Πού να πουλήσει το χρησιμοποιημένο iPhone ή το iPod σας

Όταν βγαίνει ένα νέο iPhone, πρέπει να το έχετε. Αλλά η αναβάθμιση από ένα παλαιότερο iPod ή iPhone στο πιο πρόσφατο, το πιο θαυμάσιο και το μοντέλο αιχμής μπορεί να είναι μια ακριβή πρόταση. Ανάλογα με το μοντέλο που προτιμάτε, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε μια τιμή 900 ή περισσότερων.

Αλλά μην απελπίζεστε, μπορείτε να μετατρέψετε το παλιό σας, αλλά τελείως καλό, iPhone ή iPod σε μετρητά που μπορείτε να περάσετε στο νέο μοντέλο. Υπάρχουν πάντα τοποθεσίες όπως το eBay ή το Craigslist, αλλά αυτές τις μέρες, υπάρχουν επίσης πολλές εταιρείες που ειδικεύονται σε εμπόριο των χρησιμοποιημένων iPhones και iPods για μετρητά ή πίστωση.

Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες έχει διαφορετικούς όρους για τις συναλλαγές τους, οπότε φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά και να κάνετε ερωτήσεις πριν από το χωρισμό με το iPod ή το iPhone σας, αλλά αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αυτό το νέο gadget που επιθυμείτε, .

Οι παρακάτω τοποθεσίες είναι μερικές από τις πιο σημαντικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες επιλογές πώλησης ενός iPhone που χρησιμοποιείται:

Amazon.com

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Η υπηρεσία Amazon Electronics Trade-In αγοράζει όλα τα είδη των ηλεκτρονικών ειδών που χρησιμοποιούνται σε ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να πουλήσετε iPhones, iPods, iPads και πολλά άλλα gadgets σε αντάλλαγμα για μια κάρτα δώρων Amazon. Απλά πηγαίνετε στο site, βρείτε τη συσκευή που θέλετε να εμπορεύεστε, επιλέξτε την κατάστασή της και συμφωνήστε με τη συμφωνία. Η Amazon θα καλύψει τη ναυτιλία. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που κάνετε για να αγοράσετε ένα νέο iPhone, θα πρέπει να το κάνετε μέσω του Amazon, αφού θα πληρώσετε με μια κάρτα δώρων Amazon.

μήλο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Η Apple ήταν λίγο αργά στη μεταπώληση του iPhone, αλλά είναι μέρος των εργασιών της εταιρείας τώρα. Μέσω ενός τμήματος του ηλεκτρονικού καταστήματος, οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν υπολογιστές γραφείου και φορητούς υπολογιστές, iPad και iPhones (αλλά όχι, προφανώς, iPods) σε αντάλλαγμα για μια κάρτα δώρων Apple. Οι τιμές φαίνονται ανταγωνιστικές και η ελεύθερη συσκευασία και η ναυτιλία παρέχονται στη συμφωνία. Το πρόγραμμα iPhone περιλαμβάνει επίσης τα καταστήματα λιανικής της Apple, ώστε οι πελάτες να μπορούν να ανταλλάσσουν το παλιό τους iPhone με πιστωτική κάρτα ενώ αναβαθμίζουν απευθείας στο κατάστημα. Για την online έκδοση του προγράμματος, λάβετε εισαγωγικά στο gadget σας εδώ. Για την έκδοση στο κατάστημα, απλώς επισκεφθείτε το τοπικό κατάστημα της Apple. Βεβαιωθείτε όμως ότι θα κάνετε αγορές, άλλες εταιρείες μπορούν να πληρώσουν περισσότερα.

Καλύτερη αγορά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Ένας άλλος λιανικός γίγαντας με εμπόριο στο πρόγραμμα. Εμπορεύστε τα iPod ή τα iPhone σας (και τους τόνους άλλων καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών) είτε για μια κάρτα δώρων Best Buy - για την οποία θα πάρετε πολλά περισσότερα χρήματα - είτε για έλεγχο. Ένα ωραίο όφελος από αυτό το πρόγραμμα είναι ότι δεν χρειάζεται να στείλετε ταχυδρομικά το προϊόν σας. μπορείτε να το φέρετε στο τοπικό κατάστημα Best Buy (αν και η αλληλογραφία είναι ακόμη μια επιλογή).

Gamestop

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Ο κορυφαίος πωλητής παιχνιδιών βιντεοπαιχνιδιών GameStop προσέθεσε στην αγορά των χρησιμοποιημένων συσκευών iPod, iPhones και iPads στις υπηρεσίες του (κάτι που εν μέρει απέκτησε μέσω της αγοράς του BuyMyTronics, το οποίο συμπεριελήφθη εδώ και πολλά χρόνια). Το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, αλλά μεταφέρετε τη συσκευή σας στο τοπικό GameStop και θα αξιολογήσει την αξία του. Τα εμπορικά σήματα είναι για πίστωση GameStop ή μετρητά (θα περίμενα ότι, όπως συμβαίνει και με το πρόγραμμα παιχνιδιού τους, το ποσό που προσφέρεται στην πίστωση καταστήματος θα είναι υψηλότερο).

Γκαζέλλα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Ένας από τους κορυφαίους τόπους του είδους του, η Gazelle αγοράζει όλα τα είδη χρησιμοποιημένων ηλεκτρονικών - από τα κινητά τηλέφωνα μέχρι τα iPod - με βάση την κατάστασή τους, τη συσκευασία και τα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν και πολλά άλλα. Οι τιμές που καταβάλλονται για iPods και iPhones είναι από τις υψηλότερες. Η Gazelle προσφέρει επίσης μια επιλογή κλειδώματος τιμής 30 ημερών: Συμφωνώ να πουλήσει το iPhone σας τώρα και έχετε 30 ημέρες για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Αυτό σας επιτρέπει να κλειδώσετε την υψηλότερη τιμή για ένα τηλέφωνο πριν ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα και να μειώσετε την αξία των προηγούμενων γενεών.
Gazelle Review

Γλύδη

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Η Glyde σας επιτρέπει να πουλάτε τις παλιές συσκευές σας και να αγοράζετε συσκευές (και μειωμένες) που χρησιμοποιούν οι άλλοι, στην τοποθεσία τους. Είναι λίγο διαφορετικό από άλλα sites, όμως, επειδή η Glyde δεν αγοράζει συσκευές. Αντίθετα, είναι μια αγορά στην οποία μπορείτε να καταχωρήσετε τη συσκευή σας προς πώληση και να περιμένετε κάποιον άλλον να την αγοράσει. Η διαδικασία είναι 1-2-3: πάρτε ένα απόσπασμα στο site? όταν κάποιος άλλος χρήστης το αγοράζει, το στέλνει δωρεάν χρησιμοποιώντας το κιτ αποστολής του Glyde. να πληρώσετε με άμεση κατάθεση, check, πίστωση Bitcoin ή Glyde.

NextWorth

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Ο άλλος σημαντικός χώρος στην αγορά, το NextWorth καθιστά εύκολη την πώληση μιας χρησιμοποιημένης συσκευής. Όπως και η Gazelle, προσφέρει μια επιλογή κλειδώματος τιμών, ώστε να μπορείτε να κλειδώσετε σε υψηλότερη τιμή πριν να βγουν τα νέα μοντέλα. Η ναυτιλία είναι δωρεάν και οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν κάρτες δώρων , PayPal και επιταγή.

Επόμενη επισκόπηση

PowerMax

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Η Apple μεταπωλητή της PowerMax αγοράζει iPad, iPhones και iPod (καθώς και χρησιμοποιημένους Mac). Ωστόσο, αντίθετα από άλλους ιστότοπους, πρέπει να τους καλέσετε και να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες της συσκευής που θέλετε να πουλήσετε, προκειμένου να λάβετε ένα απόσπασμα, αντί να λάβετε ένα απόσπασμα ζωντανά στον ιστότοπο. Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν την επιταγή και την πίστωση του καταστήματος.
Οι χρήστες μοιράζονται τις εμπειρίες τους με το PowerMax

Roostr

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Εάν έχετε ένα λειτουργικό ή σπασμένο iPhone, iPad ή φορητό υπολογιστή Apple, το Roostr θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για εσάς. Στην τοποθεσία, τους ενημερώνετε σχετικά με το είδος της συσκευής που διαθέτετε από μια πτώση (ή, στην περίπτωση των φορητών υπολογιστών, με αύξοντα αριθμό), απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες και την κατάσταση της συσκευής σας και στη συνέχεια λάβετε ένα απόσπασμα . Αν το δεχτείτε, θα λάβετε μια προπληρωμένη ετικέτα FedEx για να εφαρμόσετε σε ένα κουτί που παρέχετε για να στείλετε τη συσκευή σας.

Απλά Mac

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Ένας άλλος μεταπωλητής της Apple που θα μεταφέρει το iPhone σας, το iPod ή το iPad και θα το μετατρέψει για να αποθηκεύσει πίστωση. Αυτή η καταχώριση χρησιμοποιούσε το όνομα The Mac Store, αλλά φαίνεται να έχει απορροφηθεί από το Simply Mac. Απλώς ο Mac έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις, όπως η εκτιμώμενη αξία μεταπώλησης στον ιστότοπό του. Το Mac Store χρησιμοποίησε για να σας ζητήσει να στείλετε τη συσκευή σας σε αυτά που σας έδωσαν μια εκτιμώμενη τιμή αγοράς. Δεδομένου ότι παίρνετε μόνο πίστωση κατάστημα, όμως, βεβαιωθείτε ότι θέλετε να αγοράσετε μια νέα συσκευή από αυτά.

Μικρά ηλεκτρονικά σκυλιών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Αυτός ο μακροχρόνιος μεταπωλητής της Apple αγοράζει μόνο iPods και iPads - χωρίς iPhones. Αν έχετε μία από αυτές τις συσκευές για πώληση, μπορείτε είτε να το στείλετε είτε να το πάρετε στο κατάστημα του Small Dig. Αν το στείλετε, θα το κάνετε με μια κατ 'εκτίμηση τιμή, αλλά θα πάρετε μια τελική τιμή μόλις το Small Dog έχει λάβει τη συσκευή σας και να το επιθεωρήσει.

uSell

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Η USell προσφέρει μια ενδιαφέρουσα συστροφή στο online εμπόριο iPhone. Αντί να προσφέρετε να αγοράσετε απευθείας τη χρησιμοποιημένη συσκευή σας, η μηχανή αναζήτησης της χτενίζει τις προσφορές μιας μεγάλης ποικιλίας αγοραστών iPhone και iPod που χρησιμοποιούν για να σας προσφέρει την καλύτερη προσφορά από αυτό το δίκτυο τοποθεσιών. Το δίκτυο δεν φαίνεται να περιλαμβάνει σημαντικές τοποθεσίες όπως το Gazelle και το NextWorth, ωστόσο, έτσι οι προσφορές μπορεί μερικές φορές να είναι χαμηλότερες από αυτές που θα λάβετε αλλού. Παρόλα αυτά, η αναζήτηση ενός δικτύου ιστότοπων από ένα μέρος μπορεί να είναι χρήσιμη για εσάς.

Walmart

Το πρόγραμμα αγοράς ηλεκτρονικών καρτών της Walmart είναι παρόμοιο με αυτό της Apple: αν πουλάτε ένα iPhone, θα λάβετε μια κάρτα δώρων Walmart που μπορείτε στη συνέχεια να εφαρμόσετε στην τιμή αγοράς ενός νέου iPhone. Το πρόγραμμα αγοράζει επίσης πολλά άλλα είδη ηλεκτρονικών. Οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο.

YouRenew

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Η YouRenew προσφέρει την ίδια βασική υπηρεσία που κάνουν πολλές άλλες εταιρείες αυτής της λίστας: αναζητήστε τη συσκευή σας, περιγράψτε το περιεχόμενό της και λάβετε μια εκτιμώμενη αξία. Εάν το δεχτείτε, εκτυπώστε μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής, στείλτε την και πληρώνομαι. Οι συσκευές που δεν έχουν αξία σε μετρητά μπορούν να σταλούν στην YouRenew για ανακύκλωση. Μια καθαρή διαφορά είναι η αδελφική επιχείρηση CorporateRenew, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μεταπωλούν ή να ανακυκλώνουν τις συσκευές τους χύμα.

Ανακύκλωση iPods

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Για όσους επιθυμούν να προστατεύσουν το περιβάλλον περισσότερο από τα πορτοφόλια τους, η Apple προσφέρει ένα iPod και ένα κινητό τηλέφωνο (που δεν περιορίζεται στο iPhone και σε οποιοδήποτε τηλέφωνο μπορεί να διακινηθεί) σε πρόγραμμα ανακύκλωσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό αν το iPod σας είναι πολύ παλιό για να εμπορεύεται ή να σπάει.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.