Γυρίστε το τηλέφωνό σας σε ραδιοφωνικό σαρωτή

Οι ραδιοφωνικοί σαρωτές εξυπηρετούν μια χούφτα διαφορετικών ειδικών θεατών. Μπορεί να είχατε λίγους ανθρώπους να σας πω για μερικά από τα τρελά ή ενδιαφέροντα πράγματα που έχουν ακούσει στον σαρωτή τους, και ακούγεται σαν να είναι διασκεδαστικό να έχετε ένα στο αυτοκίνητό σας, αλλά για την ίδια τιμή, θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε ή ακόμα και να εγκαταστήσετε ένα ζευγάρι premium ηχεία. Αν συμβαίνει αυτό, τότε το φάρμακο πύλης στον κόσμο των ραδιοφωνικών σαρωτών μπορεί να είναι ήδη στην τσέπη σας. Είναι το τηλέφωνό σας. Ναι, μεταξύ της αποστολής κειμένων και του ελέγχου του Facebook, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να ακούσετε μια τεράστια ποικιλία ροών ραδιοφωνικού σαρωτή.

Αλλά τα τηλέφωνα δεν είναι ραδιόφωνα!

Τα τηλέφωνα δεν είναι ραδιόφωνα. Ούτε καν smartphones είναι ραδιόφωνα. Ορισμένα από τα στοιχεία του τηλεφώνου σας ενδέχεται να αναφέρονται ως "ραδιόφωνα", όπως ένα κυψελοειδές ραδιόφωνο ή ένα ραδιόφωνο Bluetooth, αλλά μπορούν μόνο να στέλνουν και να λαμβάνουν πληροφορίες στα συγκεκριμένα εύρη ζώνης που διατίθενται για κυψελοειδείς επικοινωνίες ή χρησιμοποιούνται από συσκευές Bluetooth αντίστοιχα . Δεν μπορείτε πλέον να λαμβάνετε μετάδοση αστυνομικής αποστολής με το τηλέφωνό σας, από ό, τι μπορείτε να συντονιστείτε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή FM (εκτός εάν το τηλέφωνό σας έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, πράγμα που συμβαίνει στην πραγματικότητα).

Για να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε ασύρματο σαρωτή, χρειάζεστε μια εφαρμογή και ένα πρόγραμμα δεδομένων για κινητά ή μια πρόσβαση σε ένα σήμα Wi-Fi. Δεδομένου ότι το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να λάβει πραγματικά OTA μεταδόσεις, στην πραγματικότητα βασίζονται σε buff buffs για να λάβετε και στη συνέχεια ρεύμα μετάδοσης. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα apps για κάθε σημαντικό κινητό λειτουργικό σύστημα και όλα λειτουργούν με τον ίδιο βασικό τρόπο. Αντί να ρυθμίσετε το δικό σας σαρωτή σε μια τοπική εκπομπή που σας ενδιαφέρει, απλά επιλέγετε από μια επιλογή ροών. Ανάλογα με το πού ζείτε, ίσως μπορείτε να αξιοποιήσετε τοπικές ροές, ή να επιλέξετε να ακούτε μουσικά ρεύματα από μακρινά μέρη.

Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές σαρωτή;

Οι εφαρμογές ραδιοφωνικού σαρωτή, οι οποίες επίσης αναφέρονται ως εφαρμογές αστυνομικού σαρωτή, βασίζονται σε δίκτυα ραδιοφωνικών ενθουσιωδών για την παροχή χιλιάδων και χιλιάδων ακουστικών ροών. Αυτοί οι λάτρεις έχουν πραγματικούς, φυσικούς ραδιοφωνικούς σαρωτές, που χρησιμοποιούν για να πάρουν μια τεράστια ποικιλία τοπικών, μη κρυπτογραφημένων ραδιοφωνικών μεταδόσεων. Διαθέτουν επίσης τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη ροή πηγών ήχου μέσω του Διαδικτύου και τη δημιουργία ροών ραδιοφωνικών σαρωτών στο διαδίκτυο . Αυτοί οι ραδιοφωνικοί φίλοι βασικά κάνουν όλη τη βαριά ανύψωση που σας επιτρέπει να αγγίξετε την οθόνη αφής του τηλεφώνου σας μερικές φορές και να τραβήξετε επάνω σχεδόν κάθε είδους τοπική εκπομπή ραδιοφώνου που θέλετε.

Αν και αυτά τα προγράμματα αναφέρονται μερικές φορές ως εφαρμογές αστυνομικού σαρωτή, συνήθως δεν είναι αρκετά περιορισμένα σε λειτουργία. Μία από τις βασικές χρήσεις αυτών των εφαρμογών είναι να ακούνε σε τοπικές, μη κρυπτογραφημένες αστυνομικές και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης επικοινωνίες για οποιονδήποτε λόγο, γι 'αυτό τα προγράμματα συχνά ονομάζονται εφαρμογές αστυνομικού σαρωτή και οι πραγματικές συσκευές που κάνουν λάτρεις ραδιοφώνου χρήση τους καλούνται μερικές φορές αστυνομικοί σαρωτές. Στην πραγματικότητα, αυτές οι εφαρμογές παρέχουν πρόσβαση σε επικοινωνίες υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αστυνομικές αποστολές, σιδηροδρομικές μεταδόσεις, άλλες επικοινωνίες διαμετακόμισης και σε ολόκληρο τον κόσμο από άλλες ραδιοφωνικές μεταδόσεις μικρής εμβέλειας.

Οι εφαρμογές ραδιοφωνικού σαρωτή είναι νόμιμες;

Πρόκειται για μια κολλώδη ερώτηση, δεδομένου ότι είναι νόμιμες σε ορισμένες περιοχές και παράνομες σε άλλες. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τους ισχύοντες νόμους στη δικαιοδοσία σας προτού εγκαταστήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές, επειδή μπορεί να χρεωθείτε με ένα ξεχωριστό έγκλημα αν έχετε συλληφθεί ποτέ για κάτι εντελώς άσχετο και η αστυνομία βρίσκει εφαρμογή ραδιοφωνικού σαρωτή στο τηλέφωνό σας . Εάν είστε πραγματικά αρκετά αδύναμοι να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές για τη διάπραξη ενός εγκλήματος, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι ακόμα πιο κακές.

Όπως συμβαίνει με πολλά άλλα πράγματα, η χρήση εφαρμογών ραδιοφωνικού σαρωτή είναι προσωπική ευθύνη. Εάν είναι παράνομες όπου ζείτε, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα ούτως ή άλλως, και επειδή δεν υπάρχει κανένας τρόπος να παρακολουθείτε πραγματικά τη χρήση σας, θα είστε εντάξει αρκεί να μην πιάσετε. Αλλά αν παγιδευτείτε και είναι παράνομες, θα μάθετε πολύ γρήγορα ότι η άγνοια του νόμου δεν είναι αποδεκτή υπεράσπιση. Από την άλλη πλευρά, εάν είναι νόμιμες όπου ζείτε, ίσως να βρεθήκατε μόνοι σας ένα νέο χόμπι.