Τι προσφέρει η Regus Businessworld;

Μάθετε περισσότερα για το Regus

Τα επαγγελματικά επαγγελματικά σαλόνια της Regus Businessworld είναι μια βολική εναλλακτική λύση για να εργάζεστε εν κινήσει σε hotspots wi-fi , όπως το Starbucks . Με περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες για πρόσβαση σε όλο τον κόσμο, η ένταξη σίγουρα αξίζει τον κόπο για τους συχνούς ταξιδιώτες, αν και οι ανέσεις και το περιβάλλον εργασίας μπορούν να χτυπήσουν ή να χάσουν ανάλογα με τη θέση.

Περιγραφή

Τι προσφέρει η Εταιρεία;

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Regus Businessworld περιλαμβάνουν:

Ανασκόπηση των απομακρυσμένων γραφείων της Regus Businessworld

Γράφω αυτό σε ένα από τα επαγγελματικά σαλόνια του Regus Businessworld στη Νέα Υόρκη. Το δωμάτιο είναι αρκετά μικρό, με μόνο τέσσερις καρέκλες club, ένα κινητό γραφείο και ένα καλώδιο για ενσύρματο Internet, αλλά είναι ακόμα περισσότερο χώρος και περισσότερο επαγγελματικό περιβάλλον για εργασία παρά ένα γεμάτο καφενείο ή βιβλιοπωλείο.

Η Regus ενοικιάζει επίσης άλλους χώρους σε αυτό το μεγάλο κτίριο γραφείων, επομένως βλέπω τους κατάλληλους ανθρώπους να περπατούν στις αίθουσες και ακούει ακόμη μια μπερδεμένη συνάντηση που συμβαίνει στο επόμενο δωμάτιο. Για ορισμένους, ο θόρυβος και η κίνηση στο παρασκήνιο μπορεί να είναι ενοχλητικοί, αλλά η ύπαρξη μεταξύ των άλλων ανθρώπων ενώ δουλεύετε μόνοι σας είναι ο κύριος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα επαγγελματικό σαλόνι αντί του γραφείου σας στο σπίτι - δεν είστε τόσο απομονωμένοι και είναι μια καλή αλλαγή τοπίο που θα μπορούσε να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

Η πρόσβαση σε επιχειρηματικά σαλόνια όπως αυτή είναι επίσης πολύ βολική για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Εκτιμώ πραγματικά τον υπέροχο καφέ τώρα αλλά δυσκολεύομαι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Παρά τα ζητήματα wi-fi, η επίσκεψη στο επιχειρηματικό σαλόνι Regus ήταν μια ωραία αλλαγή ρυθμού - ένα γραφείο μακριά από το γραφείο του σπιτιού μου, όπου μπορώ να νιώθω πιο επαγγελματικός. Εάν ταξιδεύετε συχνά και χρειάζεστε αξιόπιστους χώρους εργασίας που είναι πιο ιδιωτικοί και ασφαλείς από τα δημόσια σημεία ενδιαφέροντος, πιθανόν να βρείτε περισσότερη αξία στην ιδιότητα μέλους Gold, αλλά να έχετε κατά νου ότι οι διαφορετικές τοποθεσίες στον κόσμο των επιχειρήσεων μπορεί να διαφέρουν από άποψη εργασιακού περιβάλλοντος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους