Δημιουργία δερμάτων για "The Sims"

Κάνετε δέρματα για το The Sims χρησιμοποιώντας μερικά εργαλεία και ακολουθώντας tutorials.

Το αγαπημένο μου μέρος για το "The Sims" είναι η έκταση που μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι. Με τη δυνατότητα δημιουργίας και λήψης νέων αρχείων για το παιχνίδι, το διατηρεί φρέσκο ​​και διασκεδαστικό. Τα δέρματα αποτελούν σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Μετά από όλα, στο "The Sims", τα ρούχα συνήθως ορίζουν το Sim. Δημιουργώντας τα δικά σας δέρματα μπορεί να ανταμείψει και να διασκεδάσει. Παρακάτω έχω αναφέρει τα εργαλεία που θα χρειαστείτε και τους ιστότοπους με μαθήματα και πόρους που θα σας ξεκινήσουν.

Εργαλεία απολέπισης

Tutorial για την δημιουργία δερμάτων

Σίγουρα θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να φτιάξετε μόνοι σας χωρίς βοήθεια, αλλά ίσως να θέλετε να σκεφτείτε τουλάχιστον να διαβάσετε μερικά μαθήματα για να ξεκινήσετε. Με την ανάγνωση σεμινάρια γραμμένα από έμπειρους skinners, θα πάρετε μερικές συμβουλές και κόλπα για να βελτιώσετε τα δέρματά σας.

Moon Sims - Moon Sims έχει έναν μοναδικό τρόπο παρουσίασης των βημάτων για τη δημιουργία ενός δέρματος. Τα βήματα μιλάνε σε μια ιστορική μορφή, κάνοντας μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση. Τα μάτια συζητούνται με έναν εύκολο τρόπο κατανόησης. Αυτό το σεμινάριο θα σας φέρει στο τελικό στάδιο προβολής του νεοσύστατου δέρματός σας στο Simpose-ium.

Χρήσιμες συνδέσεις απολέπισης

Μετά από μια μικρή πρακτική δημιουργίας του βασικού δέρματος, μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες από τις επιλογές σας. Εδώ είναι μερικοί σύνδεσμοι που παρέχουν λίγο περισσότερη βοήθεια και λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή του δέρματος.

Δέρμα μηχάνημα - Μια συλλογή από μαθήματα σχετικά με τη διύλιση τεχνικές εκδοράς σας είναι στο δέρμα μηχάνημα. Τα σεμινάρια καλύπτουν τη σκίαση, τα μαλλιά και τις πληροφορίες σχετικά με τα προηγμένα εργαλεία.

Απολαύστε το ταξίδι σας στην κατασκευή του δέρματος! Θυμηθείτε με κάποια πρακτική και υπομονή μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ποιοτικά και όμορφα δέρματα για τους Sims σας.