Απαιτήσεις συστήματος Grand Theft Auto San Andreas

Απαιτήσεις συστήματος για Grand Theft Auto San Andreas για τον υπολογιστή

Τα Rockstar Games έχουν παράσχει ένα σύνολο ελάχιστων και συνιστώμενων απαιτήσεων συστήματος PC που χρειάζονται για να παίξουν Grand Theft Auto San Andreas. Οι λεπτομερείς πληροφορίες περιλαμβάνουν απαιτήσεις λειτουργικού συστήματος, CPU, μνήμη, γραφικά και πολλά άλλα.

Προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία του παιχνιδιού και τον υπολογιστή σας, θα πρέπει να επανεξετάζονται πριν αγοράσετε και εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Ο ιστότοπος CanYouRunIt παρέχει επίσης ένα plugin το οποίο θα ελέγξει το τρέχον σύστημα σας σύμφωνα με τις δημοσιευμένες απαιτήσεις συστήματος.

Grand Theft Auto San San Andreas Απαιτήσεις ελάχιστου συστήματος υπολογιστή

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows XP
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 1 GHz Pentuim III ή AMD Athlon
Μνήμη 256MB RAM
Σκληρός δίσκος 3.6GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
GPU Το DirectX 9 είναι συμβατό με 64MB Video RAM
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9
Perperiphals Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Grand Theft Auto San Andreas Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος υπολογιστή

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows XP ή νεότερο
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Επεξεργαστής Intel Pentuim 4 ή AMD XP (ή καλύτερα)
Μνήμη 384MB μνήμης RAM ή περισσότερο
Σκληρός δίσκος 4,7 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
GPU Το DirectX 9 είναι συμβατό με 128MB Video RAM
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9
Perperiphals Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Σχετικά με την Grand Theft Auto San Andreas

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Οκτωβρίου 2004
Προγραμματιστής: Rockstar North
Εκδότης: Rockstar Games
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Έγκλημα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer

Το Grand Theft Auto San Andreas είναι ο έβδομος τίτλος της σειράς των παιχνιδιών Grand Theft Auto και η τρίτη και τελευταία έκδοση στην εποχή των παιχνιδιών GTA 3.

Αυτά τα τρία παιχνίδια χρησιμοποιούν την ίδια υποκείμενη μηχανή παιχνιδιών και έχουν παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση.

Στο GTA San Andreas οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Carl "CJ" Johnson, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στο Los Santos, τη φανταστική πόλη του σύμπαντος Grand Theft Auto που εδρεύει στο Λος Άντζελες.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ο Carl Johnson αναλαμβάνει περίεργες δουλειές για έναν διεφθαρμένο αστυνομικό, προκειμένου να αποφευχθεί να πλαισιώνεται για μια δολοφονία που δεν έχει διαπράξει.

Περιλαμβάνεται σε αυτές τις "θέσεις εργασίας" που πρέπει να ολοκληρώσει η CJ είναι οι τράπεζες, οι καταθέσεις ναρκωτικών, η επίθεση και πολλά άλλα.

Παρόμοια με άλλα παιχνίδια της σειράς GTA, το Grand Theft Auto San Andreas λαμβάνει χώρα σε έναν ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις βασικές ιστορικές αποστολές με το δικό τους ρυθμό ενώ παίρνουν τις πλευρικές αποστολές. Οι πλευρικές αναζητήσεις είναι χρήσιμες για το Carl προκειμένου να αυξήσουν τη φήμη του, να αποκτήσουν νέα αντικείμενα και οχήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Τη στιγμή της κυκλοφορίας του το 2004, το Grand Theft Auto San Andreas χαρακτήρισε τον μεγαλύτερο κόσμο των παιχνιδιών της σειράς. Εκτός από το Los Santos, οι αποστολές θα έχουν χαρακτήρες που ταξιδεύουν σε άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των San Fierro και Las Venturas, που βασίζονται στο Σαν Φρανσίσκο και το Λας Βέγκας αντίστοιχα. Το όνομα San Andreas αντιπροσωπεύει τη φανταστική κατάσταση που αντικατοπτρίζει την Καλιφόρνια.

Το Grand Theft Auto San Andreas, όπως πολλοί στη σειρά GTA, δεν ήταν χωρίς αμφιβολία . Λίγο μετά την απελευθέρωση του υπολογιστή, τραβήχτηκε από τα ράφια των καταστημάτων μετά την κυκλοφορία ενός ανεμιστήρα που δημιούργησε mod με τίτλο " Hot Coffee ". Αυτή η τροποποιημένη έκδοση, ειδικά για την έκδοση PC, ξεκλειδώνει προηγουμένως κρυμμένες σεξουαλικά σαφείς σκηνές. Αυτές οι σκηνές βρέθηκαν σύντομα και ξεκλειδωμένες στις εκδόσεις Xbox και PlayStation του παιχνιδιού επίσης.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η βαθμολογία του παιχνιδιού άλλαξε από το M για το Ώριμο μέχρι το Μόνο για ενήλικες και τα αναγκαστικά εκτός καταστήματος. Μετά από μερικές εβδομάδες στην ανάπτυξη, επανακυκλοφόρησε χωρίς το σεξουαλικό περιεχόμενο και αποκαταστάθηκε η βαθμολογία του M για την ώριμη.

Άλλα μέσα Grand Theft Auto San Andreas Πόρων

Εκτός από τις απαιτήσεις συστήματος που αναφέρονται εδώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τις άλλες σχετικές αναρτήσεις του Grand Theft Auto San Andreas, συμπεριλαμβανομένων των Cheat Codes του Grand Theft Auto San Andreas , των screenshot και των ρυμουλκούμενων .

Περισσότερα για τη σειρά Grand Theft Auto

Η σειρά Grand Theft Auto των βιντεοπαιχνιδιών είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises για video games όλων των εποχών.

Υπάρχουν συνολικά εννέα παιχνίδια στη σειρά, συμπεριλαμβανομένων των δύο επεκτάσεων για το αρχικό Grand Theft Auto .