Πώς να χρησιμοποιήσετε την Apple TV με το Κέντρο ελέγχου iOS 11

Το τηλεχειριστήριο που συνοδεύει την τηλεόραση Apple είναι ... Λοιπόν, είναι μια μικτή τσάντα. Αισθάνεται υπέροχο, αλλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Επειδή είναι συμμετρικό, είναι εύκολο να το παραλάβετε με λάθος τρόπο και στη συνέχεια να πατήσετε λάθος κουμπί. Είναι επίσης πολύ μικρό, οπότε η απώλεια είναι ίσως το καλύτερο.

Αλλά ξέρατε ότι δεν χρειάζεστε αυτό το τηλεχειριστήριο για να ελέγχετε την Apple TV σας; Εάν έχετε ένα iPhone ή iPad, μπορείτε να έχετε σχεδόν όλες τις ίδιες επιλογές ελέγχου χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο ή να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή χάρη σε μια λειτουργία ενσωματωμένη στο Κέντρο ελέγχου .

Ο, τι χρειάζεσαι:

Πώς να προσθέσετε το Remote TV της Apple στο Κέντρο Ελέγχου

Για να ελέγξετε την Apple TV σας από το Κέντρο ελέγχου στο iPhone ή στο iPad σας, πρέπει να προσθέσετε τη λειτουργία Remote στο Κέντρο ελέγχου. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε Κέντρο ελέγχου .
  3. Αγγίξτε Προσαρμογή των στοιχείων ελέγχου .
  4. Στην ενότητα Περισσότερες ρυθμίσεις, πατήστε Apple TV Remote .

Πώς να ρυθμίσετε την Apple TV σας να ελέγχεται από το iPhone ή το iPad σας

Με την προσθήκη της τηλεχειριστηρίου στο Κέντρο ελέγχου, πρέπει τώρα να συνδέσετε το iPhone / iPad και την Apple TV. Αυτή η σύνδεση επιτρέπει στο τηλέφωνο να λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για την τηλεόραση. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone ή το iPad και η Apple TV είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi .
  2. Ενεργοποιήστε την Apple TV σας (και HDTV, αν τα δύο δεν είναι ήδη συνδεδεμένα).
  3. Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου (στα περισσότερα iPhones, κάνετε αυτό πατώντας το από το κάτω μέρος της οθόνης.Στο iPhone X , σύρετε προς τα κάτω από το πάνω δεξιά μέρος.Στο iPad, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος και σταματήστε περίπου στο μισό της οθόνης) .
  4. Πατήστε το εικονίδιο Apple TV .
  5. Επιλέξτε την Apple TV που θέλετε να ελέγξετε από τη λίστα (για τους περισσότερους, μόνο μία θα εμφανιστεί εδώ, αλλά αν έχετε περισσότερες από μία Apple TV, θα πρέπει να επιλέξετε).
  6. Στην τηλεόρασή σας, η τηλεόραση Apple εμφανίζει έναν κωδικό πρόσβασης για τη σύνδεση του τηλεχειριστηρίου. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης από την τηλεόραση στο iPhone ή στο iPad σας.
  7. Το iPhone / iPad και η Apple TV θα συνδεθούν και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο στο Κέντρο ελέγχου.

Πώς να ελέγξετε την Apple TV σας χρησιμοποιώντας το Κέντρο ελέγχου

Τώρα που το iPhone ή το iPad και η Apple TV έχουν ρυθμιστεί για να επικοινωνούν μεταξύ τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ως απομακρυσμένο. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου και πατήστε το εικονίδιο Apple TV για να ξεκινήσετε το τηλεχειριστήριο.
  2. Εάν έχετε περισσότερες από μία τηλεοράσεις της Apple, επιλέξτε αυτήν που θέλετε πατώντας το μενού Apple TV στο επάνω μέρος και στη συνέχεια αγγίζοντας τη σωστή Apple TV.
  3. Με αυτό που έγινε, ένα εικονικό τηλεχειριστήριο που μοιάζει με μια έκδοση λογισμικού του τηλεχειριστηρίου που συνοδεύει την Apple TV εμφανίζεται στην οθόνη. Αν έχετε χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο, όλα τα κουμπιά θα είναι εξοικειωμένα με εσάς. Εάν όχι, ακολουθεί ο καθένας:

Ο τόμος είναι η μόνη διαθέσιμη λειτουργία στο τηλεχειριστήριο της Apple TV που δεν υπάρχει στην έκδοση του τηλεχειριστηρίου στο Κέντρο ελέγχου. Δεν υπάρχει κουμπί στην οθόνη για αυτό. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση στην τηλεόραση, θα πρέπει να κολλήσετε με ένα τηλεχειριστήριο υλικού.

Πώς να τερματίσετε και να επανεκκινήσετε την τηλεόραση Apple χρησιμοποιώντας το Κέντρο ελέγχου

Όπως και με το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Remote Control Center για να τερματίσετε ή να επανεκκινήσετε την Apple TV. Δείτε πώς:

Συμβουλή εμπειρογνωμόνων: Εκτός από όλους τους εξαιρετικούς τρόπους με τους οποίους το Κέντρο ελέγχου σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις συσκευές σας, γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το Κέντρο ελέγχου; Μάθετε περισσότερα στο άρθρο: Πώς να προσαρμόσετε το Κέντρο ελέγχου στο iOS 11 .