Τα 8 καλύτερα φτηνά κινητά τηλέφωνα που θα αγοράσουν το 2018

Μην πληρώνετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε για τον λογαριασμό ασύρματου τηλεφώνου σας

Οι εταιρείες τηλεφωνίας προσπαθούν συνεχώς να μας ενισχύουν προσφέροντας άσκοπα ακριβό, αυτοκόλλητο σοκ κινητό τηλέφωνο σχέδια, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολύ φθηνότερες διαθέσιμες επιλογές ώστε να μπορείτε να αποφύγετε nickeled και dimed.

Φυσικά, φθηνότερο σημαίνει ότι πιθανότατα θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε κάποια συμβιβασμούς. Για παράδειγμα, οι μεταφορείς τηλεφώνου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα "εμπορική επωνυμία" και πιθανόν να υπάρχουν μερικοί περιορισμοί (όπως απεριόριστο κείμενο ή δεδομένα / streaming), αλλά εάν προσπαθείτε να μειώσετε το κόστος στο ελάχιστο όταν πρόκειται για χρέωση κινητού τηλεφώνου, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε. Έχουμε περάσει από τις δεκάδες επιλογές και επέλεξε τα καλύτερα φτηνά σχέδια κινητού τηλεφώνου για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη.

Η Ting είναι ένας ασύρματος επαναπωλητής που λειτουργεί τόσο από τα δίκτυα 4G LTE της Sprint όσο και από την T-Mobile και είναι μακράν η φθηνότερη. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ασύρματους παροχείς που προσφέρουν προ-συσκευασμένα σχέδια, οι προσφορές του Ting είναι λίγο περισσότερο στυλ μπουφέ και σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον αριθμό των γραμμών που θέλετε (μέχρι έξι), τον αριθμό των λεπτών που θέλετε (μέχρι απεριόριστα) (μέχρι και 18.000) και τα σχέδια δεδομένων που μπορούν να φτάσουν μέχρι 30GB.

Για να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό, ένας μόνο χρήστης μπορεί να επιλέξει 100 μηνύματα κειμένου, 100 λεπτά και 1GB δεδομένων για μόλις $ 28 το μήνα. Μια οικογένεια δύο με ακριβώς τις ίδιες επιλογές αυξάνει ότι κοστίζει μόνο $ 34 το μήνα. Στο τέλος της ημέρας, οι πελάτες χρησιμοποιούν αυτό που χρειάζονται και τους λογαριασμούς της Ting κατάλληλα.

Με βασικό επιτόκιο μόλις 20 δολαρίων το μήνα για απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις και κείμενα στις ΗΠΑ, το Project Fi είναι μια ανέξοδη επιλογή με πολλές επισημάνσεις. Σε αντίθεση με το πιο παραδοσιακό μοντέλο φορέα που προσφέρει προγραμματισμένα σχέδια, το Project Fi σάς επιτρέπει να επιλέξετε την ποσότητα δεδομένων που θέλετε κάθε μήνα, η οποία είναι πληρωτέα σε διαφορετικές αυξήσεις. Και κάθε μήνα, πληρώνετε μόνο για τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε και οτιδήποτε αχρησιμοποίητο πιστώνεται πίσω στην επόμενη μηνιαία δήλωση.

Με ένα ρυθμό $ 10 ανά GB, είναι εύκολο να υπολογίσετε το λογαριασμό σας από την αρχή, οπότε οι προσδοκίες είναι απλές και ο προϋπολογισμός είναι ένα αεράκι. Υπάρχει μόνο μια μικρότερη επιλογή από τηλέφωνα που βασίζονται σε Android, έτσι ώστε οι ανεμιστήρες iPhone δεν έχουν τύχη, αλλά εάν είστε εντάξει με την επιλογή της συσκευής, το Project Fi της Google λειτουργεί σε αμφότερα τα δίκτυα Sprint και T-Mobile για κάλυψη 4G LTE σε εθνικό επίπεδο.

Για ένα γυμνό οστούν και μια φθηνή προπληρωμένη λύση, το Mint Sim είναι ένας προπληρωμένος κεντρικός ασύρματος επαναπωλητής με ένα ενδιαφέρον επιχειρηματικό μοντέλο. Ενώ οι περισσότεροι προπληρωμένοι αερομεταφορείς αναμένουν να πληρώνετε κάθε μήνα, το Νομισματοκοπείο προσφέρει πακέτα τριών, έξι και δώδεκα μηνών (και το τρέχον τριμηνιαίο πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον τρεις μήνες δωρεάν για νέους πελάτες). Με διαθέσιμα πακέτα 2GB, 5GB και 10GB, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τιμές που φθάνουν τα 45 δολάρια για τους πρώτους τρεις μήνες στο σχέδιο 2GB έως τα 180 δολάρια για το σχέδιο 2GB για 12 μήνες υπηρεσίας.

Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει απεριόριστη συζήτηση, κείμενο και δεδομένα. Το νομισματοκοπείο τρέχει στο δίκτυο 4G LTE της T-Mobile, το οποίο προσφέρει πυκνότερη κάλυψη σε μητροπολιτικές περιοχές. Προσθέτοντας στην εμφάνιση των γυμνών οστών, το Mint απαιτεί από όλους τους πελάτες να φέρνουν και να ενεργοποιούν τις δικές τους συσκευές, εφόσον είναι συμβατές με τις κάρτες SIM και το δίκτυο T-Mobile.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο προπληρωμένο άρθρο κυττάρων κινητής τηλεφωνίας μας .

Για εκατομμύρια ασύρματους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, είναι απαραίτητο να έχετε ένα σχέδιο δεδομένων, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Εάν δεν είναι απαραίτητο για εσάς, ελέγξτε την Republic Wireless και τη μηνιαία τιμή των 15 δολαρίων για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία και κείμενο, δεν απαιτούνται δεδομένα. Στην πραγματικότητα, η Δημοκρατία δηλώνει ότι σχεδόν το 20% της πελατειακής βάσης τους δεν έχει δεδομένα, οπότε δεν είστε μόνοι. Και με τα hotspots Wi-Fi που προστίθενται συνεχώς σε εμπορικά κέντρα και καφετέριες, δεν θα είναι πρακτικό να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα εάν το χρειάζεστε ενώ βρίσκεστε έξω.

Η Δημοκρατία συνεργάζεται τόσο με τα δίκτυα 4G LTE των Sprint όσο και με τα 4G LTE της T-Mobile, αν και ενεργοποιεί κατ 'αρχάς το Wi-Fi που καλεί στο σπίτι σας για ενισχυμένο σήμα και, στη συνέχεια, προεπιλογές σε οποιονδήποτε από τους δύο φορείς έχουν το ισχυρότερο κυψελοειδές σήμα. Με χαμηλά ποσοστά και υποστήριξη από δύο χάρτες κάλυψης μεταφορέα, η Δημοκρατία είναι μια ξεχωριστή επιλογή για τη μετάβαση χωρίς δεδομένα.

Για τους καθημερινούς χρήστες κινητών τηλεφώνων που θέλουν βαθιά κάλυψη και λίγες δυνατότητες, τα προσφερόμενα μεμονωμένα προγράμματα προσφορών του Sprint είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Με δύο επιλογές συνολικά, το σχέδιο της Sprint's Unlimited Freedom προσθέτει την πρώτη γραμμή για $ 65 με επιπλέον εξοικονόμηση $ 5 αν εγγραφείτε για autopay. Για $ 60 το μήνα, λαμβάνετε απεριόριστη ομιλία, κείμενο και δεδομένα, καθώς και πρόσβαση στο περιορισμένο εμπορικό σχέδιο του Hulu, το οποίο είναι γεμάτο χιλιάδες εκπομπές και ταινίες, καθώς και ροή βίντεο 1080p.

Αν αυτό είναι πάρα πολύ πλούσιο, για $ 40 το μήνα, η Sprint προσφέρει ένα παρόμοιο σχέδιο με απεριόριστη ομιλία και κείμενο για 2GB δεδομένων που περιλαμβάνει διεθνή γραπτά μηνύματα, αλλά χάνει την προώθηση Hulu που απαιτεί απεριόριστα δεδομένα. Στο τέλος της ημέρας, το ατομικό πρόγραμμα χρέωσης της Sprint είναι το λιγότερο ακριβό μεταξύ των τεσσάρων εθνικών μεταφορέων, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τη ροή του Hulu που το χωρίζει από το πακέτο.

