Τα 8 Best Stuffers Αποθέματος που θα αγοράσουν το 2018

Κάντε μεγάλη διαφορά με αυτά τα μικρά δώρα

Όταν δίνετε το δώρο της τεχνολογίας, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πραγματικά ακριβά γρήγορα. Αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητο. Για να σας βοηθήσουμε να γεμίσετε αυτές τις κάλτσες και να περάσετε την περίοδο των διακοπών χωρίς να σπάσετε την τράπεζα, έχουμε τραβήξει μαζί μια λίστα με τα αγαπημένα μικροσκοπικά gadget μας, από τα ακουστικά και τα ηχεία έως τα ραβδιά ροής και τους προβολείς pico.

01 από 08

Ποτέ δεν είχαμε τόσο πολλή διασκέδαση με μια τόσο μικρή μπάλα. Το ολοκαίνουργιο Sphero Mini είναι ένα ρομπότ ελεγχόμενο από την εφαρμογή του μεγέθους μιας μπάλας πινγκ πονγκ που μπορείτε να οδηγήσετε και να παίξετε παιχνίδια με. Μια διασκεδαστική νέα λειτουργία Face Drive σας επιτρέπει να κατευθύνετε την μπάλα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Η μπάλα μπαίνει σε γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο και φώτα LED που ανάβουν σε εκατομμύρια χρώματα. Το πακέτο περιλαμβάνει μίνι κώνοι κυκλοφορίας και έξι καρφίτσες μπόουλινγκ για να ξεκινήσετε, αλλά η πραγματική διασκέδαση ξεκινά όταν χρησιμοποιείτε τη δημιουργικότητά σας για να δημιουργήσετε μαθήματα εμπόρων και να φανταστείτε νέα παιχνίδια. Ίσως το αγαπημένο μας πράγμα για το Sphero είναι η εφαρμογή Sphero Edu, η οποία σας επιτρέπει να σύρετε, να αφήσετε μπλοκ και να γράψετε το δικό σας κείμενο Javascript για να κωδικοποιήσετε το ρομπότ σας.

02 από 08

Το Anker είναι ένα άγνωστο όνομα για πολλούς, αλλά κάνουν πραγματικά συμπαγή προϊόντα προϋπολογισμού. Πάρτε τα SoundBuds, για παράδειγμα. Ο γαντζωμένος σχεδιασμός τους βρίσκεται ακριβώς πάνω από το αυτί σας και οι άκρες και οι γάντζοι του αυτιού έρχονται σε μια σειρά μεγεθών και σχημάτων για μια πιο εξατομικευμένη εφαρμογή. Είναι ελαφρύ (6,4 ουγκιές) και ανθεκτικό στο νερό (IPX4), ώστε να μπορούν να συμβαδίζουν μαζί σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Όσον αφορά την ποιότητα του ήχου; Οι οδηγοί των έξι χιλιοστών τους προσφέρουν συμπαγή μπάσα.

Η μπαταρία σας κερδίζει περίπου 12,5 ώρες χρόνο ακρόασης, ενώ μια χρέωση 10 λεπτών κρατάει τη μουσική άντληση για μία ώρα. Είστε σκεπτικοί για την αγορά ενός προϊόντος προϋπολογισμού; Ξεκουραστείτε με την εγγύηση του Anker για 18 μήνες και την αξιόπιστη υποστήριξη πελατών.

03 του 08

Μήπως υποθέσατε ότι θα μπορούσατε να γεμίσετε χιλιάδες τραγούδια και φωτογραφίες σε μια αποθήκη; Με το Kingston Digital DataTraveler μπορείτε. Ο ανθεκτικός αλλά κομψός σχεδιασμός διαθέτει ένα γάντζο που μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα το μπρελόκ σας και παρά το μικρό του μέγεθος, μπορεί να αποθηκεύσει έως 32GB. (Αλλά να θυμάστε ότι κάποια από την αναγραφόμενη χωρητικότητα σε μια συσκευή αποθήκευσης Flash χρησιμοποιείται για μορφοποίηση και άλλες λειτουργίες και ως εκ τούτου δεν είναι προσβάσιμη για αποθήκευση δεδομένων.) Η μονάδα δίσκου χρωμάτων σαμπάνιας υποστηρίζει Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Vista & Mac και ζυγίζει λιγότερο από την ουγκιά, καθιστώντας τον τον τέλειο συνδυασμό της μορφής συναντά τη λειτουργία.

04 του 08

Αν έχετε ένα jetsetter στη λίστα αγορών διακοπών σας, αυτό το καθολικό προσαρμογέα καθιστά τον κόσμο πολύ πιο εύκολο. Αποδέχεται βύσματα από περισσότερες από 150 χώρες, περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά βύσματα εισόδου και διαθέτει δύο θύρες USB, συμβατές με iPhone, Androids και άλλα φορτία USB. Έχει μέγιστη ισχύ 6Α. 100-240Vac (660W μέγιστο σε 110Vac, 1380W μέγιστο στα 230Vac), αλλά σημειώστε ότι αυτός ο προσαρμογέας μετατρέπει μόνο την πρίζα. δεν μετατρέπει το ρεύμα ή την τάση. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλο για στεγνωτήρες μαλλιών, σίδερα σίδερα, επίπεδη σίδερα ή ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ισχύος. Παρόλα αυτά, είναι μια συμπαγής συσκευή που θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και χώρο στις αποσκευές σας.

05 του 08

Είτε ταξιδεύετε σε ένα νέο μέρος είτε θέλετε να καλέσετε στην περίπτωση ενός επίπεδου ελαστικού, η κατοχή ενός φορτιστή αυτοκινήτου είναι πραγματικά θέμα ασφάλειας. Το αγαπημένο μας είναι το φορτιστή αυτοκινήτου AUKEY, επειδή όταν είναι συνδεδεμένο με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας, κάθεται ενάντια στην πρίζα. Όχι μόνο αυτό σας εξοικονομήσει χώρο, αλλά φαίνεται πολύ καλύτερο, πάρα πολύ. Είναι ικανή να φορτίζει ταυτόχρονα δύο συσκευές σε πλήρη ταχύτητα με 5V 2.4A εξειδικευμένης προσαρμοστικής ισχύος εξόδου ανά θύρα USB. Και μιλώντας για την ασφάλεια, έχει χαρακτηριστικά για να προστατεύσει τις συσκευές σας από την υπερθέρμανση.

Διαβάστε περισσότερα σχόλια των καλύτερων φορτιστών αυτοκινήτων που διατίθενται για την αγορά online.

06 του 08

Πάρτε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια εν κινήσει με το ασύρματο ηχείο Logitech X100. Παρέχει φανταστική ποιότητα ήχου, με ξεκάθαρα σκαμπανεβάσματα, μεσαία και μπάσα, για να μην αναφέρουμε αρκετό όγκο για να ηχογραφήσετε ένα μικρό party party. Μπορείτε να κάνετε ροή από το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth έως 30 πόδια μακριά και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία να εκπέμπει έως και πέντε ώρες συνεχούς μουσικής. Ζυγίζοντας λιγότερο από 6 ουγγιές, το X100 είναι εύκολο να πεταχτεί στην τσάντα σας και έρχεται σε πέντε χρώματα προσοχής: πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο, γκρι και κίτρινο.

07 του 08

Η νέα τηλεόραση πυρκαγιάς του Amazon με 4Κ και HDR κάνει πιο εύκολη την παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών. Και δεν είναι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε καθώς κατευθυνόμαστε σε έναν σκοτεινό χειμώνα; Απλά συνδέστε το τετράγωνο dongle στη θύρα HDMI της HDTV σας και συνδεθείτε στο Internet μέσω Wi-Fi. Από εκεί, θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες κανάλια, εφαρμογές, ταινίες και πολλά άλλα από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες, όπως το Netflix, το Prime Video, το YouTube, το Hulu και το HBO.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο τηλεοπτικό δέκτη Fire, το οποίο υποστηρίζει μέχρι 1080p HD στα 60 fps, η νέα τηλεόραση Fire υποστηρίζει εκπληκτική ανάλυση 4K Ultra HD στα 60 fps, καθώς και HDR για πιο ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και αστρική καθαρότητα. Μαζί με το dongle, παίρνετε απομακρυσμένη φωνή της Alexa, έτσι ώστε αντί να μπερδεύετε δεκάδες κουμπιά, μπορείτε απλά να πείτε: "Alexa, παίζετε" Game of Thrones, "και η σύνοδος μαραθωνίου σας θα είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τις καλύτερες συσκευές τηλεοπτικής ροής που είναι διαθέσιμες για online αγορές.

08 από 08

Ενώ είναι λίγο πιο ακριβό από ό, τι τα υπόλοιπα stuffer stuffers αυτής της λίστας, αυτός ο χαριτωμένος προβολέας CUBE δύο ιντσών κάνει την περικοπή γιατί είναι τόσο χαλαρή. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο χωρίς βάρος και με βάρος κάτω από 2 λίβρες, μπορεί να προεξέχει έως και 120 ίντσες από έντονη απεικόνιση. Με εγγενή ανάλυση 854x480 και αναλογία εκτόξευσης 1,99: 1, παράγει αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας. Σαν προειδοποίηση, όμως, έχει μόλις 50 lumens φωτεινότητας, γι 'αυτό αποφύγετε αυτόν τον προβολέα για χρήση σε πολύ σκοτεινούς χώρους.

Με υποστήριξη για όλες τις συσκευές HDMI / MHL, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πρακτικούς προβολείς pico στην αγορά. Και ενώ θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε περίπου 90 λεπτά μέσων πριν να πεθάνει η μπαταρία, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το CUBE ενώ φορτίζεται, επομένως δεν απαιτούνται διαφημιστικά διαλείμματα.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τους καλύτερους μίνι προβολείς που είναι διαθέσιμοι για αγορά online.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .