Κορυφαία προγράμματα γραφικών Web για Windows

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός προγράμματος γραφικών Web, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς. Ενώ η τάση είναι να θέλετε να πάτε με το πιο δημοφιλές πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο, αυτό δεν είναι πάντα η καταλληλότερη επιλογή για τις ανάγκες κάθε ατόμου. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας συγκεντρώνοντας τους πιο πιθανούς υποψηφίους. Αυτά που υποδεικνύονται ως συνοδευτικά εργαλεία δεν θα ήταν κατάλληλα ως το μόνο εργαλείο γραφικών σας στο Web.

01 από 07

Adobe Photoshop

Το Photoshop είναι ένα από τα πιο προηγμένα και ευέλικτα διαθέσιμα προγράμματα, και οι περισσότεροι επαγγελματίες προγραμματιστές Ιστού θα θέλουν να έχουν το Photoshop στο οπλοστάσιο των εργαλείων τους. Παρόλο που το Photoshop δεν συνοδεύεται πλέον με το ImageReady, με την πάροδο των ετών, πολλά γραφικά Web έχουν συμπεριληφθεί στο Photoshop. Το Photoshop παρέχει τώρα εργαλεία και δυνατότητες για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων GIF, το τεμαχισμό και τη βελτιστοποίηση των εικόνων , την επεξεργασία παρτίδων και την αυτοματοποίηση. Ενσωματώνεται σφιχτά με τα άλλα προϊόντα της Adobe όπως τα Illustrator, Dreamweaver, Fireworks, Flash και InDesign. Περισσότερο "

02 του 07

Adobe Fireworks

Τα πυροτεχνήματα αναπτύχθηκαν από το έδαφος ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών σχεδιαστών ιστοσελίδων. Το Fireworks χαρακτηρίζεται από σφιχτή ενσωμάτωση με τα άλλα προϊόντα της Macromedia (που ανήκουν τώρα στην Adobe), όπως το εργαλείο κίνησης με βάση τον φορέα, το Flash και το Dreamweaver, ένας δημοφιλής επεξεργαστής ιστοσελίδων μεταξύ των επαγγελματιών. Τα πυροτεχνήματα μπορούν να λειτουργούν μόνο μέσα στο περιβάλλον χρώματος RGB , επομένως δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για εργασία με εικόνες που προορίζονται για εμπορική εκτύπωση . Τα πυροτεχνήματα ενσωματώνονται σφιχτά με τα άλλα προϊόντα της Adobe όπως το Illustrator, το Dreamweaver, το Photoshop και το Flash. Περισσότερο "

03 του 07

Xara Xtreme

Το Xara Xtreme είναι ένα κορυφαίο εργαλείο γραφικών, ανεξάρτητα από το πείρα σας στο επίπεδο γραφικών. Με την εκπληκτική ταχύτητα, το μικρό μέγεθος, τις εύλογες απαιτήσεις του συστήματος, τη μέτρια τιμή και το ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών, είναι δύσκολο να πάει στραβά με το Xara Xtreme. Για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων, η Xara συνδυάζει την δύναμη και την ευκολία των εργαλείων σχεδίασης διανυσμάτων με δυνατότητες εξαγωγής για όλες τις μεγάλες μορφές ιστού. Το Xtreme περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένα εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια, navbars, rollovers, χάρτες εικόνων και άλλα βελτιστοποιημένα γραφικά Web. Περισσότερο "

04 του 07

Corel PaintShop Φωτογραφία Pro

Για τους χρήστες που θέλουν μεγάλη ευελιξία και χαρακτηριστικά που ανταγωνίζονται μερικούς από τους πολυτιμότερους συντάκτες φωτογραφιών, το PaintShop είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διατιμημένος σε περίπου 109 δολαρίων για μια έκδοση σε συσκευασία, είναι εφικτός από τον μέσο χρήστη και διατηρεί την ευκολία χρήσης χωρίς να είναι υπερβολικά απλοϊκή ή υπερβολικά περιοριστική. Αν ψάχνετε για έτοιμα πρότυπα και εφέ με ένα κλικ, δεν θα τα πάρετε με το PaintShop. Περισσότερο "

05 του 07

Ulead PhotoImpact

Το PhotoImpact είναι ιδανικό για όσους αναζητούν επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς μια απότομη καμπύλη μάθησης. Έρχεται με εκατοντάδες προεπιλογές με ένα κλικ, οπότε είναι εύκολο για τον πλήρη αρχάριο να επιτύχει γρήγορα γυαλιστερά αποτελέσματα, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που οι χρήστες δεν θα αισθάνονται περιορισμένοι καθώς κερδίζουν εμπειρία. Το PhotoImpact διαθέτει εργαλεία ζωγραφικής και επεξεργασίας για όσους χρειάζεται να εκτελέσουν άλλες εργασίες επεξεργασίας και έχετε επίσης GIF Animator και ολοκληρωμένα εργαλεία για τη δημιουργία στοιχείων Web . Περισσότερο "

06 του 07

Xara WebStyle

Το Xara Webstyle είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος δημιουργίας αντικειμένων ιστοσελίδας όπως κουμπιά, γραμμές πλοήγησης, επικεφαλίδες, κουκκίδες, διαχωριστικά, λογότυπα, διαφημίσεις banner και φόντο. Περιλαμβάνει ακόμη και "θεματικά" σύνολα αντιστοίχων γραφικών για όσους χρειάζονται μια "ματιά" στην ιστοσελίδα τους. Περιορίζεται από τη χρήση ιδιόκτητης μορφής, η οποία δεν μπορεί να εισαγάγει πρότυπα αρχεία JPEG ή GIF για τροποποιήσεις. Εντούτοις, μέσα στους περιορισμούς της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορο σχεδιασμό ιστοσελίδων και / ή Web prototyping. Εργαλείο συνοδείας. Περισσότερο "

07 του 07

Xara 3D

Το Xara3D σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τρισδιάστατες επικεφαλίδες και κινούμενες εικόνες από κείμενο ή εισαγόμενα αντικείμενα διάνυσμα . Η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στην κατανόηση. Αρχίζετε εισάγοντας το κείμενό σας και στη συνέχεια μπορείτε να πειραματιστείτε με τα διάφορα εφέ που περιλαμβάνουν εξώθηση, λοξό, σκιά, υφή, κινούμενα σχέδια και φωτισμό. Όταν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, απλά ρυθμίστε το παράθυρο οθόνης στο επιθυμητό μέγεθος και εξαγάγετε την τελική εικόνα ως ταινία JPEG, GIF, PNG, BMP, κινούμενη GIF ή AVI. Εργαλείο συνοδείας. Περισσότερο "