Τα 8 Best Tech Δώρα για Αγορά για Ανδρες το 2018

Ο άνθρωπος στη ζωή σας αξίζει κάτι ξεχωριστό

Θα είμαστε οι πρώτοι που παραδέχονται ότι οι άνδρες είναι δύσκολο να ψωνίσουν. Δεν υπάρχει δώρο ενός μεγέθους για όλους, επειδή τα ενδιαφέροντά τους μπορεί να είναι τόσο διαφορετικά. Παρ 'όλα αυτά, έχουμε κάνει το legwork, οπότε δεν χρειάζεται και έχετε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με μεγάλα δώρα για παιδιά όλων των τύπων, είτε πρόκειται για αθλητές, είτε για σφαιρίδια, για ομιλητές ή για απλά κουρασμένους.

Η τηλεόραση πυρκαγιάς με 4Κ και HDR θα σας κοστίσει κάτω από ένα Benjamin. Το τετράγωνο dongle συνδέεται στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI και διαθέτει απομακρυσμένη φωνή Alexa, καθώς και δυνατότητες 4Κ και υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR). Σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο, η Fire TV διαθέτει ομαλή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και όπως και με άλλες μονάδες συνεχούς ροής, θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες κανάλια, εφαρμογές, ταινίες και πολλά άλλα από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες, όπως τα Netflix, Prime Video, YouTube , Hulu και HBO. Συνδέστε την τηλεόραση πυρκαγιάς με μια άλλη συσκευή με δυνατότητα ενεργοποίησης της Alexa όπως η Echo και μπορείτε να αποκόψετε το τηλεχειριστήριο μια φορά και για πάντα. Απλά το λέω και η Alexa θα το παίξει.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τις αγαπημένες συσκευές streaming που είναι διαθέσιμες για αγορά.

Ένα εντυπωσιακό ηχοσύστημα που θα βγάλει τους φίλους μακριά, το HTP-074 αποτελείται από πέντε συμπαγή ηχεία (150W), ένα υπογούφερ (100W) και έναν δέκτη 5.1 καναλιών AV με Bluetooth και 100 W / ch (έξι ohms, ένα kHz) περιφερειακά όπως αποκωδικοποιητές, κονσόλες παιχνιδιών και άλλα. Διαθέτει επίσης Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio surround soundtracks για αστρικό ήχο ενώ παρακολουθείτε Blu-ray.

Εάν έχετε συλλέξει μια τεράστια βιβλιοθήκη MP3 της εποχής, θα εκτιμήσετε σίγουρα την τεχνολογία Advanced Sound Retriever, η οποία αποκαθιστά την παραγωγή συμπιεσμένου ήχου σε ποιότητα στούντιο. Το σύστημα μπορεί να πάρει κάποια μικροαλλαγές για να βρει την τέλεια τοποθέτηση των ηχείων, αλλά μόλις βρείτε το γλυκό σημείο, θα απολαύσετε απαράμιλλο, ισορροπημένο ήχο.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα συστήματα οικιακού κινηματογράφου που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από τον θορυβώδη κόσμο και όταν έρθει αυτή η ώρα, θέλουμε να γλιστρήσουμε στα ασύρματα ακουστικά Bose QuietComfort 35 (Series II). Με δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης ακύρωσης θορύβου, αποκλείουν τους ήχους surround, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο έργο που έχετε, ακόμη και αν αυτό είναι απλά χαλαρωτικό. Διαθέτουν μεγάλα, ωοειδή κύπελλα και κεφαλόδεσμο, τα οποία είναι γεμάτα με γάζα, έτσι ώστε οι εκτεταμένες συνεδρίες ακρόασης να αισθάνονται άνετα.

Το QC35 έχει διάρκεια μπαταρίας που έχει βαθμολογηθεί σε εντυπωσιακές 20 ώρες όταν χρησιμοποιείται ασύρματα, αλλά επειδή ο Bose έχει αντικαταστήσει τα AAA υπέρ μιας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, είναι αδύνατο να τοποθετήσετε νέες, τυποποιημένες μπαταρίες εάν η δική σας θα πεθάνει στη μέση της ακρόασης σας. Αλλά ποτέ δεν φοβούνται: Αν συμβεί αυτό, μπορείτε πάντα να προεπιλέξετε την ενσύρματη ρύθμιση για να συνεχίσετε να ακούτε και θα απολαύσετε ακόμη και ελαφρώς βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα ασύρματα ακουστικά που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Καλημερούδια! Το Philips Wake-Up Light σάς προειδοποιεί από το ύπνο σας με μια φυσική χρωματισμένη προσομοίωση ανατολής. Με 20 ρυθμίσεις φωτεινότητας, το προσαρμόσιμο φως φωτίζεται σταδιακά από 20 έως 40 λεπτά προτού να σηκωθείτε. Η Philips μάλιστα φτάνει μέχρι και να ισχυριστεί ότι "το φως εγρήγορσης χωρίς υν έχει αποδειχθεί ότι ξυπνάει με μια βελτιωμένη διάθεση και ενεργειακό επίπεδο", και το 92% των χρηστών συμφωνούν ότι το φως καθιστά ευκολότερο να βγει από το κρεβάτι . Ακόμα δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την ημέρα; Υπάρχει, φυσικά, ένα χαρακτηριστικό αφύπνισης που θα σας βαθμολογήσει επιπλέον εννέα λεπτά ύπνου. Από την άλλη πλευρά, ένα χαρακτηριστικό εξασθένισης σταδιακά σας φέρνει σε ύπνο έρχονται νύχτα.

Δείτε περισσότερες κριτικές σχετικά με τα αγαπημένα μας ξυπνητήρια που διατίθενται για αγορά.

Εάν δεν το παρακολουθήσατε, μετράει καν το τρέξιμο; Πολλοί δρομείς μπορούν να σχετίζονται με αυτό το συναίσθημα και αν γνωρίζετε ένα από αυτά, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα αγαπήσουν αυτό το Apple Watch look-a-like. Με το ενσωματωμένο GPS, χρησιμοποιεί δορυφόρους για την παρακολούθηση της απόστασης, της ταχύτητας και της διαδρομής, ακόμη και κάτω από το κάλυμμα των δένδρων. Ο έλεγχος καρδιακού ρυθμού θα βοηθήσει τους δρομείς να προωθήσουν με ασφάλεια τα όριά τους, ενώ οι ειδοποιήσεις κραδασμών θα ενημερώσουν τους δρομείς σχετικά με τα ορόσημα παρακολούθησης δραστηριότητας, τις έξυπνες ειδοποιήσεις, την πρόοδο βηματοδότησης και πολλά άλλα. Φορέστε την όλη μέρα και θα συνεχίσει να μετράει τα βήματα και τις θερμίδες και να υπενθυμίζει στους χρήστες όταν θα κινηθεί. Χωρίς έγχρωμη οθόνη, αλλά αυτό δεν θα σας επιβραδύνει.

Το ταξίδι μπορεί να είναι εξαντλητικό, αλλά αυτές οι μεταφερόμενες αποσκευές θα σας κρατήσουν σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Στην κορυφή της τσάντας υπάρχει ένας σταθμός φόρτισης με δύο θύρες USB για τη φόρτιση του φορητού υπολογιστή, του τηλεφώνου ή του tablet σας οποιαδήποτε στιγμή βρίσκεστε εν κινήσει. Με τη δύναμη G-RO Power 23.000 mAh (πωλείται ξεχωριστά), μπορείτε να την συνδέσετε μέσω εσωτερικής καλωδίωσης ή να την πάρετε μαζί σας ως τράπεζα τροφοδοσίας κινητής τηλεφωνίας. Είναι σε θέση να επαναφορτίσει το smartphone σας έως και 10 φορές και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Ο G-RO Tracker (επίσης πωλείται ξεχωριστά, περιλαμβάνει μια συνδρομή έξι μηνών) θα διατηρεί επίσης τις καρτέλες στην τσάντα σας ανά πάσα στιγμή μέσω της δωρεάν εφαρμογής σύνθετων iOS και Android. Για τον συχνό ταξιδιώτη, αυτή η τσάντα θα σας προσφέρει την απαραίτητη σιγουριά.

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο με την παρασκευή του καφέ σας στο σπίτι με το μηχάνημα Keurig single serve. Συνοδεύεται από 4 λοβούς K-Cup, μια λαβή φίλτρου νερού και δύο φίλτρα νερού, καθώς και ένα μπουκάλι διάλυμα αφαλάτωσης. Μπορείτε να παρασκευάσετε πολλαπλά μεγέθη μπύρας K-Cup - 4, 6, 8, 10 ουγγιές - και υπάρχει ακόμα μια ρύθμιση αντοχής που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την τόλμη του καφέ σας. Η εύκολη στη χρήση ασπρόμαυρη οθόνη αφής λαμβάνει επίσης τη σκέψη από την πρωινή σας ρουτίνα και με ένα συρτάρι αποθήκευσης κάτω από το ίδιο το μηχάνημα, έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο.

Το ShotTracker λέει ότι "δεν μπορείτε να βελτιώσετε αυτό που δεν μετράτε". Χρησιμοποιώντας δύο αισθητήρες - έναν αισθητήρα καρπού και έναν καθαρό αισθητήρα - σε συνδυασμό με την εφαρμογή ShotTracker, μπορείτε να παρακολουθείτε στατιστικά στοιχεία όπως ποσοστό σκοποβολής για να βελτιστοποιήσετε τις προπονήσεις μπάσκετ και να βελτιώσετε συνολικό παιχνίδι. Η εφαρμογή θα βοηθήσει τους παίκτες να εντοπίσουν αδύναμες ζώνες σκοποβολής και να τους κρατήσουν κίνητρο με δωρεάν workouts και προκλήσεις. Ενώ οι αναθεωρητές του Amazon σημειώνουν ότι δεν είναι 100 τοις εκατό ακριβείς, δεδομένης της τιμής, αξίζει τον κόπο να σημειωθεί η βελτίωση που σημείωσαν στη λήψη τους. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την τεχνολογία που φοριέται, θα θελήσετε επίσης να αγοράσετε το συνοδευτικό μανίκι ShotTracker που πωλείται ξεχωριστά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .