Πώς να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα δώρου iTunes

01 από 03

Εισαγωγή στην εξόφληση καρτών δώρου της ITunes - Τα πρώτα βήματα

Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαργύρωση για να προσθέσετε την κάρτα δώρου iTunes στο λογαριασμό σας. Screen Capture από τον S. Shapoff

Οι κάρτες δώρου της ITunes είναι εξαιρετικά δημοφιλή δώρα. Είτε πρόκειται για γενέθλια, διακοπές, ευχαριστίες ή για προαγωγές, ο καθένας τους αγαπάει να τα δεχτεί. Τι δεν αγαπάς; Είναι δωρεάν χρήματα για να ψωνίσετε για την αγαπημένη σας μουσική , ταινίες, βιβλία, παιχνίδια, εφαρμογές και πολλά άλλα στο iTunes Store.

Δείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε μια κάρτα δώρου του iTunes, να πιστώσετε το λογαριασμό σας στο iTunes Store και να ξεκινήσετε την αγορά εάν είστε αρκετά τυχεροί για να λάβετε ένα!

02 του 03

Πώς να εξοφλήσετε τον κωδικό της κάρτας σας

Εξαργύρωση της κάρτας δώρου της ITunes, Βήμα 2. Καταγραφή οθόνης από τον S. Shapoff

Έχετε δύο επιλογές στη σελίδα Κωδικός εξαντλήσεως για το πώς θα πιστώσετε το λογαριασμό σας με τα χρήματα από την κάρτα δώρου.

Τα προϊόντα της Apple που υποστηρίζουν τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής περιλαμβάνουν οποιοδήποτε Mac ή Apple με ενσωματωμένη κάμερα FaceTime με λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.8.3 ή νεότερη έκδοση και iTunes 11 ή νεότερη έκδοση. Η κάμερα της συσκευής σας θα πρέπει επίσης να μπορεί να εκτελέσει αυτήν τη λειτουργία στο iOS 7 και μεταγενέστερα μέσω των εφαρμογών iTunes ή App Store.

03 του 03

Επιβεβαίωση εξαργύρωσης

Θα εμφανιστεί μια οθόνη στο iTunes που επιβεβαιώνει την εξαργύρωση της κάρτας και την προσθήκη της τιμής δολαρίου στον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να το επιβεβαιώσετε κοιτάζοντας την επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του iTunes Store όπου εμφανίζεται το όνομα του λογαριασμού σας.

Ένα ποσό δολαρίου εμφανίζεται δίπλα στο όνομα λογαριασμού σας - αυτό είναι το ποσό που απομένει στην κάρτα δώρων σας. Όταν αρχίζετε να κάνετε αγορές, χρεώνονται από το υπόλοιπο και χρεώνονται μόνο στον κανονικό λογαριασμό σας μετά την εξάντληση της κάρτας δώρων.

Τώρα που έχετε κάποια χρήματα στο λογαριασμό σας στο iTunes, ας το ξοδέψουμε: