Τι είναι το Badoo; Ένας οδηγός για αρχάριους

Badoo: Η εφαρμογή chat, dating και κοινωνική δικτύωση

Αναπτύχθηκε για το χρήστη του διαδικτύου που θέλει να συναντήσει φίλους ή πιθανές ημερομηνίες, το Badoo έχει εγκατασταθεί γρήγορα σε χιλιάδες οθόνες υπολογιστών και κινητές συσκευές. Η online συνομιλία , η χρονολόγηση και το κοινωνικό δίκτυο που ξεκίνησε στην πολυσύχναστη κοινότητα Soho του Κεντρικού Λονδίνου τον Νοέμβριο του 2006 και μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως σε περισσότερες από 190 χώρες.

Η ιστοσελίδα είναι ελεύθερη να συμμετάσχει και να χρησιμοποιήσει. Badoo πιστώσεις μπορούν να κερδηθούν και να αγοραστούν για να ξεκλειδώσετε επιπλέον Super Powers και χαρακτηριστικά, πληρωτέα με πιστωτική κάρτα ή Paypal.

Μέρος Instant Messenger, μέρος Κοινωνικό Δίκτυο

Αυτό που ξεκίνησε ως χώρος συζήτησης και συναντήσεως νέων ανθρώπων έχει μετατοπιστεί σε κάτι παρόμοιο με ένα κοινωνικό δίκτυο. Το Badoo διαθέτει τώρα πολλές γνωστές λειτουργίες, όπως προφίλ, εισερχόμενα μηνυμάτων, άμεσα μηνύματα / συνομιλία και άλμπουμ φωτογραφιών / βίντεο για να εμφανιστείτε.

Η εγγραφή του Badoo είναι δωρεάν και διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό για να αρχίσετε να δημιουργείτε το προφίλ σας, είτε χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό του είτε την ειδική εφαρμογή για συσκευές iPhone και Android. Επίσης, διατηρείτε σε επαφή έναν ιστότοπο για κινητά , εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής ή εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερο μοντέλο κινητού τηλεφώνου.

Η υπηρεσία διαθέτει επίσης έλεγχο ταυτότητας στο Facebook , κάτι που είναι κάπως πιο εύκολο αν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο για να συναντήσετε νέους χρήστες και να μην συμπληρώσετε το προφίλ σας. Απλά εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook, που θα επιτρέψουν στο Badoo να δημιουργήσει το προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής των προφίλ σας.

Τι να περιμένετε από το Badoo

Είτε χρησιμοποιείτε το Badoo για iPhone , Android ή την ιστοσελίδα για συνομιλία, οι λειτουργίες είναι σχεδόν ίδιες σε κάθε επανάληψη της υπηρεσίας. Εδώ, μάθετε για όλους τους συναρπαστικούς τρόπους που μπορείτε να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους και πώς να χρησιμοποιήσετε κάθε λειτουργία στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Προφίλ . Το προφίλ χρησιμεύει ως προσωπική σας εισαγωγή σε άλλους χρήστες. Για να κάνετε την καλύτερη πρώτη εμφάνιση, προσθέστε φωτογραφίες και βίντεο και συμπληρώστε κάθε ενότητα με πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας για να βοηθήσετε άλλους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα να σας βρουν. Μόλις συνδεθείτε, απλώς κάντε κλικ στο όνομά σας στην κορυφή του ιστότοπου ή στην εφαρμογή για κινητά για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας. Για βοήθεια σχετικά με τη σύνδεση, ανατρέξτε στα παρακάτω θέματα.

Μηνύματα . Είτε είστε συνδεδεμένοι είτε απενεργοποιημένοι, μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα από άλλα μέλη στα Εισερχόμενα μηνυμάτων. Επισκεφτείτε τα εισερχόμενά σας για να διαβάσετε τα μηνύματα που αποστέλλονται ενώ είστε εκτός σύνδεσης, να συνομιλήσετε σε πραγματικό χρόνο και να δείτε τις εφαρμογές της ημέρας και την φωτογραφία της ημέρας που εστάλησαν από το Badoo.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά . Αναζητήστε το Badoo για νέους φίλους και πιθανές ημερομηνίες με τους "Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά". Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση σε διαφορετική γεωγραφική τοποθεσία, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο των ρυθμίσεων επάνω δεξιά. Στην επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να φιλτράρετε τα πλησιέστερα άτομα ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και εάν επιθυμείτε να κάνετε "νέους φίλους", "συνομιλία" ή "ημερομηνία".

Συναντήσεις . Παρόμοια με τις εφαρμογές κατάταξης "Hot or Not", αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να βλέπετε πιθανούς νέους φίλους ή ρομαντικούς συνεργάτες. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς εάν έχετε κάποιο ενδιαφέρον ή το εικονίδιο "X" αν δεν το κάνετε. Οι συναντήσεις είναι ένας γρήγορος, διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να περιηγηθείτε στα προφίλ άλλων μελών του Badoo και να συνδεθείτε με εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

Αγαπημένα . Εάν σας αρέσει το προφίλ ενός ατόμου Badoo καθώς κάνετε αναζήτηση με τη λειτουργία "Άτομα που βρίσκονται κοντά", μπορείτε να τα προσθέσετε στη λίστα αγαπημένων σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το αστέρι.

Επισκέπτες . Θέλετε να δείτε ποιος σκόνταψε το προφίλ σας; Η λειτουργία "Επισκέπτες" είναι ο χώρος για να το κάνετε. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα άτομα που επισκέφτηκαν το προφίλ σας, όταν τα είδαν και πώς σας βρήκαν στο Badoo. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα, ειδικά εκείνοι που σας βρήκαν μέσω της λειτουργίας "Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά".

Μου άρεσε . Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει όλα τα άτομα που προτιμήσατε ενώ παίζετε συναντήσεις στο διαδίκτυο ή στην κινητή συσκευή σας.

Σας άρεσε . Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει όλους τους ανθρώπους που έκαναν κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς στο προφίλ σας ενώ παίζουν συναντήσεις.

Αμοιβαία . Εκεί συγχωνεύονται οι επιτυχείς συναντήσεις. Αν εσείς και κάποιο άλλο μέλος, όπως σας αρέσει το άλλο μετά την προβολή της φωτογραφίας σας στη λειτουργία Encounters, θα ειδοποιηθείτε μέσω αυτής της ενότητας. Δεδομένου ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, δεν υπάρχει πλέον η εικασία για το αν η έλξη είναι ένα ζήτημα.

Αποκλεισμένος . Χρειάζεται να αποφευχθεί η περαιτέρω αλληλεπίδραση με κάποιον; Αποκλείστε τα μέλη του Badoo και μην τους επιτρέπετε να επικοινωνούν μαζί σας ή να τα βλέπουν στην αναζήτησή σας ή στο χρόνο συνάντησης.