Χρησιμοποιώντας το Markdown στο Email για να στείλετε απλά μηνύματα κειμένου

Το απλό κείμενο δεν πρέπει να είναι δυσανάγνωστο

Οι ιστοσελίδες συνήθως φαίνονται καλές σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Σε έναν επεξεργαστή κειμένων, ο πηγαίος κώδικας μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακός και όμορφος, αλλά και ευανάγνωστος, μόνο σε λίγους.

Επίσης, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να μορφοποιηθούν χρησιμοποιώντας τη γλώσσα HTML για τις ιστοσελίδες. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρόμοια, μπορεί να είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν αν κοιτάξετε μόνο την πηγή HTML τους. Τα περισσότερα τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν επίσης ένα τμήμα απλού κειμένου, αλλά αυτό συχνά στερείται όλων των μορφοποιήσεων.

Τι συμβαίνει με μια μορφή που δεν είναι μόνο ευανάγνωστη αλλά και όμορφη, τόσο με απλό κείμενο όσο και με μορφοποίηση;

Η γλώσσα σήμανσης Markdown σάς επιτρέπει να γράφετε σε απλό κείμενο με συμβουλές σχετικά με τη μορφοποίηση (όπως για παράδειγμα ---- με υπογράμμιση και * για έμφαση) που εμφανίζονται ως μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου όπου υποστηρίζονται. Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε μια γραμμή εργαλείων και τα κουμπιά ή τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που έχετε αποθηκεύσει για να εφαρμόσετε τη μορφοποίηση.

Χρησιμοποιήστε το Markdown για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνονται καλά σε απλό κείμενο και μορφοποίηση

Για να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα σήμανσης Markdown στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Εμφαση

Συνδέσεις

Αναφερόμενο κείμενο

Τίτλοι

Τόπος αγώνων

Παράγραφοι και διαλείμματα γραμμών

Εικόνες

Γραμμή

Για περισσότερες επιλογές (συμπεριλαμβανομένων των μπλοκ κώδικα), ανατρέξτε στην ενότητα Markdown: Σύνταξη.