Πώς να βρείτε και να ανοίξετε το φάκελο δεδομένων IncrediMail και το Κατάστημα μηνυμάτων

Είναι εύκολο να διαβάζετε τα μηνύματά σας στο ίδιο το IncrediMail και μπορείτε επίσης να ελέγχετε τις ρυθμίσεις, το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, τους αποκλεισμένους αποστολείς, τις επαφές και τα σχέδια από εκεί. Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στον φάκελο δεδομένων IncrediMail στο δίσκο απευθείας για αυτό. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε ή να μετακινήσετε όλα τα δεδομένα IncrediMail από το ίδιο το φιλικό πρόγραμμα.

Γιατί θα θέλατε να ψάξετε στο IncrediMail;

Γιατί λοιπόν θα ήθελε κάποιος να εντοπίσει και να ανοίξει το χώρο στο δίσκο του όπου το IncrediMail κρατά όλα τα αρχεία και κρύβει όλες τις λεπτομέρειες; Δεν είναι επικίνδυνο;

Εάν φροντίζετε να μην διαγράψετε ή να αγγίξετε οποιοδήποτε αρχείο χωρίς να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας του πρώτα (απλά δημιουργήστε ένα αντίγραφο του αρχείου στον ίδιο κατάλογο και προσθέστε το όνομα ".orig" στο όνομά του), το messing με τα δεδομένα σας IncrediMail άμεσα δεν θα κάνει κανω κακο. Και μπορεί να είναι χρήσιμη η αφαίρεση διευθύνσεων από τη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης IncrediMail , για παράδειγμα; ή να καθαρίσετε τα γράμματα IncrediMail. ή για να δημιουργήσετε χειροκίνητα ορισμένα στοιχεία. ή να εφαρμόσετε μια διόρθωση εάν κάτι μέσα στο IncrediMail σπάσει.

Βρείτε και ανοίξτε το φάκελο δεδομένων IncrediMail και το Κατάστημα μηνυμάτων

Τώρα, για να εντοπίσετε και να ανοίξετε το φάκελο δεδομένων IncrediMail:

Βρείτε το φάκελο δεδομένων IncrediMail Όταν το IncrediMail κερδίσει την εκκίνηση

Για να αναγνωρίσετε το φάκελο του καταστήματος IncrediMail όταν δεν μπορείτε να ανοίξετε το IncrediMail για να το αναζητήσετε: