Δωρεάν Εργαλεία Ασφαλείας Ασφαλείας

Εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα για τη δοκιμή, την παρακολούθηση και την προστασία του ασύρματου δικτύου σας

Υπάρχει καλύτερη τιμή από την δωρεάν όταν ψάχνετε για ένα νέο εργαλείο; Αυτά τα εργαλεία ασφαλείας θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε το δίκτυό σας και να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή, δωρεάν!

NetStumbler

Το NetStumbler εμφανίζει σημεία ασύρματης πρόσβασης, SSID, κανάλια, αν είναι ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση WEP και η ισχύς του σήματος. Το NetStumbler μπορεί να συνδεθεί με την τεχνολογία GPS για να καταγράψει με ακρίβεια την ακριβή θέση των σημείων πρόσβασης.

MiniStumbler

Μία μικρότερη έκδοση του NetStumbler που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε πλατφόρμες PocketPC 3.0 και PocketPC 2002. Παρέχει υποστήριξη για τύπους CPU ARM, MIPS και SH3.

WEPCrack

Το WEPCrack ήταν το πρώτο από τα βοηθητικά προγράμματα ρωγμών κρυπτογράφησης WEP. Το WEPCrack είναι ένα εργαλείο ανοικτού κώδικα που χρησιμοποιείται για να σπάσει τα κλειδιά 802.11 WEP. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του WEPCrack για Linux.

Airsnort

Το Airsnort είναι ένα εργαλείο ασύρματου LAN (WLAN) το οποίο αναλύει κλειδιά κρυπτογράφησης WEP. Η AirSnort παρακολουθεί παθητικά ασύρματες μεταδόσεις και υπολογίζει αυτόματα το κλειδί κρυπτογράφησης όταν έχουν συγκεντρωθεί αρκετά πακέτα.

BTScanner

Το Btscanner σάς επιτρέπει να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από μια συσκευή Bluetooth χωρίς την απαίτηση για ζεύξη. Εξάγει πληροφορίες HCI και SDP και διατηρεί μια ανοικτή σύνδεση για την παρακολούθηση του RSSI και της ποιότητας της σύνδεσης.

FakeAP

Το πολικό αντίθετο από το να αποκρύπτετε το δίκτυό σας απενεργοποιώντας εκπομπές SSID - Το Fake AP της μαύρης αλχημείας παράγει χιλιάδες πλαστά σημεία πρόσβασης 802.11b. Ως μέρος ενός honeypot ή ως εργαλείο του σχεδίου ασφαλείας του ιστότοπού σας, το Fake AP συγχέει τους Wardrivers, NetStumblers, Script Kiddies και άλλους σαρωτές.

Κισμέτ

Το Kismet είναι ένας ασύρματος ανιχνευτής δικτύου, σύστημα παρακολούθησης και σύστημα ανίχνευσης εισβολών 802.11. Το Kismet αναγνωρίζει τα δίκτυα παθητικά συλλέγοντας πακέτα και ανιχνεύοντας τυποποιημένα δίκτυα, ανιχνεύοντας κρυφά δίκτυα (και δίνοντας χρόνο, αποκρύπτοντας) και υπονοώντας την ύπαρξη δικτύων που δεν μαρκάρονται μέσω της κίνησης δεδομένων.

Redfang

Το Redfang v2.5 είναι μια βελτιωμένη έκδοση από το @Stake της αρχικής εφαρμογής Redfang που βρίσκει συσκευές Bluetooth που δεν μπορούν να εντοπιστούν από το brute-εξαναγκάζοντας τα τελευταία έξι byte της διεύθυνσης Bluetooth της συσκευής και κάνοντας ένα read_remote_name ().

SSID Sniff

Ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όταν ψάχνετε να ανακαλύψετε σημεία πρόσβασης και να αποθηκεύσετε την κυκλοφορία που έχετε τραβήξει. Έρχεται με ένα διαμορφωμένο σενάριο και υποστηρίζει κάρτες Cisco Aironet και τυχαία prism2.

WiFi Scanner

Το WifiScanner αναλύει την επισκεψιμότητα και ανιχνεύει σταθμούς 802.11b και σημεία πρόσβασης. Μπορεί να ακούει εναλλακτικά και στα 14 κανάλια, να γράφει πληροφορίες πακέτων σε πραγματικό χρόνο, να αναζητά σημεία πρόσβασης και συναφείς σταθμούς πελατών. Όλη η κυκλοφορία δικτύου μπορεί να αποθηκευτεί στη μορφή libpcap για ανάλυση μετά.

wIDS

Το wIDS είναι ένα ασύρματο IDS. Ανιχνεύει το μπλοκάρισμα των πλαισίων διαχείρισης και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο honeypot. Τα πλαίσια δεδομένων μπορούν επίσης να αποκρυπτογραφηθούν στη μύγα και να επανεγχυθούν σε άλλη συσκευή.

WIDZ

Το WIDZ αποτελεί απόδειξη της ιδέας του συστήματος IDS για ασύρματα δίκτυα 802.11. Φροντίζει σημεία πρόσβασης (AP) και παρακολουθεί τοπικές συχνότητες για κακόβουλη δραστηριότητα. Ανιχνεύει σαρώνει, πλημμύρες σύνδεσης και ψεύτικα / Rogue AP. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με SNORT ή RealSecure.