Εάν είστε έτοιμοι να θυσιάσετε μερικά από τα extras όπως η διεθνής περιαγωγή ή μια εξειδικευμένη υπηρεσία συνεχούς ροής που έχει συνδεθεί με το σχέδιό σας δωρεάν, το Boost Mobile προσφέρει το καλύτερο απεριόριστο σχέδιο, δολάριο για δολάριο. Με απεριόριστη ομιλία, κείμενο και δεδομένα που διατίθενται για $ 50 το μήνα, το σχέδιο περιλαμβάνει 8GB κινητού τηλεφώνου hot-spot και streaming βίντεο βελτιστοποιημένο για κινητά HD έως 480p. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση για επιπλέον 10 $ ανά μήνα για να αυξήσουν την ποιότητα ροής σε 1080p HD και με τους πελάτες της Boost Dealz μπορούν να παρακολουθήσουν μερικά μηνιαία διαφημιστικά βίντεο ανά μήνα για να μειώσουν το κόστος της δήλωσης χρέωσής τους.

Ίσως το μεγαλύτερο προβάδισμα του σχεδίου $ 50 του Boost είναι η έλλειψη πρόσθετων φόρων και τελών. Όταν η εταιρεία λέει 50 δολάρια το μήνα, αυτό είναι το ακριβές ποσό που θα δείτε στο λογαριασμό σας κάθε μήνα μέχρι να κάνετε μια αλλαγή. Προσθέστε στο BoostTV δωρεάν ζωντανές εκπομπές 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και προγραμματισμό κατά παραγγελία και το σχέδιο Boost γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό.

Για τους ηλικιωμένους, η χρήση κινητού τηλεφώνου είναι συχνά περισσότερο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους χτυπάτε με σχέδια δεδομένων και απεριόριστη συζήτηση και κείμενο. Ευτυχώς, οι πάροχοι όπως το Consumer Cellular προσφέρουν προγράμματα επιτοκίων που είναι αφιερωμένα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα και έχουν φθηνά σχέδια που κρατούν το κόστος στο ελάχιστο, ενώ παράλληλα παρέχουν ψυχική ηρεμία.

Ο καταναλωτής Η κυτταρική τιμολόγηση ξεκινά γύρω στα 25 δολάρια για 250 λεπτά το μήνα, 250MB δεδομένων, καθώς και απεριόριστα μηνύματα κειμένου. Τα σχέδια μπορούν να πηδήσουν βόρεια έως και 60 δολάρια το μήνα, αλλά για τους περισσότερους πελάτες της Cellular Consumer, τα κατώτερα επίπεδα είναι η καλύτερη λύση.

Ως πρόσθετο επίδομα, η Consumer Cellular συνδέεται με την AARP για να προσφέρει στους πελάτες της επιπλέον έκπτωση 5% σε μηνιαία υπηρεσία. Οι πελάτες μπορούν να φέρουν τις δικές τους συσκευές, αλλά υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία από τις τελευταίες συσκευές, καθώς και τα flip phones που έχουν σχεδιαστεί με μεγαλύτερα κουμπιά και αριθμούς για ευκολότερη λειτουργία.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές για τους ηλικιωμένους; Δείτε τον οδηγό μας για το τα καλύτερα σχέδια κινητής τηλεφωνίας .

Η επιδότηση της AT & T, Cricket Wireless είναι μια λιγότερο δαπανηρή λύση που εμποδίζει το δίκτυο AT & T και έχει λιγότερο ακριβά τέλη για έναν πελάτη με περισσότερη ευελιξία στον προϋπολογισμό. Η εξοικονόμηση κόστους ξεχωρίζει αμέσως για μια τετραμελή οικογένεια, με τέσσερις γραμμές απεριόριστων δεδομένων για μόλις $ 100 (και περιλαμβάνει μηνιαίους φόρους).

Για να δείτε την εξοικονόμηση κόστους, ένα παρόμοιο σχέδιο επιτοκίου για το μητρικό δίκτυο της AT & T θα κοστίσει περίπου $ 180, κάτι που εξοικονομεί περίπου 960 δολάρια το χρόνο επιλέγοντας το Cricket Wireless. Το σχέδιο επιτοκίου Cricket σας προσφέρει απεριόριστη ομιλία, κείμενο και δεδομένα. Περιλαμβάνονται επίσης απεριόριστα κείμενα από τις ΗΠΑ σε 38 χώρες, καθώς και απεριόριστες κλήσεις, κείμενα και εικονομηνύματα από / προς το Μεξικό και τον Καναδά στις ΗΠΑ

Το Cricket προσφέρει επιπλέον διεθνή σχέδια για τους πελάτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, καθώς και ένα προαιρετικό σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 8GB για επιπλέον κόστος κάθε μήνα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .