Πού να αγοράσετε ένα iPhone

Το iPhone είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα χτυπήματος και τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας πάντα και ως εκ τούτου, ο καθένας θέλει ένα. Δεδομένου ότι, το ερώτημα δεν είναι αν θα αγοράσει, αλλά πού ;

Σίγουρα, μπορείτε να πάτε απευθείας στην πηγή και να αγοράσετε ένα iPhone από τα online ή λιανικά καταστήματα της Apple, αλλά έχετε πολλές άλλες επιλογές για το πού να αγοράσετε το iPhone σας. Εδώ είναι μια λίστα με τα σημαντικότερα μέρη για να αγοράσει ένα iPhone στις ΗΠΑ

Αμαζόνα

Φυσικά ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στον κόσμο μπορεί να σας πουλήσει το πιο δημοφιλές τηλέφωνο στον κόσμο. Πώς δεν μπορούσε; Επειδή συνεργάζεται με οποιονδήποτε μεταφορέα, όλα τα iPhone που αγοράζετε από το Amazon έρχονται ξεκλειδωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε μεταφορέα. Αγοράστε iPhone στο Amazon.

Apple Stores

Μπορείτε, φυσικά, να αγοράσετε ένα iPhone σε οποιοδήποτε από τα σχεδόν 500 καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple σε όλο τον κόσμο. Το Apple Store θα είναι εξοπλισμένο για να σας πουλήσει ένα iPhone και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία τηλεφώνου που απαιτείται για τη χρήση του iPhone (μπορείτε να το κάνετε και στα περισσότερα άλλα καταστήματα). Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε πολλά εξαιρετικά αξεσουάρ.

Επισκεφθείτε τη λίστα των καταστημάτων Apple για να βρείτε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς ή να το αγοράσετε στο διαδίκτυο.

Καταστήματα AT & T

Με πάνω από 2.200 καταστήματα AT & T στις Η.Π.Α., τα καταστήματα AT & T είναι πιο ευρέως διαδεδομένα από τα καταστήματα της Apple. Αυτά τα καταστήματα πωλούν iPhones που λειτουργούν στο δίκτυο AT & T (μεγάλη έκπληξη, σωστά;) και να τα ενεργοποιήσετε στο site.

Χρησιμοποιήστε τον εντοπισμό καταστήματος της AT & T για να εντοπίσετε το πλησιέστερο AT & T σε εσάς ή να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της AT & T.

Εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές μεταφορέων

Ενώ κάθε μεγάλη τηλεφωνική εταιρεία έχει τα επίσημα καταστήματα της, υπάρχουν επίσης πολλές εταιρείες που μεταπωλούν τα τηλέφωνα και την υπηρεσία για πολλούς μεταφορείς. Αυτοί οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές μπορούν να είναι καλοί χώροι για να αγοράσουν το iPhone. Όχι κάθε εξουσιοδοτημένη τοποθεσία μεταπωλητή θα έχει το iPhone, αλλά μην αγνοείτε αυτές τις επιχειρήσεις μόνο και μόνο επειδή δεν ανήκουν σε μεταφορείς.

Καλύτερη αγορά

Το 2008, η Best Buy έγινε ο πρώτος μεγάλος λιανοπωλητής εκτός από την Apple και η AT & T που θα εξουσιοδοτηθούν να πουλήσουν το iPhone. Αν και δεν θα βρείτε μεγάλες εκπτώσεις ή πωλήσεις εδώ, η Best Buy κάνει περιστασιακά προωθήσεις που αυξάνουν την αξία και πωλούν τα χρησιμοποιημένα iPhones με έκπτωση.

Προπληρωμένοι μεταφορείς

Το iPhone είναι επίσης διαθέσιμο μέσω μιας σειράς τηλεφωνικών εταιρειών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Boost Mobile , Cricket, Straight Talk και Virgin. Υπάρχουν κάποιες συμφωνίες με προπληρωμένες εταιρείες, αλλά αν είστε πρόθυμοι να τις κάνετε, πιθανότατα θα εξοικονομήσετε χρήματα στο μηνιαίο λογαριασμό σας σε σύγκριση με τις μεγάλες εταιρείες τηλεφωνίας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους προπληρωμένους μεταφορείς, την τιμολόγηση τους και πού να αγοράσετε .

Περιφερειακοί μεταφορείς

Όπως και με τους προπληρωμένους μεταφορείς, αυτές οι μικρότερες εταιρίες τηλεφωνίας προσφέρουν επιλογές που οι σημαντικότεροι πάροχοι δεν: στην περίπτωση αυτή, εξυπηρέτηση σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Οι τιμές τηλεφώνου είναι περίπου ίδιες με τις μεγάλες εταιρείες, αν και τα μηνιαία σχέδια διαφέρουν. Ελέγξτε αυτήν την λίστα περιφερειακών μεταφορέων που προσφέρουν το iPhone για να δείτε αν υπάρχει κάποιος στην περιοχή σας.

Τρέχω

Τώρα που η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ προσφέρει το iPhone, θα μπορείτε να το αγοράσετε και στα καταστήματα λιανικής πώλησης. Βρείτε την πλησιέστερη τοποθεσία σας στη Sprint.

Στόχος

Ένας άλλος σημαντικός λιανοπωλητής που είναι στην αγορά του iPhone. Μπορείτε να αγοράσετε ένα iPhone και ένα σχέδιο υπηρεσιών από την AT & T, Sprint, Verizon, ή Virgin στα σχεδόν 1.700 καταστήματα των ΗΠΑ. Το Target πωλεί μόνο το iPhone στο κατάστημα, όμως, οπότε ενώ μπορείτε να το μάθετε online, θα πρέπει να κατευθυνθείτε σε ένα κατάστημα για να το αγοράσετε. Βρείτε το πλησιέστερο Target.

Τ κινητό

Η τελευταία από τις τέσσερις μεγάλες αμερικανικές τηλεφωνικές εταιρείες άρχισε να μεταφέρει το iPhone το 2013. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε τώρα να αγοράσετε όλα τα τρέχοντα μοντέλα iPhone στα καταστήματα λιανικής πώλησης και σε απευθείας σύνδεση της T-Mobile. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα T-Mobile.

Verizon

Η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ άρχισε να πωλεί το iPhone στα καταστήματα λιανικής της στις 10 Φεβρουαρίου 2011. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημά σας.

Wal-Mart & amp; Η λέσχη του Σαμ

Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στον κόσμο ξεκίνησε να πωλεί το iPhone το 2009 και τώρα προσφέρει το υλικό μαζί με την προπληρωμένη υπηρεσία Straight Talk. Περιστασιακά, η Wal-Mart προσφέρει εκπτώσεις στα iPhones που δεν θα δείτε αλλού. Βρείτε το τοπικό σας Wal-Mart εδώ. Η αδελφική του εταιρεία, το Sam's Club, προσφέρει επίσης το iPhone.

Αλλες επιλογές

Craigslist / eBay

Όπως με σχεδόν οτιδήποτε άλλο ψάχνετε να αγοράσετε, το Craigslist και το eBay μπορούν γενικά να σας βοηθήσουν. Αγοραστής προσοχή, όμως. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι αγοράζετε, αγοράζετε από έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο (τουλάχιστον στο eBay, το Craigslist δεν προσφέρει αξιολογήσεις) και κάνετε έξυπνες αγορές. Να είστε προσεκτικοί για συμφωνίες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές και βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια νέα μονάδα (εκτός αν ψάχνετε για χρήση), ή θα μπορούσατε να καταλήξετε χρήματα και με ένα υπέργειο τηλέφωνο.

Μεταχειρισμένοι μεταπωλητές

Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που αγοράζουν και πωλούν μεταχειρισμένα iPods αγοράζουν και πωλούν επίσης χρησιμοποιημένα iPhones. Γυρίστε σε αυτά τα sites για τις χαμηλότερες τιμές. Και παρόλο που η ποιότητα είναι γενικά πολύ καλή εδώ, θυμηθείτε ότι αυτά τα τηλέφωνα θα χρησιμοποιηθούν και μερικές φορές χωρίς εγγύηση. Όπως πάντα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε μέσω της Apple ή μιας τηλεφωνικής εταιρείας.