Πώς να πλαισιώσετε μια φωτογραφία σαν Polaroid

Κάντε λήψη ενός κιτ Polaroid Frame Ready για χρήση για τις φωτογραφίες σας

Πρόσφατα δημοσίευσα ένα σεμινάριο για το πώς να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε ένα Polaroid χρησιμοποιώντας το Photoshop Elements . Τώρα έχω δημιουργήσει ένα έτοιμο προς χρήση πλαίσιο Polaroid ώστε όποιος μπορεί να προσθέσει γρήγορα ένα πλαίσιο Polaroid σε οποιαδήποτε φωτογραφία χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσει το πλαίσιο Polaroid από την αρχή. Θα πρέπει να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο Polaroid σε οποιοδήποτε λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών με δυνατότητες στρώσεων και υποστήριξη για τύπους αρχείων PSD ή PNG - και οι δύο μορφές περιλαμβάνονται στο αρχείο zip.

Η πραγματική μαγεία για αυτό το "Πώς να ..." είναι αυτό που κάνετε με την εικόνα που τοποθετείται στο πλαίσιο Polaroid. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα σύνθεση χρησιμοποιώντας τις επικαλύψεις χρωμάτων, τις συνθέσεις μπλέντερ, τα επίπεδα προσαρμογής, τις υφές και τις μάσκες περικοπής στο Photoshop. Στην επιφάνεια που μπορεί να φαίνεται ότι είναι πολλή δουλειά αλλά, όπως θα δείτε, δεν είναι πραγματικά τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται. Το κλειδί είναι να δώσουν προσοχή στα αποτελέσματα που εφαρμόζετε και να αντισταθείτε στον πειρασμό να "το παρακάνετε". Η πραγματική τέχνη σε αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από την Τέχνη της λεπτότητας.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 5 λεπτά

Εδώ είναι πώς

  1. Λήψη και εξαγωγή του Polaroid_Frame.zip.
  2. Ανοίξτε ένα από τα δύο αρχεία πλαισίων Polaroid (έκδοση PSD ή PNG) στο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.
  3. Ανοίξτε τη φωτογραφία που θέλετε να βάλετε στο Polaroid Frame.
  4. Επιλέξτε μια περιοχή της φωτογραφίας, λίγο μεγαλύτερη από το τμήμα της φωτογραφίας που θέλετε να εμφανίζεται μέσω του πλαισίου.
  5. Αντιγράψτε την επιλογή, μεταβείτε στο αρχείο πλαισίου Polaroid και επικολλήστε. Η επιλογή φωτογραφιών πρέπει να μεταφερθεί σε ένα νέο στρώμα.
  6. Μετακινήστε το στρώμα φωτογραφιών έτσι ώστε να βρίσκεται κάτω από το στρώμα "Polaroid Frame" στη σειρά στοίβαξης στρώσεων.
  7. Αν είναι απαραίτητο, μετακινήστε και αλλάξτε το μέγεθος του στρώματος φωτογραφιών έτσι ώστε να εμφανίζεται μέσα από την περικοπή στο πλαίσιο Polaroid, χωρίς να κολλάει γύρω από τις άκρες.

Οι εικόνες Polaroid φαίνεται να έχουν μια υπερβολικά κορεσμένη εμφάνιση σε αυτά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε αυτή την εμφάνιση στο Photoshop CC 2017:

  1. Επιλέξτε το επίπεδο εικόνας και αντιγράψτε το.
  2. Επιλέξτε το διπλότυπο στρώμα και ορίστε τη λειτουργία Blend Mode σε μαλακό φως.
  3. Με αυτό το επίπεδο εξακολουθεί να είναι επιλεγμένο, επιλέξτε Color Overlay από το αναδυόμενο μενού fx.
  4. Όταν ανοίξει το παράθυρο διαλόγου επιλέξτε ένα σκούρο μπλε χρώμα, ρυθμίστε τη λειτουργία Blend σε Exclusion και μειώστε το Opacity σε περίπου 50%. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, αποδεχτείτε την αλλαγή και κλείστε το παράθυρο διαλόγου Έγχρωμη επικάλυψη.
  5. Στη συνέχεια, σκοτεινιάζουμε την εικόνα προσθέτοντας ένα Layer Adjustment Layer και μετακινώντας το μαύρο ρυθμιστικό στα αριστερά προς τα δεξιά. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποδεχθείτε την αλλαγή
  6. Με το επιλεγμένο επίπεδο ρύθμισης, ορίστε τη λειτουργία Blend Mode σε μαλακό φως και ρυθμίστε το Opacity για να ενισχύσετε το χρώμα.
  7. Με το επιλεγμένο επίπεδο προσαρμογής, προσθέστε μια επικάλυψη χρωμάτων από το αναπτυσσόμενο μενού fx. Επιλέξτε πορτοκαλί χρώμα. Ρυθμίστε τη λειτουργία Blend Mode σε Soft Light και την Opacity σε περίπου 75% . Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποδεχθείτε την αλλαγή και να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου Στυλ στρώματος.
  8. Προσθέστε ένα στρώμα κειμένου και εισαγάγετε κάποιο κείμενο. Επιλέξτε μια γραμματοσειρά διασκέδασης - επέλεξα το Marker Felt - που έχει είτε ένα φαρδύ είτε ένα τολμηρό βάρος.
  9. Για να το δώσετε στο "Marker Look", προσθέσαμε μια εικόνα με κάποια άμμο, κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Create Mask Clipping Mask από το μενού Context . Η άμμος εφαρμόστηκε ως συμπλήρωμα για το κείμενο
  1. Για να προσθέσετε κάποιο χρώμα στο κείμενο, προσθέστε μια επικάλυψη χρώματος στην υφή. Σε αυτή την περίπτωση, επέλεξα ένα σκούρο γκρι χρώμα, ρυθμίζατε τη λειτουργία Blend σε Normal και μειώσατε το Opacity σε περίπου 65% για να δώσετε στο κείμενο ένα κομμάτι από μια ραβδισμένη εμφάνιση.

Συμβουλές

  1. Αν χρησιμοποιείτε το στοιχείο Photoshop Element, δείτε τα τελευταία 2 βήματα στο φροντιστήριο Polaroid Frame για μερικές ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε τη φωτογραφία Polaroid.
  2. Αν χρησιμοποιείτε Photoshop ή Photoshop Elements, μετά το βήμα 6 στο πρώτο μισό αυτού του "How To", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή "Layer> Group with Previous" για να διασφαλίσετε ότι η φωτογραφία παραμένει μέσα στο πλαίσιο.
  3. Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο έγχρωμο δράμα στην εικόνα, μην διστάσετε να προσθέσετε μερικά ακόμη στρώματα με επικαλύψεις χρώματος.
  4. Τα αρχεία στο zip είναι αρχεία χαμηλής ανάλυσης, κατάλληλα κυρίως για οθόνη. Αν θέλετε ένα πλαίσιο Polaroid κατάλληλο για εκτύπωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε το σεμινάριο για να το δημιουργήσετε από το μηδέν .

Ο, τι χρειάζεσαι

Ενημερώθηκε από τον Tom Green