Μετατροπή αρχείου PDF σε έγγραφο του Word

Τα PDF είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για την κοινή χρήση εγγράφων μεταξύ πλατφορμών, αλλά ο παραλήπτης που χρειάζεται να επεξεργαστεί το PDF δεν θέλει πάντα να επεξεργάζεται αρχεία στο Adobe Acrobat. Θα προτιμούσαν να εργάζονται απευθείας σε ένα αρχείο Word.

Παρόλο που μπορείτε να κόψετε και να επικολλήσετε τα περιεχόμενα ενός PDF σε ένα έγγραφο του Word, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος. Μπορείτε να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF σε ένα έγγραφο του Word χρησιμοποιώντας το Adobe Acrobat DC. Αυτή η εφαρμογή σύννεφο διευκολύνει την εργασία με αρχεία στο γραφείο ή εν κινήσει.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF στο Word

Για να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF στο Word, απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Ανοίξτε ένα PDF στο Acrobat DC .
  2. Κάντε κλικ στο εργαλείο Εξαγωγή PDF στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.
  3. Επιλέξτε το Microsoft Word ως μορφή εξαγωγής. Επιλέξτε το έγγραφο του Word .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή . Εάν το PDF έχει σαρωμένο κείμενο, το Acrobat εκτελεί αυτόματα αναγνώριση κειμένου.
  5. Ονομάστε το νέο αρχείο Word και αποθηκεύστε το.

Η εξαγωγή ενός αρχείου PDF στο Word δεν αλλάζει το αρχικό αρχείο PDF. Παραμένει στην αρχική της μορφή.

Σχετικά με το Acrobat DC

Το Adobe Acrobat DC είναι λογισμικό συνδρομής σε απευθείας σύνδεση διαθέσιμο για υπολογιστές Windows και Mac με ετήσια χρέωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να συμπληρώσετε, να επεξεργαστείτε, να υπογράψετε και να μοιραστείτε αρχεία PDF και επίσης να εξάγετε σε μορφή Word.

Το Acrobat DC διατίθεται σε δύο εκδόσεις, και οι δύο μπορούν να εξαχθούν σε Word, Excel και Powerpoint. Το Acrobat Standard DC είναι μόνο για Windows. Με αυτό, μπορείτε να επεξεργαστείτε κείμενο και εικόνες σε ένα PDF και να δημιουργήσετε, να συμπληρώσετε, να υπογράψετε και να στείλετε φόρμες. Το Acrobat Pro DC είναι για υπολογιστές Windows και Mac.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης, η έκδοση Pro περιλαμβάνει δυνατότητες σύγκρισης δύο εκδόσεων ενός PDF για να εξετάσει τις διαφορές και να μετατρέψει τα σαρωμένα έγγραφα σε επεξεργάσιμα και αναζητούμενα αρχεία PDF. Το Acrobat Pro περιλαμβάνει επίσης προηγμένες λειτουργίες για κινητά. Η Adobe προσφέρει μια δωρεάν εφαρμογή Acrobat Reader για κινητές συσκευές που λειτουργούν σε συνδυασμό με το Acrobat DC για να επεκτείνουν τις δυνατότητες παραγωγής.