Κλήση του Duty: Μαύρο Ops III

Γρήγορες επισκέψεις και λεπτομέρειες για το shooter πρώτου προσώπου Call of Duty: Black Ops III

Σχετικά με το Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Το Black Ops III είναι η δωδέκατη πλήρης απελευθέρωση στη δημοφιλή σειρά Call of Duty των παιχνιδιών πρώτου προσώπου και έχει ένα σύγχρονο στρατιωτικό θέμα sci-fi / near-future. Αναπτύχθηκε από τον Treyarch και κυκλοφόρησε στις 6 Νοεμβρίου του 2015, το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία Treyarch Black Ops που ξεκίνησε με Call of Duty: World at War . Είναι η άμεση συνέχεια του Call of Duty: Black Ops II που κυκλοφόρησε το 2012.

Τα πλήρης τμήματα του παιχνιδιού για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες είναι διαθέσιμα για τις πλατφόρμες PC, Xbox One και PlayStation 4. Ένα περιορισμένο τμήμα του παιχνιδιού για πολλούς παίκτες μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε κονσόλες τελευταίας γενιάς, το PlayStation 3 και το Xbox 360.

Γρήγορες επισκέψεις

Ιστορία, παιχνίδι και δυνατότητες παιχνιδιού

Call of Duty: Το Black Ops III έχει τεθεί 40 χρόνια μετά τα γεγονότα της Call of Duty: Black Ops II το έτος 2065. Ο κόσμος βρίσκεται σε χάος στην αλλαγή του κλίματος και μια σειρά από νέες τεχνολογίες που έχουν οδηγήσει τα έθνη να συμμετέχουν σε μυστικές επιχειρήσεις από τις ελίτ ειδικές δυνάμεις ως τις πρωταρχικές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Call of Duty: Το Black Ops ΙΙΙ παίρνει ένα πιο sci-fi θέμα από ό, τι σε προηγούμενους τίτλους, η ρομποτική παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι με ανθρωποειδή ρομπότ και cyborg στρατιώτες που είναι κομμάτι άνθρωπος και μηχανή.

Η λειτουργία ιστορικού ενός παίκτη για το Call of Duty: Το Black Ops III περιλαμβάνει 12 αποστολές, οι οποίες έχουν πολλαπλούς στόχους και στόχους οι παίκτες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να είναι επιτυχείς. Εκτός από την παραδοσιακή ιστορία ενός παίκτη, υπάρχει και ένας single player mode "Nightmares" που περιέχει τις ίδιες βασικές αποστολές και περιβάλλοντα όπως και η κύρια εκστρατεία για έναν παίκτη, αλλά ένας ιός έχει εξαπολυθεί σε πολλές πόλεις που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ζόμπι .

Εκτός από τα ζόμπι Εφιάλτες περιλαμβάνουν επίσης άλλα υπερφυσικά και φανταστικά πλάσματα και όντα.

Βελτιώστε το παιχνίδι σας με το Razer DeathAdder Chroma Call of Duty

Το παιχνίδι πολλών παικτών για το Call of Duty: Το Black Ops III είναι παρόμοιο με τις προηγούμενες καταχωρίσεις στη σειρά, αλλά περιλαμβάνει ορισμένα νέα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των μη νέων κατηγοριών χαρακτήρων που ονομάζονται Ειδικοί. Αυτοί οι εννέα ειδικοί περιλαμβάνουν Μπαταρία, Πυρκαγιά, Nomad, Outrider, Προφήτη, Αναγέννηση, Ερείπιο, Sereph, και Specter, με το καθένα να έχει μια μοναδική ειδική ικανότητα ή όπλο. Διαθέτει επίσης όλα τα ειδικά προνόμια και επιτεύγματα που βρίσκονται σε άλλα παιχνίδια Call of Duty για πολλούς παίκτες και υποστηρίζει χαρακτήρες που φτάνουν μέχρι και 65 επίπεδα. Το Black Ops III περιλαμβάνει 10 βασικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες, όπως αγαπημένα όπως Team Deathmatch, Hardpoint και Capture the Flag. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης λειτουργίες πολυμέσων Hardcore, οι οποίες είναι έξι από τις βασικές λειτουργίες που προσανατολίζονται προς πιο προηγμένους παίκτες. Τέλος, υπάρχουν πέντε λειτουργίες μπόνους για πολλούς παίκτες που προσφέρουν ένα μοναδικό gameplay και στόχο. Την εποχή της απελευθέρωσής του, το βασικό παιχνίδι Black Ops III χαρακτήρισε δεκατρείς χάρτες πολλών παικτών. Αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί με κάθε έκδοση DLC προσθέτοντας οπουδήποτε από τρεις έως πέντε νέους χάρτες πολλών παικτών.

