Λογισμικό Scrapbooking για Mac

Χρησιμοποιήστε το Mac και ένα από αυτούς τους τίτλους λογισμικού λευκώματος για ψηφιακή Scrapbooking

Ξεχάστε το χαρτί, την κόλλα και τη λάμψη. Πηγαίνετε ψηφιακά. Αυτό το λογισμικό scrapbooking για Mac σας βοηθά να οργανώνετε, να επεξεργάζεστε και να οργανώνετε τις φωτογραφίες σας, να προσθέτετε περιοδικά και να εκτυπώνετε άλμπουμ φωτογραφιών, λευκώματα και άλλα έργα.

Story Rock: Η μνήμη μου

My Memories Suite v2.0 από την ιστορία Rock, Inc My Memories Σουίτα v2.0 από την ιστορία Rock, Inc

Δημιουργήστε λευκώματα λευκωμάτων από την αρχή ή με τα πολλά πρότυπα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδίασης προσφέρει πολλά ακόμα πρότυπα και έντυπα για χρήση. Και για τις πλατφόρμες Mac και Windows, τα νεότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα μεταφοράς και αποτύπωσης φωτογραφιών και χαρτιών απευθείας σε σελίδες, ζουμ για ακριβέστερη τοποθέτηση, περιτύλιξη κειμένου και τέχνη λέξεων.

My Memories Suite Έκδοση 2 για Mac και Windows

Περισσότερο "

Διατηρημένες εμφανίσεις σε χαρτί: MemoryMixer

MemoryMixer Box shot από τη διαρκή εντυπώσεις σε χαρτί, Inc MemoryMixer Box πυροβόλησε από διαρκή εντυπώσεις σε χαρτί, Inc

Ένας κορυφαίος τίτλος λογισμικού PC και Mac digital scrapbooking, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το InstaMix για να αφήσετε το λογισμικό να οργανώσει στοιχεία στη σελίδα για εσάς. Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα ή τακτοποιήστε τα πάντα από το μηδέν. Εκτυπώστε μέχρι πλήρεις σελίδες 8.5 "x 11" (τοπία) ή 12 "x 12" (πλατεία), δημιουργήστε ένα CD, δημιουργήστε λευκώματα με εκατοντάδες σελίδες.

MemoryMixer v. 3 για Mac και Windows

Περισσότερο "

Avanquest / Nova Ανάπτυξη: Έκρηξη εκτύπωσης

Εκτύπωση Έκρηξη Deluxe 3 Mac Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του PriceGrabber. Εκτύπωση Έκρηξη Deluxe 3 Mac Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του PriceGrabber

Αυτό το λογισμικό δημιουργικότητας εκτύπωσης από τη Nova Development σας βοηθά να δημιουργήσετε όλα τα είδη έργων, όπως επαγγελματικές κάρτες, σιδερότυπα και ευχετήριες κάρτες. Περιλαμβάνει επίσης μια νέα συλλογή ψηφιακών πρότυπων λευκωμάτων και διακοσμητικών. Εισαγωγή φωτογραφιών από τη βιβλιοθήκη iPhoto. Περιλαμβάνει χιλιάδες γραφικά και εκατοντάδες γραμματοσειρές εκτός από όλα τα πρότυπα. Η έκδοση 3 είναι βελτιστοποιημένη τόσο για υπολογιστές PowerPC όσο και για υπολογιστές Intel.

Εκτύπωση Έκρηξη Deluxe 3.0 για Mac

Περισσότερο "

Χρόνος: iScrapbook

iScrapbook - Χρόνος. iScrapbook - Χρόνος

Από το Chronos, το iScrapbook υποστηρίζει μορφές 8.5 "x11" και 12 "x12" ή προσαρμοσμένα πρότυπα, προσφέρει άμεση πρόσβαση στα άλμπουμ iPhoto και έρχεται με τη δική του συλλογή 40.000+ φωτογραφιών και εικόνων clip art. Ορισμένα από τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και σχεδιάσεων περιλαμβάνουν την περικοπή, τα στοιχεία ελέγχου φωτεινότητας / αντίθεσης / ευκρίνειας, τη διαφάνεια, τις σκιές, τα στρώματα, τις μάσκες και τα ειδικά εφέ με ένα κλικ. Το 2007 η MacUser έδωσε υψηλά σήματα για ευκολία στη χρήση, αλλά ήταν λιγότερο ικανοποιημένη με ορισμένες από τις επιλογές εκτύπωσης. Πάρτε ένα demo 30 ημερών για να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Νέο στην έκδοση 3, έξυπνα πρότυπα, προεπισκόπηση ροής κάλυψης, προεπισκόπηση γραμματοσειράς, ταχύτερη και έρχεται με δωρεάν iScrapKits.

iScrapbook 3 για Mac

Περισσότερο "

Broderbund / Encore: Μπουκέτο λευκωμάτων

Αποκομιδή εικόνας φωτογραφιών από το. Αποκομιδή εικόνας φωτογραφιών από το

Αυτό το βασικό πρόγραμμα scrapbooking σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε από το μηδέν ή να δημιουργήσετε από ένα πρότυπο. Περιλαμβάνει διάφορα θέματα και εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και διάταξης.

Scrapbook Boutique για Mac και Windows

Περισσότερο "

Ενδιαφέρουσα Ανάπτυξη: iRemember

iRemember - Ενδιαφέρουσα Ανάπτυξη, Inc. iRemember - Ενδιαφέρουσα Ανάπτυξη, Inc.

Εύχρηστη επιλογή ψηφιακής scrapbooking για Mac είναι ένα βασικό πρόγραμμα με απλές επιλογές επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως εργαλεία αλλαγής μεγέθους και γραμμών / σχημάτων. Διαθέτει αρθρογράφηση και μορφοποίηση κειμένου, περιλαμβάνει 20.000+ εικόνες, καθώς και πρότυπα και φόντο με πρόγραμμα περιήγησης αρχείων clip art. Εκτυπώστε σε μεγέθη 8.5x11, 12x12 ή προσαρμοσμένα. Η έκδοση του Ιανουαρίου 2010 πρόσθεσε υποστήριξη για Mac OS X v10.6, άμεση περιστροφή, ομαδοποίηση, εξαγωγή PDF, ζουμ για να ταιριάζει και άλλες δυνατότητες.

iRemember v. 2.5.2 για Mac

Περισσότερο "

Λογισμικό Wonderware: iCollage

iCollage για Mac Αποκοπή οθόνης από το λογισμικό Wondershare. iCollage για Mac Αποκοπή οθόνης από το λογισμικό Wondershare

Πρόκειται για φθηνό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να μετατρέπετε τις φωτογραφίες σας σε σελίδες λευκωμάτων, καθώς και ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια και άλλα έργα φωτογραφιών. Μοιραστείτε τις σελίδες που προκύπτουν online ή εκτυπώστε τις. Απαιτεί OS X 10.5 ή παραπάνω.

iCollage 1.8.5 για Mac

Περισσότερο "

ArcSoft: Δημιουργία εκτυπώσεων - Πακέτα σελίδων & λευκωμάτων

Δημιουργίες εκτύπωσης - Πακέτα σελίδων & λευκωμάτων από την ArcSoft. Δημιουργίες εκτύπωσης - Πακέτα σελίδων & λευκωμάτων από την ArcSoft

Δημιουργία σελίδων λευκώματος άλμπουμ φωτογραφιών. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν απλή επεξεργασία φωτογραφιών, δημιουργίες σελίδας λευκώματος με drag-n-drop με φόντο, πλαίσια και διακοσμητικά στοιχεία, εξατομικευμένο κείμενο. Κάντε λήψη δοκιμαστικής έκδοσης.

Δημιουργία εκτυπώσεων - Σελίδες & λευκώματα για Mac και Windows

Περισσότερο "

ArcSoft: Δημιουργία Εκτυπώσεων - Λεωφορείο

Εκτυπώσεις δημιουργιών εκτύπωσης από το ArcSoft. Εκτυπώσεις δημιουργιών εκτύπωσης από το ArcSoft

Από το ArcSoft, το λογισμικό Print Creations περιέχει πολλαπλά πρότυπα που περιλαμβάνουν ένα βασικό στοιχείο σχεδίασης σελίδας λευκώματος με αρκετές διατάξεις, εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και οδηγό εκτύπωσης. Το λογισμικό είναι δωρεάν λήψη και στη συνέχεια αγοράζετε έναν κωδικό ενεργοποίησης για κάθε τύπο προτύπου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Άλλα πρότυπα στο λογισμικό επιφάνειας εργασίας περιλαμβάνουν ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια φωτογραφιών και φυλλάδια.

Δημιουργία εκτύπωσης έκδοση 3.0 για Mac και Windows Περισσότερα »

Smilebox

Smilebox Snip Screen. Smilebox Snip Screen

Για να στείλετε με email το σχεδιασμό του λευκώματος σας ή να το δημοσιεύσετε στο Facebook, είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Αγοράστε την έκδοση Premium του σχεδίου και μπορείτε να το τυπώσετε στο σπίτι ή να το αποθηκεύσετε ως JPG. Ή αγοράστε μια ιδιότητα μέλους (μηνιαία αμοιβή) για πρόσβαση σε περισσότερα σχέδια, απεριόριστη. Άλλες υπηρεσίες Smilebox περιλαμβάνουν παρουσιάσεις και ευχετήριες κάρτες.

Smilebox για Mac και Windows Περισσότερα »