Κορυφαίες απατεώνες Grand Theft Auto

Κωδικούς, συχνές ερωτήσεις, οδηγίες και λήψεις

Η σειρά Grand Theft Auto του βίντεο παιχνιδιού είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises βιντεοπαιχνιδιών στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών. Το GTA είναι επίσης ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα βιντεοπαιχνίδια μέχρι σήμερα.

Περιττό να πούμε ότι το παιχνίδι βαθμολογείται ως ώριμο, αλλά αυτή η βαθμολογία δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν παιχνίδια Grand Theft Auto. Εδώ θα βρείτε απατεώνες, κωδικούς, downloads, συχνές ερωτήσεις, οδηγούς παιχνιδιών και λήψεις για τις πιο δημοφιλείς σειρές βιντεοπαιχνιδιών Grand Theft Auto.

01 από 10

Grand Theft Auto: San Andreas PS2 απατεώνες, κωδικούς και μυστικά

Παιχνίδια Rockstar, Take Two

Cheats, κωδικοί και μυστικά για το Grand Theft Auto: San Andreas στην κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 2. Υπάρχουν κυριολεκτικά οι τόνοι των απατών εδώ για τους ανεμιστήρες PS2 και GTA για να διασκεδάσουν με. Περισσότερο "

02 από 10

Grand Theft Auto: Οδηγοί παιχνιδιών PS2 του Σαν Αντρέας, συχνές ερωτήσεις και οδηγίες

Όπως είναι επεκτατική και εκτεταμένη όπως το Grand Theft Auto: San Andreas, μπορεί να χρειαστείτε ή να θέλετε λίγο περισσότερη βοήθεια από τις σελίδες εξαπάτησης της GTA: SA. Αυτοί οι οδηγοί παιχνιδιών και οι οδηγίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε σχεδόν τα πάντα στο GTA: San Andreas στο PS2. Περισσότερο "

03 από 10

Grand Theft Auto: Σαν Ανδρέας PS2 Hot Cod Mod Mod

Αυτό δεν είναι ένας σύνδεσμος για τον καθένα που επισκέπτεται. Αυτοί οι κωδικοί θα ξεκλειδώσουν το κρυφό σεξουαλικό περιεχόμενο που βρέθηκε στο Grand Theft Auto: San Andreas στο PlayStation 2. Παρακαλώ σημειώστε: για να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους κωδικούς θα πρέπει να έχετε ένα Action Replay Max για το PS2 και λόγω της φύσης του υλικού θα πρέπει να ταιριάζει με την βαθμολογία «Ζευγάρι» που προορίζεται για το παιχνίδι. Περισσότερο "

04 από 10

Grand Theft Auto: Οι απατεώνες, οι κωδικοί και τα μυστικά του Xbox του San Andreas

Με τους ίδιους κωδικούς με την έκδοση PS2, αυτά τα μαξιλάρια του Grand Theft Auto: San Andreas και κωδικοί για το Xbox θα δώσουν στους οπαδούς της GTA όλα τα πυρομαχικά, κατά μία έννοια, που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με στυλ και να διασκεδάσουν όσο δυνατό στη διαδικασία. Περισσότερο "

05 από 10

Grand Theft Auto San Andreas PC απατεώνες, κωδικούς και μυστικά

Αυτοί οι κωδικοί προορίζονται για την έκδοση PC του Grand Theft Auto: San Andreas, για τους παίκτες PC εκεί έξω που δεν αποφάσισαν να αγοράσουν ακόμα μια κονσόλα. (προσωπικά, το μόνο PC παιχνίδι που παίζω πια είναι RPG και MMORPGs, αλλά αυτό είναι μόνο εγώ.) Περισσότερα »

06 από 10

Grand Theft Auto: Λήψη καφέ καφέ Mod San Andreas

Αυτή η λήψη mod επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν το κρυφό σεξουαλικό περιεχόμενο που βρέθηκε στο Grand Theft Auto: San Andreas στο Xbox ή τον υπολογιστή τους. Για άλλη μια φορά, αυτό ξεκλειδώνει το κρυφό σεξουαλικό περιεχόμενο για το βιντεοπαιχνίδι και πρέπει να χρησιμοποιούμε προσοχή για δύο λόγους. το περιεχόμενο δεν είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά και τα mod αρχεία δεν υποστηρίζονται από τον προγραμματιστή παιχνιδιών. Περισσότερο "

07 από 10

Grand Theft Auto: Ιστορίες της πόλης Liberty PSP απατεώνες, κώδικες και μυστικά

Η έκδοση Sony PSP του Grand Theft Auto: Ο San Andreas έχει εξίσου πολλές απατεώνες με τις κονσόλες, σχεδόν καλά. Ρίξτε μια ματιά, θα συμφωνήσετε ότι υπάρχει ένας τόνος κωδικών για αυτό το βιντεοπαιχνίδι χειρός. Περισσότερο "

08 από 10

Grand Theft Auto Liberty City Ιστορίες Συχνές ερωτήσεις PSP, οδηγοί παιχνιδιών και οδηγίες

Πιθανόν να πιστεύετε ότι οι φανατικοί των παιχνιδιών είναι, επίσης, φανατικοί όταν πρόκειται για τα GTA video games τους, ακόμη και όταν βρίσκονται σε μια μικροσκοπική οθόνη LCD γνωστή ως Sony PSP. Αυτές οι Συχνές Ερωτήσεις και οι Οδηγοί Παιχνιδιών θα βοηθήσουν τους παίκτες της GTA εν κινήσει να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Περισσότερο "

09 από 10

Grand Theft AutoLiberty Ιστορίες της πόλης Cheat Codes - PlayStation 2

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία στη σειρά GTA, Grand Theft Auto: Liberty City Stories παίρνει παίκτες από την καταιγίδα ήδη. Πηγαίνετε αρπάξτε μερικούς κωδικούς εξαπατήσει και να κάνετε την εμπειρία GTA σας πολύ καλύτερα στις ιστορίες του Liberty City του PS2. Περισσότερο "

10 από 10

Grand Theft Auto PC απατεώνες, κωδικούς και μυστικά

Τώρα μιλάμε για το παλιό σχολείο - το Grand Theft Auto στον υπολογιστή είναι σχεδόν ξεπερασμένο. Ποιος ήταν αυτός που είπε ότι η GTA δεν πεθαίνει ποτέ; Αν γνωρίζεις να το περάσεις; Χρησιμοποιήστε αυτούς τους κωδικούς εάν έχετε ακόμα το CD-ROM του PC GTA γύρω σας. Περισσότερο "