Μαύρα Ops III Zombies

Η ιστορία του Call of Duty Zombies που ξεκίνησε από τον Treyarch στο Call of Duty World στον πόλεμο κάνει μια επιστροφή στο Call of Duty: Black Ops III. Το κύριο παιχνίδι περιελάμβανε έναν κύριο χάρτη, Shadows of Evil, όπου οι παίκτες είναι πεπλατυσμένοι στο Morg City όπου παλεύουν από μια ατελείωτη επίθεση των ζόμπι. Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει τέσσερις νέους χαρακτήρες στην ιστορία των ζόμπι. Η κύρια πλοκή για τη λειτουργία Black Ops III ζόμπι αν και λέγεται μέσω του Giant χάρτη / εκστρατεία. Αυτό φέρνει πίσω τους τέσσερις πρωτότυπους χαρακτήρες ζόμπι και παίρνει τους παίκτες στη μυστική εγκατάσταση όπου ξεκίνησε το ξέσπασμα ζόμπι. Τη στιγμή της απελευθέρωσης, ο Γίγαντας ήταν διαθέσιμος μόνο στην έκδοση του συλλέκτη και εκείνους που αγόρασαν το Black Ops III Season Pass.

Κάθε DLC που κυκλοφόρησε για το Call of Duty Black Ops III περιλαμβάνει συνήθως και νέο χάρτη ζόμπι, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές μπορούν να βρεθούν παρακάτω στο τμήμα DLC.

Εκτός από τους πιο παραδοσιακούς χάρτες Zombies και τους τρόπους παιχνιδιού, το Black Ops III περιλαμβάνει επίσης το Dead Ops II Arcade το οποίο είναι ένα μίνι παιχνίδι που βρίσκεται μέσα στο κύριο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα κλασικό, arcade style top down shooter δράσης και τη συνέχεια του κρυμμένου μίνι-παιχνιδιού που βρέθηκε στο Black Ops II, Dead Ops Arcade.

Call of Duty Black Ops ΙΙΙ Απαιτήσεις συστήματος

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Core i3-530 2.93 GHz ή AMD Phenom ™ II X4 810 2.60 GHz
Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 470 ή AMD Radeon HD 6970
Μνήμη καρτών γραφικών 1 GB
Μνήμη 6 GB RAM
Χώρος στο δισκο 2 GB ελεύθερου χώρου σκληρού δίσκου
Έκδοση DirectX DirectX 11
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX

Επεκτάσεις & DLCs

Το Call of Duty: Το Black Ops III - Awakening είναι το πρώτο DLC που κυκλοφόρησε για το Call of Duty: Black Ops III, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation 4 τον Φεβρουάριο του 2016 και μετά το Xbox One και PC τον Μάρτιο του 2016. Διαθέτει τέσσερα νέους χάρτες πολλών παικτών. Gauntlet, Rise, Skyjacked και Splash. Το Skyjacked είναι ένας επαναπροσδιορισμός του Hijacked, ο οποίος ήταν ένας δημοφιλής χάρτης Black Ops II για πολλούς παίκτες. Εκτός από τους ανταγωνιστικούς χάρτες πολλών παικτών, το Awakening DLC ​​εισάγει επίσης ένα νέο χάρτη πολλών παικτών Zombies που ονομάζεται Der Eisendrache και παίρνει χαρακτήρες σε μια αποστολή για να θέσει τέρμα στην αποκαλυπτική ζόμπι.

Call of Duty: Το Black Ops III - Eclipse είναι το δεύτερο DLC για το Black Ops III το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 19 Απριλίου 2016.

Θα περιλαμβάνει τέσσερις νέους ανταγωνιστικούς χάρτες πολλών παικτών καθώς και έναν νέο χάρτη Zombies που ονομάζεται Zetsubou No Shima. Θα βγει για το Xbox One και τον υπολογιστή περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του PS4.

Call of Duty: Το Black Ops III - Descent είναι το τρίτο DLC που θα κυκλοφορήσει για το Call of Duty Black Ops III. Όπως και τα προηγούμενα DLC, περιλαμβάνει τέσσερις νέους χάρτες πολλών παικτών και ένα νέο χάρτη Zombies. Ο νέος χάρτης Zombies με τίτλο Gorod Krovi, οι παίκτες στέλνονται σε μια εναλλακτική ιστορία του Στάλινγκραντ και ένα πεδίο μάχης που είδε μια μάχη μεταξύ μηχανικών στρατιωτών και δράκων που οδηγούν στην πιο θανατηφόρα συνάντησή τους ακόμα.

Οι νέοι τυποποιημένοι χάρτες πολλαπλών παικτών στο Descent DLC περιλαμβάνουν το Berserk, που βρίσκεται σε ένα αρχαίο χωριό Viking που έχει παγώσει στο χρόνο. Cryogen - που βρίσκεται μακριά από την ακτή της Νεκρής Θάλασσας. Raid η οποία είναι μια επανέκδοση του δημοφιλούς Call of Duty Black Ops ΙΙ χάρτη και Rumble ένα χάρτη βασισμένο σε αρένα που έχει παίκτες να αντιμετωπίσει τους μηχανικούς στρατιώτες. Το Descent DLC κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου για το PlayStation 4 και προγραμματίζεται για το Xbox One και το PC για τον Αύγουστο.