Ο παράγοντας χαλάρωσης του Minecraft!

Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε γιατί ο Minecraft είναι τόσο χαλαρωτικός.

Για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η εξεύρεση τρόπων για να χάσετε και να ανακουφίσετε το άγχος μπορεί να αποτελέσει μείζονα παράγοντα για την τόνωση τους στο σύνολό τους. Ενώ η ανάγνωση, η άσκηση ή η εστίαση σε ένα αγαπημένο χόμπι είναι ένα ανακουφιστικό στρες για μερικούς, τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια μέθοδος για πολλούς. Μερικές φορές, τα βιντεοπαιχνίδια επιτρέπουν στους ανθρώπους να χαλαρώσουν και να αγνοήσουν τις εξωτερικές τους αιτίες στρες. Παίζοντας αυτά τα παιχνίδια επιτρέπουν σε πολλούς να αισθάνονται καλύτερα για την ώρα που συμμετέχουν στο χόμπι τους. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για ποιο λόγο το βίντεο παιχνίδι Minecraft συγκεκριμένα έχει τόσο μεγάλο δυναμικό για να είναι ανακουφιστής του στρες. Ας αρχίσουμε.

Η δραπετευση

Η αποφυγή του άγχους στην καθημερινή σας ζωή δίνει στο άτομο τη δυνατότητα να πάρει ένα αναπνοή από αυτό που τους ενοχλεί. Μπορεί να είναι μια πολύ οδυνηρή μέρα όταν όλα όσα κάνετε για να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε τον εαυτό σας δεν λειτουργούν στο παραμικρό. Ένα από τα σημαντικότερα θετικά για να παίζετε το Minecraft για να ανακουφίσετε το άγχος σας είναι η έλλειψη στόχου για επίτευξη. Ενώ πολλοί παίκτες δημιουργούν στόχους για τον εαυτό τους, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόκληση για έναν παίκτη να επιτύχει μέσα στο παιχνίδι.

Η έλλειψη στόχου που δίνεται απευθείας σε έναν παίκτη δίνει στο άτομο που παίζει την ευκαιρία να δημιουργήσει τις επιθυμίες και τα επιτεύγματά του. Ενώ μερικοί παίκτες μπορεί να νιώθουν πετυχημένοι δημιουργώντας ένα κάστρο στην επιβίωση, κάποιος άλλος μπορεί να αισθανθεί ότι έχει καταφέρει να οικοδομήσει το ίδιο κάστρο σε λειτουργία Creative . Η δυνατότητα να επιλέξετε και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει να κάνει κάνει μια νέα και κάπως άγνωστη αίσθηση στο παιχνίδι.

Γενικά, όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, σας λένε τι πρέπει να κάνετε από τη στιγμή που θα αρχίσετε να παίζετε. Το Minecraft δεν είναι όπως τα περισσότερα παιχνίδια. Η πτυχή του να μην πει τι να κάνει υποσυνείδητα ας το μυαλό του παίκτη περιπλανηθεί. Το Minecraft δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να αλλάξουν τελείως το περιβάλλον τους με τον τρόπο που νιώθουν. Εάν ένας παίκτης αποφασίσει ότι δεν θέλει ποτέ να τοποθετήσει ή να καταστρέψει ένα μπλοκ στον κόσμο του, μπορεί να κάνει ό, τι θέλει και να αποφασίσει. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να καθορίζει συγκεκριμένα τον τρόπο με τον οποίο ένας παίκτης πρέπει να αλληλεπιδράσει με το Minecraft για να θεωρηθεί ότι παίζει.

Ένα ατελείωτο Sandbow

Οι περισσότεροι κόσμοι στα βιντεοπαιχνίδια φαίνονται να έχουν ένα φράγμα, ένα μέρος όπου ο παίκτης δεν πρέπει να περάσει, δείχνοντας έναν απαγορευμένο χώρο στον οποίο οι παίκτες μπορεί να μην αλληλεπιδρούν. Το Minecraft παίρνει τη λέξη «ατελείωτες» σε ένα ολοκαίνουργιο επίπεδο, με κόσμους που εκτείνεται σε εκατομμύρια και εκατομμύρια τετράγωνα πλάτος, φαινομενικά αδύνατο να δει απόλυτα κάθε δημιουργία σε έναν κόσμο. Αυτός ο ατελείωτος κόσμος βοηθά τους παίκτες να καταλάβουν ότι δεν έχουν βιώσει το άγνωστο, δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε άγνωστα εδάφη ή να τους αφήσουν να κολλήσουν σε αυτό που γνωρίζουν και να μείνουν σε μια πολύ συγκεκριμένη ακτίνα που καθορίζεται από την άνεση τους να φύγουν.

Αν ένας παίκτης θέλει να μείνει σε μια μικρή θέση ή αν ένας παίκτης θέλει να εξερευνήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, η σχεδόν άπειρη έκταση των μπλοκ του Minecraft επιτρέπει στον παίκτη να υπαγορεύει τι είναι σωστό ή τι είναι λάθος στον κόσμο τους. Η διαβεβαίωση ότι είστε ο χειριστής του κόσμου σας και μπορεί να υπαγορεύσει τι συμβαίνει ή δεν συμβαίνει μπορεί να δώσει στους παίκτες την ικανοποίηση της κατανόησης ότι ο κόσμος στον οποίο ζουν είναι δικό τους να αλλάξουν με τις δικές τους επιθυμίες.

Η Τέχνη της Δημιουργίας

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης της Minecraft είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε ό, τι νιώθετε. Σε ένα βιντεοπαιχνίδι όπου σας δίνεται εκατοντάδες μπλοκ για να διαλέξετε, το Minecraft επιτρέπει στους παίκτες να γίνουν εξαιρετικά δημιουργικοί. Εάν θέλετε να οικοδομήσετε ένα σπίτι, ένα επίπεδο 8-bit χαρακτήρα, την ίδια σας την εφεύρεση Redstone , ή οτιδήποτε σκέφτεστε, το Minecraft θα σας αφήσει να το κάνετε. Πολλοί κατάφεραν να βρουν το Minecraft ως ένα πολύ εκφραστικό δημιουργικό κατάστημα.

Έχοντας μια έξοδο για να χρησιμοποιήσετε και να θέσετε όλη την προσπάθειά σας είναι πολύ σημαντική στη ζωή. Είτε η πρίζα σας γράφει μουσική, παίζει αθλητισμό, κάνει τέχνη ή οτιδήποτε άλλο, είναι πάντα ευεργετικό να έχουμε. Το Minecraft δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να φανταστεί νέες ιδέες και να τις δημιουργήσει σε ένα μέσο που είναι εύκολα προσβάσιμο. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί δεν είναι τα κατάλληλα εργαλεία για να τροφοδοτήσουν τη δημιουργία σας. Με το Minecraft , όλος ο άνθρωπος πρέπει να αρχίσει να δημιουργεί είναι να έχει απλά το βιντεοπαιχνίδι και να έχει μια φαντασία αρκετά ισχυρή ώστε να απεικονίζει αυτό που σκέφτονται άμεσα στο παιχνίδι.

Πολλοί παίκτες έχουν προχωρήσει τόσο πολύ όσο δημιουργούν πόλεις, χάρτες περιπέτειας και ακόμη και ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που ελέγχεται στο ίδιο το παιχνίδι. Με το Minecraft , υπάρχουν περιορισμοί. Εάν μια ιδέα έρχεται στο μυαλό ενός παίκτη, υπάρχει πολύ πιθανό ένας τρόπος να το δημιουργήσετε. Παρόλο που μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να φέρετε ό, τι φαντάζεστε σε μια εικονική αναπαράσταση, εφ 'όσον προσπαθείτε σκληρότερα και είστε πρόθυμοι να ολοκληρώσετε το έργο, θα έχετε πολύ καλή δημιουργία.

Η μουσική

Η μουσική του Minecraft είναι μια πολύ αξέχαστη άποψη για το ίδιο το βιντεοπαιχνίδι. Προσθέτοντας ένα πολύ ζωντανό soundtrack σε ένα ήδη όμορφο παιχνίδι φέρνει την ικανότητα της Minecraft να σας τραβήξει μέσα και να χάσετε τον εαυτό σας στο παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αντί να προσθέτει εξαιρετικά ενεργητική μουσική στο βιντεοπαιχνίδι, το C418 παρείχε το Mojang με ένα πολύ χαλαρό είδος μουσικής.

Τα τραγούδια του C418 θα χτυπήσουν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας μια απερίγραπτη ποσότητα εμβύθισης. Μόνο η μουσική είναι αρκετή για να ανακουφίσει το άγχος για πολλούς παίκτες. Όταν η μουσική αρχίζει να παίζει, μπορεί να βρεθείτε να χάσετε το χρόνο που έχει περάσει από τότε που ξεκίνησε. Η περισσότερη μουσική στα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική, βυθίζοντας συνεχώς από την αρχή ενός επιπέδου μέχρι να φτάσετε στο επόμενο μέρος. Καθώς το Minecraft είναι ένα μη γραμμικό βιντεοπαιχνίδι, χωρίς τελικό στόχο, η μουσική της διαρκούς ποικιλομορφίας είναι εντελώς περιττή. Όταν παίζετε, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι η μουσική του Minecraft θα αρχίσει να παίζει σε εντελώς τυχαία διαστήματα.

Καθώς η μουσική του Minecraft δεν έχει προγραμματιστεί ή προγραμματιστεί άμεσα, οι παίκτες είναι γενικά πιο αποδοτικοί στη μουσική που παίζει. Κατά καιρούς, οι παίκτες μπορεί να μην παρατηρήσουν ακόμη και τη μουσική που έρχεται ή βγαίνει καθώς η λεπτότητα της μουσικής δεν είναι γενικά αρκετή για να ενοχλήσει. Ενώ υπάρχουν μερικοί που σίγουρα δεν συμπαθούν τη μουσική, πολλοί παίκτες το βρίσκουν χαλαρωτικό.

Η προσαρμοστικότητα

Η εύρεση ενός τρόπου για την ανακούφιση του στρες είναι όλα σχετικά με την εύρεση ζώνης άνεσης σας. Για να βρείτε τη ζώνη άνεσής σας, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Το τρελό ποσό προσαρμοστικότητας της Minecraft μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το άγχος σας.

Αν οι προεπιλεγμένες υφές και οι ήχοι της Minecraft δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σας, μπορείτε εύκολα να τις αντικαταστήσετε. Το Mojang το έχει πάρει μεταξύ τους για να προσθέσει μια επιλογή για να δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να αλλάξουν και να αλλάξουν τα πακέτα πόρων τους . Τα πακέτα πόρων μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση, τον ήχο, τα μοντέλα, τις γραμματοσειρές και πολύ περισσότερο από την εμπειρία Minecraft . Ενώ ορισμένα πακέτα πόρων μπορούν είτε να είναι πολύ απασχολημένα ή πολύ απλά, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που θα φέρουν το Minecraft πιο κοντά σε αυτό που θα θέλατε να ζήσετε. Μια άλλη υφή που μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστεί είναι το δέρμα του χαρακτήρα Minecraft .

Ενώ στο θέμα της εμπειρίας του Minecraft με τον τρόπο που θα θέλατε, οι τροποποιήσεις στο παιχνίδι μπορούν να επιτρέψουν μεγάλες εμπειρίες. Το Minecraft έχει ένα πολύ μεγάλο φάσμα mods. Αυτές οι τροποποιήσεις στο παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ απλές (όπως το mod TooManyItems mod) ή πολύ πολύπλοκες (όπως το Aether II mod). Αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να αλλάξουν εξαιρετικά το παιχνίδι και μπορούν να προστεθούν για εξαιρετική δυνατότητα αναπαραγωγής.

Πολλαπλών παικτών

Η αναπαραγωγή του Minecraft με φίλους μπορεί να εμπνεύσει νέες περιπέτειες και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του στρες. Ενώ παίζετε το Minecraft στο multiplayer, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το να δουν τους φίλους τους σε μορφή μπλοκ. Με τους φίλους σε ένα διακομιστή και με πολλά νέα πράγματα να κάνουν, οι παίκτες μπορούν να αγνοήσουν τις αιτίες του άγχους τους ενώ παίζουν. Η ομάδα των συντρόφων σας μπορεί να θέλει να σκάψει βαθιά στην πτυχή της λειτουργίας επιβίωσης και να συνεργαστεί, δημιουργώντας ένα αδιαπέραστο φρούριο.

Αν νιώθετε βαρεθεί με τη λειτουργία επιβίωσης, εσείς και ένας φίλος μπορείτε να φτάσετε σε άλλο διακομιστή και να παίξετε μερικά μίνι παιχνίδια. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μίνι-παιχνιδιών, που εκτείνονται από το parkour, στο spleef, στο Survival, στη στρατηγική. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τη δημιουργία ισχυρότερου δεσμού για τους παίκτες που συμμετέχουν στην ομαδική εργασία ή για να δημιουργήσουν έναν ανταγωνισμό μεταξύ των δύο. Στο τέλος, τα μίνι-παιχνίδια είναι όλα για διασκέδαση.

Η επανάληψη

Η επανάληψη του Minecraft είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το γιατί είναι τόσο αγαπητό. Όταν ένας παίκτης μπαίνει στο αυλάκι του όταν παίζει, θα παρατηρήσετε ότι είναι πολύ πιθανό να κάνουν πολλά από αυτά που έχουν κάνει όλη την ώρα. Μετά από λίγο χρόνο παίζει, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να θυμηθείτε πώς να κάνετε τα διάφορα καθήκοντα που κάποτε ήταν εξαιρετικά δύσκολο να θυμηθείτε. Η κατασκευή και η δημιουργία των φίλτρων γίνεται εξαιρετικά αξέχαστη και εύκολα αντιγραφεί, γνωρίζοντας πώς να εντοπίσετε τα διαμάντια γίνεται δεύτερη φύση, η καταπολέμηση των εχθρών γίνεται μυϊκή μνήμη και πολλά άλλα. Με κάθε νέα ενημέρωση, όμως, ο Mojang θα μας ρίξει πάντα μια καμπύλη και θα μας δώσει ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα για να εξοικειωθεί.

Συμπερασματικά

Το Minecraft έχει τροφοδοτήσει τους παίκτες με τρόπους που θεωρήθηκαν αδιανόητοι μέχρι τη δημιουργία του βιντεοπαιχνιδιού το 2011. Για πολλούς, αυτό το βιντεοπαιχνίδι ήταν μια διαφυγή, μια είσοδος σε μια νέα κοινότητα για να είναι εκτός από, μια διέξοδο για τέχνη και πολλά περισσότερο. Ο λόγος για την επιτυχία της Minecraft έχει καθοριστεί από την υποστήριξη που παρείχαν οι παίκτες στο video game όλα αυτά τα χρόνια. Το Minecraft, που κυκλοφορεί εκ νέου σε διάφορες πλατφόρμες, κερδίζει την προσθήκη Minecraft: Story Mode και Minecraft: Education Edition , μιας ταινίας που παράγεται αυτήν τη στιγμή (και πολλά άλλα) και η Minecraft ξεκινάει να είναι ένας εμπνευσμένος και θαυμάσιος τρόπος για την ανακούφιση του άγχους .