Τρόπος εγγραφής φωνητικών σημειώσεων στο iPhone σας

Η εφαρμογή Voice Memos στο iPhone σας σας επιτρέπει να εγγράφετε ήχο και να το αποθηκεύετε στο τηλέφωνό σας. Μπορεί να είναι μια συζήτηση, η μουσική, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα εξωτερικό μικρόφωνο, αν θέλετε.

Παρά το γεγονός ότι χρειάζεστε μερικές φορές, η εφαρμογή Voice Memos είναι μία από τις πιο παραβλεφθείσες λειτουργίες του iPhone. Για τους ανθρώπους με μερικούς, πείρα πίσω τους, είναι σαν να έχετε μαζί σας μαγνητόφωνο όπου κι αν πάτε. Είτε αφήνετε τον εαυτό σας υπενθύμιση, καταγράφοντας μια συνέντευξη με έναν πελάτη, ή ακόμα και γράφοντας ένα τραγούδι ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, η εφαρμογή Voice Memos έχει όλα τα βασικά που χρειάζεστε. Μπορείτε ακόμη να επεξεργαστείτε λάθη ή να μοιραστείτε εύκολα την ηχογράφηση σας με έναν φίλο. Ω, αν αναρωτιέστε, όχι, η εφαρμογή Voice Memos δεν είναι εγκατεστημένη στο iPad. Εξαιρετικά δεν είναι διαθέσιμο στο App Store.

01 από 05

Εκκινήστε την εφαρμογή Voice Memos

Στιγμιότυπο από την Αναζήτηση Spotlight

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεκινήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή στο iPhone, αλλά αν δεν το έχετε μετακινήσει ενεργά, τα Φωνητικά μηνύματα βρίσκονται στο φάκελο Utilities.

Φυσικά αν έχετε δημιουργήσει πολλούς φακέλους για τον εαυτό σας (μαζί με την προσθήκη πολλών εφαρμογών από το App Store), ίσως έχετε ακόμη και πρόβλημα με την εύρεση του φακέλου Utilities.

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε οποιαδήποτε εφαρμογή είναι να ζητήσετε απλά από τη Siri να το κάνει για εσάς. Η Siri έχει ένα τεράστιο αριθμό τεχνάδων επάνω στο μανίκι της , και μακράν ένα από τα πιο χρήσιμα είναι η δυνατότητα εκκίνησης εφαρμογών. Απλώς τη ρωτήστε να "Εκκινήστε τα μηνύματα φωνής" και θα βρει την εφαρμογή για εσάς.

Εάν δεν σας αρέσει να μιλάτε στο iPhone σας όταν δεν βρίσκεστε σε πραγματική κλήση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση Spotlight για να εκτελέσετε γρήγορα την εφαρμογή Voice Memos . Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Spotlight Search τοποθετώντας το δάκτυλό σας στην οθόνη του iPhone και σύροντάς το προς τα κάτω, προσέχοντας να μην τοποθετήσετε το δάχτυλό σας σε ένα από τα εικονίδια της εφαρμογής. Όταν σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω, θα εμφανιστεί η λειτουργία Spotlight Search. Πληκτρολογήστε "φωνή" χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης και η εφαρμογή Voice Memos θα εμφανιστεί στη μέση της οθόνης έτοιμη για να πατήσετε για να την εκκινήσετε.

02 του 05

Πώς να εγγράψετε ένα φωνητικό σημείωμα

Στιγμιότυπο οθόνης με φωνητικά μηνύματα

Τώρα που έχετε Voice Memos στην οθόνη σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε την εγγραφή είναι να πατήσετε το μεγάλο κόκκινο πλήκτρο. Η εγγραφή θα ξεκινήσει αμέσως, οπότε μην την πιέζετε μέχρι να είστε έτοιμοι.

Το iPhone κάνει καλή δουλειά να φιλτράρει κάποιο θόρυβο από το φόντο, αλλά αν θέλετε την πιο ξεκάθαρη εγγραφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά που συνοδεύουν το iPhone. Αυτά τα ακουστικά περιλαμβάνουν ένα μικρόφωνο για να μιλήσετε στο τηλέφωνο, ή σε αυτήν την περίπτωση, μιλώντας στο iPhone. Οποιαδήποτε ακουστικά ή ακουστικά που έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο θα πρέπει να κάνουν καλά.

Για τις περισσότερες εγγραφές, θα πρέπει να μπορείτε να παραλείψετε τα ακουστικά και απλά να κρατήσετε το iPhone σαν να μιλούσατε ως συνήθως.

Όταν είστε έτοιμοι να αποθηκεύσετε την εγγραφή, πατήστε το κουμπί Τέλος στην οθόνη. Θα σας ζητηθεί να δώσετε στη νέα καταχώρηση ένα όνομα. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την αναδημιουργία πιέζοντας το Τέλος και μετά πατώντας Διαγραφή στην ίδια οθόνη θα αποθηκεύσετε την εγγραφή. Μην ανησυχείτε, η εφαρμογή σας δίνει την ευκαιρία να αποφύγετε τη διαγραφή, αλλά να προειδοποιήσετε ότι δεν υπάρχει αναίρεση.

03 του 05

Πώς να επεξεργαστείτε την εγγραφή σας

Στιγμιότυπο οθόνης με φωνητικά μηνύματα

Δεν το πήρατε τέλειο κατά την πρώτη λήψη; Μην ανησυχείς. Μπορείτε είτε να καταγράψετε την πρώτη προσπάθειά σας είτε να διαγράψετε το μέρος της εγγραφής με το λάθος.

Για να καταγράψετε την αρχική εγγραφή, απλά τοποθετήστε την άκρη του δακτύλου σας στην αριστερή πλευρά της εγγραφής και μετακινήστε την προς τη δεξιά πλευρά του iPhone. Θα δείτε την ηχογράφηση να συρθεί κατά μήκος της διαδρομής του δακτύλου σας μέχρι να επιστρέψετε στην αρχή. Αγγίξτε το κουμπί Εγγραφή για να καταγράψετε το πρωτότυπο.

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε την αρχική εγγραφή πατώντας το κουμπί Εγγραφή ενώ η μπλε γραμμή βρίσκεται στο άκρο της εγγραφής.

Για να διαγράψετε μέρος της εγγραφής, πατήστε το πλήκτρο Trim . Πρόκειται για ένα μπλε τετράγωνο με μπλε γραμμές που βγαίνει από την πάνω αριστερή και κάτω δεξιά γωνία.

04 του 05

Πώς να κόψετε την εγγραφή σας

Στιγμιότυπο οθόνης με φωνητικά μηνύματα

Έχετε δύο επιλογές στην οθόνη Trim. Μπορείτε να επισημάνετε μια ενότητα που θέλετε να διαγράψετε ή μπορείτε να επισημάνετε ένα κομμάτι της εγγραφής για να το κόψετε. Όταν επιλέγετε να κόψετε μια επισημασμένη ενότητα, το iPhone θα διαγράψει όλα εκτός από αυτά που έχετε επισημάνει. Αυτό είναι υπέροχο αν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από τον νεκρό αέρα πριν και μετά την εγγραφή.

Μπορείτε να επισημάνετε ένα τμήμα της εγγραφής τοποθετώντας το δάχτυλό σας στην κόκκινη γραμμή στην αρχή ή στο τέλος της εγγραφής και μετακινώντας τον επιλογέα προς τη μέση. Εάν δεν το πάρετε τέλεια την πρώτη φορά, μπορείτε να σύρετε την ίδια την εγγραφή αριστερά ή δεξιά για να ρυθμίσετε την επιλογή.

Όταν έχετε επιλέξει το σωστό τμήμα της εγγραφής, πατήστε το κουμπί Διαγραφή ή περικοπή.

05 του 05

Πώς να κάνετε κοινή χρήση, διαγραφή ή επεξεργασία της καταγραφής σας

Στιγμιότυπο οθόνης με φωνητικά μηνύματα

Αφού αποθηκεύσετε μια εγγραφή, μπορείτε να την ανακτήσετε πατώντας το όνομα στην λίστα επιλογών κάτω από την ενότητα εγγραφής της εφαρμογής. Αυτό θα φέρει μια μικρή ενότητα που σας επιτρέπει να αναπαραγάγετε την εγγραφή, να την διαγράψετε, να την επεξεργαστείτε ή να την μοιραστείτε.

Το κουμπί Κοινή χρήση είναι το τετράγωνο με το βέλος να κολλάει από την κορυφή. Μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω μηνύματος κειμένου, μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να το αποθηκεύσετε στο iCloud Drive ή ακόμα να το προσθέσετε σε μια σημείωση στην εφαρμογή Notes.