Επανεξέταση έκδοσης υποτροφιών

Ροκ σταρ

Το αγαπημένο μας παιχνίδι Rockstar δεν είναι το Grand Theft Auto ή ακόμα και το Red Dead Redemption (το Μεξικό έσυρε πολύ καιρό ...), είναι Bully. Το Bully διαθέτει μια καταπληκτική ιστορία, διασκεδαστικό gameplay, μερικές από τις καλύτερες μουσικές του παιχνιδιού ποτέ, και μια μεγάλη λίστα επιτυχιών. Ένα φυσικό αντίγραφο της έκδοσης Bully: Scholarship Edition για το Xbox 360 κοστίζει περίπου $ 15 αυτές τις μέρες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην αγοράσετε μόνο την ψηφιακή έκδοση. Είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι που θα θέλετε να το παίξετε περισσότερο από μία φορά, οπότε γιατί να μην είστε κύριος της έκδοσης GoD; Η κανονική τιμή είναι $ 15 για το GoD, αλλά συνεχίζει να πωλείται συνεχώς για $ 4, οπότε συλλέξτε το τότε αν δεν το έχετε ήδη. Περισσότερο "

08 από 10

Επανάσταση του πολιτισμού

2k
Η Civilization Revolution είναι ένα φιλικό προς την κονσόλα γύρισμα στο δημοφιλές franchise Civilization, οπότε δεν είναι αρκετά το ίδιο με τις εκδόσεις των PC, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και βαθύ για να σας κρατήσουμε αρκετά κακώς για να αποκτήσετε μια ψηφιακή έκδοση που αξίζει τον κόπο. Λόγω της φύσης του παιχνιδιού, δύο γύροι του Civ Rev δεν θα παίξουν ποτέ το ίδιο, πράγμα που σημαίνει ότι η αξία αναπαραγωγής είναι ουσιαστικά απεριόριστη. Τα φυσικά αντίγραφα είναι περίπου 15 $ και άνω, οπότε η αγορά της έκδοσης GoD για $ 15 (προς πώληση σήμερα) ή ακόμα και στα $ 20 δεν είναι τόσο κακή. Περισσότερο "

09 από 10

Viva Piñata Trouble in Paradise

Microsoft

Αγαπάμε το Viva Pinata . Το πρωτότυπο, μαζί με το Trouble in Paradise, είναι από τα απόλυτα αγαπημένα παιχνίδια του Xbox 360. Φυσικά αντίγραφα του προβλήματος στον παράδεισο πηγαίνουν για $ 20 ή περισσότερα αυτές τις μέρες, οπότε το κατέβασμα στο GoD για $ 15 είναι πολλά. Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και πολύ επαναληπτικό και θα σας πάρει απόλυτα γαντζώθηκε μόλις μπείτε σε αυτό. Περισσότερο "

10 από 10

Όμορφο Καταμαρί

Namco Bandai
Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι Katamari (εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το πρωτότυπο στο PS2 είναι το καλύτερο) αλλά είναι το μόνο που έχουμε στο Xbox 360. Είναι ακόμα αρκετά γοητευτικό και αστείο και διασκεδαστικό και όμορφα αναπαραγόμενο όταν θέλετε βγείτε για λίγο. Είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια τροφής άνεση που θα επιστρέψετε ξανά και ξανά επειδή είναι εύκολο να μπει σε και αναμφισβήτητα ευχάριστη. Φυσικά αντίγραφα του Beautiful Katamari αιωρούνται στη σειρά $ 20, οπότε η λήψη του παιχνιδιού για την ίδια τιμή ακούγεται ωραία από εμάς.