Οδηγός για διακόπτη δικτύου

Πώς είναι ο τηλεπωλήτης του αντιπάλου σας; Μια Επεξήγηση της Λειτουργίας Εναλλαγής

Ένας διακόπτης καθυστέρησης είναι ένα κομμάτι του εξοπλισμού εγκατεστημένο σε ένα οικιακό δίκτυο που προσωρινά καθυστερεί τη ροή της κίνησης στο διαδίκτυο. Σε ένα περιβάλλον τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο, η φυσική εναλλαγή μπορεί να ενεργοποιηθεί για να καθυστερήσει το gameplay για να δώσει το διακόπτη lag στο πάνω χέρι.

Ένα παράδειγμα που δείχνει ότι ένας διακόπτης καθυστέρησης χρησιμοποιείται είναι εάν ο αντίπαλος πηδά γύρω από την οθόνη όταν πυροβολείτε στο χαρακτήρα. Ή ίσως ο χαρακτήρας να φαίνεται αόρατος και εντελώς αλάνθαστος από τα κενά στιγμιότυπα.

Οι διακόπτες Lag δεν αποτελούν μέρος του κανονικού παιχνιδιού. οι διαδικτυακοί παίκτες που ενδιαφέρονται για την αθλητική χρήση δεν τους χρησιμοποιούν. Ορισμένες κοινότητες τυχερών παιχνιδιών απαγορεύουν ακόμη παίκτες που υποπτεύονται ότι καθυστερούν με σκοπό.

Σημείωση: Οι διακόπτες Lag δεν σχετίζονται με τους κανονικούς διακόπτες δικτύου και συνήθως δεν αποτελούν την αιτία γενικής καθυστέρησης στα δίκτυα υπολογιστών .

Πώς λειτουργεί ένας διακόπτης Lag Hardware

Όταν ενεργοποιείται ένας διακόπτης καθυστέρησης, εκτελείται σε ένα σύντομο χρονοδιακόπτη που συνήθως διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποκλείει αποτελεσματικά όλη την κυκλοφορία δικτύου μεταξύ της κονσόλας παιχνιδιών και του διαδικτύου.

Επειδή το παιχνίδι αναγνωρίζει ότι το διαδίκτυο του χρήστη είναι εκτός λειτουργίας, ο παίκτης φαίνεται να παύει και να μην ανταποκρίνεται. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα κλωτσήσει τον χρήστη επειδή υποθέτει ότι η σύνδεση θα συνεχιστεί σύντομα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο χρήστης μπορεί ακόμα να παίξει τοπικά.

Όταν λήξει ο χρονοδιακόπτης διακοπής της καθυστέρησης, η τοπική συσκευή θα συγχρονιστεί εκ νέου με το online παιχνίδι , το οποίο εμφανίζεται σε αντιμέτωπους με μια ξαφνική έκρηξη.

Τι συμβαίνει με έναν διακόπτη Lag Hardware

Ο βασικός διακόπτης καθυστέρησης υλικού είναι μια μικρή συσκευή Ethernet όπου είτε το πορτοκαλί είτε το πράσινο σύρμα ενός καλωδίου CAT5 έχει συνδεθεί σε ένα κουμπί ή σε άλλο φυσικό διακόπτη.

Αυτή η συσκευή είναι συνδεδεμένη στη συσκευή παιχνιδιών (συνήθως υπολογιστή ή κονσόλα) από το δρομολογητή του οικιακού δικτύουμόντεμ ευρείας ζώνης εάν δεν υπάρχει δρομολογητής).

Άλλοι τύποι διακοπτών Lag

Ορισμένες κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών έχουν σχεδιαστεί για να ανιχνεύουν διακόπτες υλικού καθυστέρησης μέσω ενός δείκτη τάσης που μπορεί να καταλάβει πότε ο διακόπτης έχει γυρίσει. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που προσομοιώνουν μια απώλεια σύνδεσης στο Internet που λειτουργεί πολύ σαν ένα φυσικό διακόπτη καθυστέρησης.

Για παράδειγμα, αποσυνδέοντας το καλώδιο δικτύου για μερικά δευτερόλεπτα θα διαταράξει τη ροή της κυκλοφορίας στο σημείο που το παιχνίδι δεν μπορεί να συγχρονιστεί με το διαδίκτυο. Όπως και με τη χρήση ενός διακόπτη καθυστέρησης, το τράβηγμα του καλωδίου Ethernet για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια η επανασύνδεσή του είναι ένας "αθώος" τρόπος να παραμείνει χωρίς να χρησιμοποιηθεί ένας διακόπτης καθυστέρησης.

Υπάρχουν επίσης διακόπτες καθυστέρησης που βασίζονται σε λογισμικό που χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα για να πλημμυρίσουν το τοπικό δίκτυο με τόσες πολλές πληροφορίες που το εύρος ζώνης έχει σχεδόν εξαντληθεί. Αυτό είναι παρόμοιο με την αποσύνδεση του καλωδίου Ethernet ή την εναλλαγή διακόπτη καθυστέρησης. Ωστόσο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό ή το παιχνίδι θα υποθέσει ότι ο παίκτης δεν επιστρέφει και θα τα αποσυνδέσει από το παιχνίδι.