Οι 8 καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για αγορά στο 2018

Ξεφορτωθείτε τα κλειδιά του σπιτιού σας μία για πάντα

Έχετε κουραστεί να κλείσετε τον εαυτό σας έξω; Επιθυμώντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για το σπίτι σας; Να ενοικιάσετε ένα δωμάτιο περιοδικά και θέλετε να παρέχετε εύκολη αλλά ασφαλής πρόσβαση στο σπίτι σας; Εγκαταστήστε μια έξυπνη κλειδαριά για το σπίτι σας και στείλετε αντίο σε αυτές τις ανησυχίες (και τα κλειδιά σας) για πάντα. Μην ανησυχείτε ξανά για να χάσετε, να κρύψετε, να μεταφέρετε ή να ξεχάσετε ογκώδη, ανασφαλείς κλειδιά. Αντ 'αυτού, επιλέξτε από μια ποικιλία συστημάτων που περιλαμβάνουν πληκτρολόγια, απομακρυσμένη πρόσβαση και ακόμη και φωνητική πρόσβαση και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ελέγξτε τη λίστα με μερικές από τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο τώρα.

Η Samsung είναι ηγέτης στο έξυπνο οικιακό κίνημα για καλό λόγο. Αυτή η έξυπνη κλειδαριά πόρτας είναι ένα άλλο πλεονέκτημα στο οπλοστάσιό τους, που διαθέτει μια κομψή μεταλλική μαύρη οθόνη αφής που σας επιτρέπει να εισάγετε τον κωδικό PIN χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το πληκτρολόγιο. Με την τυχαία λειτουργία κωδικού ασφαλείας, οι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν ένα διψήφιο σύστημα εισαγωγής τυχαίων αριθμών, τοποθετώντας τον εξατομικευμένο κωδικό πρόσβασης για ένα επιπλέον βήμα ασφαλείας. Αυτή η έξυπνη κλειδαριά της Samsung έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας κρατήσει ασφαλείς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης - για παράδειγμα, σε περίπτωση πυρκαγιάς που φτάνει πάνω από 140 βαθμούς Φαρενάιτ, το σύστημα ακούγεται αυτόματα από το συναγερμό και ξεκλειδώνει την πόρτα, έξω γρήγορα. Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες έξυπνες κλειδαριές, αυτό λύει το πρόβλημα των μπαταριών που εξαντλούνται και σας κλειδώνουν επιτρέποντάς σας να ανοίξετε την πόρτα από έξω χρησιμοποιώντας μια μπαταρία 9V. Προσαρμόστε την είσοδο κωδικού πρόσβασης και τους ήχους ανοίγματος θύρας για να κάνετε αυτή την κλειδαριά να λειτουργεί ακριβώς όπως θέλετε.

Εάν αναβαθμίζετε σε έξυπνη κλειδαριά για να βελτιώσετε την ασφάλεια στο σπίτι σας, το PIN Genie Smart Lock θα είναι ακριβώς επάνω στο δρομάκι σας. Αυτή η έξυπνη κλειδαριά χωρίς κλειδί παρέχει πρόσβαση στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα αόρατο PIN το οποίο διαφημίζει η εταιρεία ως το "πρώτο παγκοσμίως ανθεκτικό PIN PIN Genie PIN Pad". Το πατενταρισμένο πινάκιο PIN ανακατεύει τυχαία τους αριθμούς στο μαξιλάρι έτσι ώστε να είναι αδύνατο για τους άλλους να καταλάβουν το PIN σας ακόμα κι αν σας παρακολουθούν εισάγετε πολλές φορές. Κλείστε και ξεκλειδώστε την πόρτα σας μέσω της οθόνης αφής (και του κωδικού PIN) ή μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής iOS ή Android για το smartphone ή την κινητή συσκευή σας χρησιμοποιώντας ασύρματη πρόσβαση Bluetooth. Το πληκτρολόγιο PIN αποθηκεύει έως και οκτώ κωδικούς κάθε φορά, κάτι περισσότερο από αρκετό για τις περισσότερες οικογένειες. Έρχεται ακόμη και με ένα δυναμικό συναγερμό σειρήνας για να σας προειδοποιήσει για λανθασμένες προσπάθειες και να τρομάξει ενδεχομένως κλέφτες. Αυτή η έξυπνη κλειδαριά τροφοδοτείται από τέσσερις μπαταρίες AA και περιλαμβάνει ένα προειδοποιητικό σήμα χαμηλής μπαταρίας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κλείδωμα όταν η μπαταρία πεθαίνει.

Το Ηλεκτρονικό Deadbolt Push Button Yale με το ZigBee είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό έξυπνη επιλογή κλειδώματος που παρέχει ακόμα πολλές επιπλέον λειτουργίες. Διαθέτει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, ώστε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να κλειδώσετε το σπίτι σας και να δημιουργήσετε μοναδικές καρφίτσες για οικογένεια και φίλους, όπως τις χρειάζεστε. Ωστόσο, αυτή η κλειδαριά διαθέτει επίσης τεχνολογία ZigBee που της επιτρέπει να ενσωματώνεται ομαλά με πολλά συμβατά συστήματα αυτοματισμού και συναγερμού στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Alexa. Αυτό σας δίνει επίσης απομακρυσμένο ξεκλείδωμα πρόσβασης και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το ιστορικό πρόσβασης και να λαμβάνετε χρήσιμες ειδοποιήσεις. Προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις σας για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα σάς ενημερώνει για ειδοποιήσεις χαμηλής μπαταρίας και συναγερμούς παρεμβολών για παραβιάσεις ή λανθασμένες προσπάθειες κωδικού.

Ελευθερώστε την μπροστινή τσέπη σας - δεν θα χρειαστείτε πλέον πλήκτρα με αυτή την κομψή έξυπνη κλειδαριά από την Schlage. Αυτή η συσκευή περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο και έναν κύλινδρο κλειδαριάς στο εξωτερικό και μια κίνηση του αντίχειρα στο εσωτερικό για να αντικαταστήσει πλήρως την υπάρχουσα κλειδαριά σας. Αποθηκεύστε έως και τριάντα εξατομικευμένους κωδικούς χρήστη κάθε φορά - ιδανικό για οικογένειες, συγκάτοικους ή ενοικιαστές. Μια σύγχρονη οθόνη αφής που είναι ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα σημαίνει ότι οι αριθμοί που εισάγετε δεν θα είναι ανιχνεύσιμοι ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις. Η τεχνολογία Z-Wave της Schlage σας προσφέρει προηγμένες δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης και συμβατότητα με τα συστήματα παρακολούθησης στο σπίτι - έχετε ακόμα τη δυνατότητα να συγχρονίσετε το με το Amazon Alexa για φωνητικό έλεγχο ή να το χρησιμοποιήσετε με το smartphone σας για να μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας από απόσταση.

Απολαύστε την ελευθερία να φύγετε από το σπίτι χωρίς να ζυγίζεστε από τα κλειδιά σας με αυτό το έξυπνο σύστημα κλειδώματος από το Yale Assure. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και ο μοναδικός κωδικός PIN για να επανέλθετε. Δημιουργήστε νέους μοναδικούς κωδικούς PIN για φίλους, μέλη της οικογένειας ή γείτονες και αφαιρέστε τους κωδικούς όποτε θέλετε. Με την τεχνολογία των κυμάτων Z, αυτή η κλειδαριά Yale Assure, η οποία είναι ανθεκτική στην παραβίαση, λειτουργεί με περισσότερα από 50 συστήματα αυτοματισμού ή ασφάλειας στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των SmartThings της Samsung, της Honeywell και του Wink. Κλείδωμα, ξεκλείδωμα, προβολή της τρέχουσας κατάστασης και ιστορικού πρόσβασης και λήψη ειδοποιήσεων ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Το ήσυχο μηχανοκίνητο deadbolt είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα.

Κάντε ένα βήμα στο μέλλον με αυτή την έξυπνη έξυπνη κλειδαριά που διαθέτει πέντε διαφορετικές μεθόδους εισόδου, συμπεριλαμβανομένου ενός υπερσύγχρονου συστήματος αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Έως και 100 αποτυπώματα μπορούν να αναγνωριστούν από το σύστημα και χρειάζονται μόνο μισό δευτερόλεπτο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγνώρισης, καθιστώντας την είσοδο χωρίς κλειδί εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλείδωμα για να εισάγετε χρησιμοποιώντας έναν κωδικό κλειδιού, ένα κλειδί ή μια ταυτότητα. Το σύστημα διαθέτει πέντε ταυτότητες με περισσότερες διαθέσιμες για αγορά. Με μοναδικά κλειδιά για κάθε χρήστη και ένα μητρώο δραστηριοτήτων 24/7, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος εισέρχεται στο σπίτι σας και πότε - ιδανικό εάν ενοικιάζετε δωμάτια ή έχετε μια ιδιοκτησία διακοπών.

Ξεκλειδώστε την πόρτα σας μόνο με το smartphone σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Φανταστείτε τις ευκολίες - επιτρέψτε σε έναν γείτονα στο σπίτι σας να τροφοδοτήσει το κατοικίδιο ζώο σας ενώ βρίσκεστε μακριά. ας σε ένα συγκάτοικο ή σημαντικό άλλο χωρίς να χρειάζεται να μεταβιβάσει ένα φυσικό κλειδί? δίνετε πρόσβαση σε έναν οικονόμο ή επισκευαστή ακόμα κι αν είστε στη δουλειά, στη συνέχεια κλειδώστε τις πόρτες ασφαλώς πίσω από αυτές όταν τελειώσουν με το έργο τους. Το Qrio Smart Lock σας βοηθά να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα. Έχετε την επιλογή να ορίσετε αυτόματες επιλογές κλειδώματος ή να μοιραστείτε το ηλεκτρονικό σας κλειδί με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το Qrio Smart Lock λειτουργεί με τους περισσότερους τύπους θυρών και διατηρεί μια συνεχώς ενημερωμένη καταγραφή των ανοιγμάτων και κλεισίματος της κλειδαριάς της πόρτας, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το σπίτι σας ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε φυσικά εκεί.

Εάν είστε ανεμιστήρας iPhone, η Kwikset Premis μπορεί να είναι η έξυπνη κλειδαριά για εσάς. Η Kwikset Premis είναι σαν τρεις κλειδαριές σε ένα. Εισαγάγετε έναν κωδικό για να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή iPhone για να ξεκλειδώσετε την πόρτα από απόσταση ή ζητήστε από τη Siri να ανοίξει την πόρτα χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Προεπιλογή για να ελέγξετε την κατάσταση της κλειδαριάς σας και να λάβετε ειδοποιήσεις όταν η πόρτα είναι ξεκλείδωτη. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να σας πει ποιος από τους τριάντα εξατομικευμένους κωδικούς χρήστη χρησιμοποιήθηκε για να ξεκλειδώσει την πόρτα και την ώρα που άνοιξε. Φανταστείτε την ευκολία του ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι η πόρτα σας ξεκλειδώνεται από το δικό σας κρεβάτι χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ή αφήνοντας σε έναν φίλο για να ελέγξετε τη θέση σας ενώ είστε έξω από την πόλη. Με την Kwikset Premis, είναι τόσο εύκολη όσο και η χρήση του τηλεφώνου σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .