Τα 8 καλύτερα τηλέφωνα Huawei να αγοράσουν το 2018

Η Huawei έχει κάνει τα κύματα στην αγορά των smartphone των καταναλωτών, εξελισσόμενη σε οικονομικά προσιτές επιλογές με εξαιρετικές τεχνολογίες υψηλής τεχνολογίας. Η Huawei, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο, διαθέτει σήμερα μια σειρά smartphone με μοντέλα που περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως κυρτό γυαλί, διάρκειας ζωής μπαταρίας διάρκειας δύο ημερών, οθόνες Gorilla Glass που εμποδίζουν τις γρατζουνιές και άλλα. Αλλά πριν αποφασίσετε ποια συσκευή θα πρέπει να ανανεωθείτε, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι τα τηλέφωνα Huawei είναι σε μεγάλο βαθμό συμβατά με φορείς κινητής τηλεφωνίας όπως η AT & T και η T-Mobile, αλλά όχι πάντα συμβατά με τους μεταφορείς της CMDA όπως η Verizon και η Sprint. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την απόφασή σας λίγο πιο εύκολη, παραθέτουμε τα καλύτερα τηλέφωνα της Huawei για να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Το Huawei Honor 6X είναι ένα εξαιρετικά λεπτό (0.32 ίντσες) καμπύλο γυαλί HD smartphone που τρέχει σε ένα λειτουργικό σύστημα Android και έχει 32GB μνήμης, συν διάρκεια ζωής μπαταρίας διάρκειας δύο ημερών. Έρχεται ξεκλειδωμένο και είναι πλήρως συμβατό με τους μεταφορείς AT & T και T-Mobile. Το τηλέφωνο διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας SIM όπου μπορεί να ρυθμιστεί ένα δίκτυο 4G / 3G / 2G και το άλλο να έχει μόνο ένα δίκτυο 2G. Ο επεξεργαστής octa-core έχει 3GB μνήμης RAM και είναι σε θέση να εκτελεί πολλαπλές εφαρμογές την ίδια στιγμή σαν ένα μικρό κομπιούτερ. Για τους φωτογράφους, το Huawei Honor 6X εντυπωσιάζει με ένα μπροστινό διπλό φακό 12MP εμπρός και 2MP πίσω κάμερα που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ημέρας και νύχτας με γρήγορο χρόνο εστίασης 0,3 δευτερολέπτων. Το τηλέφωνο διαθέτει πλήρη εγγύηση ενός έτους.

Εάν είστε λίγο σφιχτά σε μετρητά, ελέγξτε το Ascend XT2. Το Huawei Ascend XT2 είναι κατασκευασμένο από ασημένιο μεταλλικό περίβλημα με καμπύλη οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 από το Gorilla Glass 3, το οποίο προστατεύει το τηλέφωνο από γρατσουνιές και αποχρωματισμούς. Το προσιτό smartphone χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή octagon Snapdragon 435, ο οποίος περιγράφεται ως "snappy fast" στην εκτόξευση πολλαπλών εφαρμογών για multitasking χρησιμοποιώντας την ταχύτητα επεξεργασίας RAM 2GB. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου 4000 mAh θα σας δώσει περίπου 30 ώρες μέτριας χρήσης. Το μειονέκτημα του Huawei Ascend XT2 είναι ότι δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για ξεκλείδωμα και εξωτερική αποθήκευση (έχει εσωτερική αποθήκευση 16GB) για διευρυμένες επιλογές μνήμης.

Με τα μεγάλα εικονίδια διασύνδεσης και εφαρμογών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων 3D, μπαταρία ταχείας φόρτισης και εγγύηση ενός έτους, το Honor 8 είναι το καλύτερο σετ φιλικό προς το κορυφαίο smartphone της Huawei. Το τηλέφωνο έχει κερδίσει το βραβείο Android Central Choice Award για τη χρήση της πρακτικότητας και αξιόπιστου υλικού.

Όταν ενεργοποιείτε για πρώτη φορά το Huawei Honor 8, θα δείτε με έντονους φωτεινούς έντονους χαρακτήρες την ώρα, την ημερομηνία και τον καιρό, καθώς και μια επιλογή αναζήτησης Google και οκτώ διαθέσιμα εικονίδια εφαρμογών. Το περίβλημα του εξωτερικού κελύφους του είναι κατασκευασμένο με ένα βαρύ διπλό γυαλί μπροστά και πίσω με σώμα από κράμα αλουμινίου που κάνει για μια σκληρή κατασκευή. Το Honor 8 διαθέτει επίσης μια τεχνολογία μπαταρίας ταχείας φόρτισης που ονομάζεται Smart Power 4.0, η οποία μπορεί να φτάσει το 50% της χωρητικότητας σε λιγότερο από 30 λεπτά φόρτισης και να εκπέμψει 1,77 ημέρες ζωής της μπαταρίας με κανονική χρήση. Έρχεται σε χρώματα από λευκό μαργαριτάρι, ζαφείρι μπλε, χρυσό και μαύρο μεσημέρι και έχει επιλογές μνήμης 32GB έως 64GB.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα τηλέφωνα για ηλικιωμένους .

Το Huawei P10 Lite προσφέρει τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που αγαπούν τα παιδιά μαζί με μια αξιόπιστη επικοινωνία και ασφάλεια που θέλουν οι γονείς. Οι γονείς θα αγαπήσουν το σχεδιασμό ασφαλείας 5 επιπέδων της Huawei, ισχυρές 4G LTE ζώνες 2/4/5/7/28 για αισθητήρες επικοινωνίας, πυξίδας, GPS και γυροσκοπίου. Τα παιδιά θα αγαπήσουν την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, τις γρήγορες ικανότητες ανταλλαγής και την έξοχη γρήγορη φόρτιση.

Το Huawei P10 διαθέτει μια κάμερα εμπρός 8MP με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και ισχυρή οπίσθια κάμερα 12MP για εξαιρετικά ευκρινείς και αισθητικές λήψεις φωτογραφιών. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο σε 0,3 δευτερόλεπτα ενώ η τεχνολογία Knuckle Sense Technology δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του τηλεφώνου να δημιουργεί πολλαπλές συντομεύσεις, όπως αγγίζοντας και σχεδιάζοντας στην οθόνη, για να τραβήξει ταινίες και κλιπ που μπορούν να μοιραστούν άμεσα. Το Huawei P10 μπορεί να φορτιστεί σε μόλις 10 λεπτά και διατηρεί μια μπαταρία 3000 mAh που του δίνει μια επαρκή διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να χειριστεί μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Έρχεται σε λευκό, μπλε, μαύρο και χρυσό χρώμα.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα τηλέφωνα για παιδιά .

Το Huawei P10 Plus είναι εξοπλισμένο με μια κάμερα 20MP, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να τραβήξει εύκολα φωτογραφίες σε ανάλυση 4K για εκπληκτική σαφήνεια και λεπτομέρεια. Πόσο ισχυρή είναι μια φωτογραφική μηχανή 20MP; Αν πήρατε μια φωτογραφία ενός σκύλου, θα μπορούσατε να δείτε κάθε μεμονωμένη τρίχα πάνω του και ακόμη και την αντανάκλαση στα μάτια του.

Εκτός από την κύρια φωτογραφική μηχανή 20MP monochrome και 12MP RGB, η μπροστινή κάμερα του Huawei P10 Plus χρησιμοποιεί 8MP, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας selfies και να τα δείτε στην οθόνη FHD 1920 x 1080 5.1 ιντσών. Το P10 Plus είναι επίσης εξοπλισμένο με μια ταχέως λειτουργούσα Kirin 960 CPU με οκταπυρηνικό φλοιό που ρολόι στα 2,4 GHz, καθώς και έναν επεξεργαστή A53 που τρέχει στα 1,8 GHz, ο οποίος παρέχει εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες για πολυδιαφορικές εφαρμογές και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Το P10 Plus διαθέτει εσωτερική μνήμη 64GB και περιλαμβάνει υποδοχή microSD για μνήμη μέχρι 256 GB για επιπλέον χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών.

Το AT & T GoPhone Huawei Ascend XT είναι ένα smartphone Android OS που δεν συνοδεύεται από ετήσια σύμβαση και απεριόριστη συζήτηση, χρήση κειμένου και δεδομένων. Το Huawei Ascend XT είναι οικονομικά προσιτό και επειδή είναι ένα AT & T GoPhone, το απεριόριστο σχέδιο του θα σας κοστίσει κάτω από $ 70 το μήνα ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου.

Το AT & T GoPhone Huawei Ascend XT επιτρέπει στους χρήστες να πληρώσουν καθώς πηγαίνουν. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το Daily Plan σημαίνει ότι θα πληρώσετε 2 δολάρια την ημέρα για απεριόριστα λεπτά και κείμενα (και χρεώνεστε μόνο εάν πραγματοποιήσετε ή λάβετε μια κλήση ή στείλετε ένα κείμενο). Το Huawei Ascend XT προσφέρει ένα μέτρια ισχυρό smartphone με μέγεθος οθόνης έξι ιντσών και οθόνη 720 x 1280 pixel. Έρχεται ενσωματωμένος με επεξεργαστή 1,5 GHz με 2 GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 16 GB με υποδοχή κάρτας microSD που υποστηρίζει έως και 32 GB για επιπλέον αποθήκευση. Μπορείτε να περιμένετε περίπου 17 ώρες χρόνο ομιλίας με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα τηλέφωνα γραπτών μηνυμάτων που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Το Huawei Mate 10 Lite προσφέρει ορατές εικόνες υψηλής ευκρίνειας στην οθόνη 5.9 ιντσών, διαθέτει γρήγορες δυνατότητες φόρτισης και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μπορείτε να τραβήξετε βίντεο στα 1080p στα 30fps χρησιμοποιώντας τις διπλές κάμερες 16MP και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το περιεχόμενό σας είτε με την εσωτερική μνήμη 64GB είτε με κάρτα microSD στα 256GB.

Με τον επεξεργαστή οκταπλού πυρήνα με επεξεργαστή 2.36 GHz και 1.7 GHz, το Huawei Mate 10 προσφέρει γρήγορη φόρτωση και η μπαταρία 3240 mAh θα σας πάρει λιγότερο από 150 λεπτά για να πάει από 0 έως 100 τοις εκατό. Σε πλήρη φόρτιση, η μπαταρία θα διαρκέσει περίπου 20 ώρες για χρόνο ομιλίας, ενώ η κατάσταση αναμονής θα σας δώσει έως και 550 ώρες. Η υποδοχή 3.5 mm του smartphone περιλαμβάνει ενεργό ακύρωση θορύβου με το dedicated mic, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη διαύγεια των κλήσεων χωρίς διακοπή. Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν χρυσό, μπλε αύρα και μπλε γραφίτη.

Το Mate 10 προσφέρει διπλάσια ταχύτητα 4G LTE με έως και ένα gigabit ανά δευτερόλεπτο, έτσι ώστε να μην έχετε ποτέ καθόλου καθυστέρηση με streaming video ή παίζοντας παιχνίδια για κινητά. Τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας περιλαμβάνουν μια αδιάβροχη βαθμολογία IP67, κάμερα 20MP και μεγάλη μπαταρία 4000 mAh με υπερ-γρήγορη φόρτιση σε περίπου 20 λεπτά.

Το Huawei Mate 10 είναι χτισμένο με μια όμορφη οθόνη οθόνης έξι ιντσών που έχει αναλογία pixel 18: 9, καθώς και τεχνολογία HDR10 για ισχυρή ποιότητα εικόνας και βίντεο. Περιλαμβάνει μνήμη RAM 6GB για γρήγορες εφαρμογές ταχύτητας και 128GB εσωτερικής μνήμης. Η φωτογραφική μηχανή 20MP χρησιμοποιεί ένα διπλό φακό LEICA με διάφραγμα 1,6 για βέλτιστη σταθεροποίηση εικόνας, καθώς και ένα εσωτερικό σύστημα AI που χρησιμοποιεί αναγνώριση σε πραγματικό χρόνο, που μπορεί να διαφοροποιήσει 13 διαφορετικά θέματα, όπως ανθρώπους, κατοικίδια ζώα και τρόφιμα. Θα έχετε μια ολόκληρη μέρα ζωής της μπαταρίας, ακόμη και με μεγάλη χρήση. Η μπαταρία προστατεύεται από ένα σύστημα ασφαλείας 15 επιπέδων πιστοποιημένο από την TÜV Rhineland για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει δυσλειτουργία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .