Πώς να δείτε ένα μήνυμα σε HTML με Express και Live Mail

Προβάλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες μορφοποίησης

Μπορείτε να προβάλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Mail, του Windows Mail ή του Outlook Express σε HTML, ακόμη και αν έχετε ήδη επιλέξει να εμφανίζεται πάντα το μήνυμα σε απλό κείμενο . Μερικές φορές, είναι απλούστερο να διαβάζετε ένα μήνυμα με την πλήρη μορφοποίηση HTML.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε την προστασία λειτουργίας απλού κειμένου για να δείτε ένα συγκεκριμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε HTML. Αυτά τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπουν να αποφασίζετε, ανά βάση μηνύματος, ποια μορφή θέλετε να δείτε.

Πώς να δείτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε HTML

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να διαβάσετε ένα μήνυμα με μορφοποίηση HTML στο Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express:

  1. Ανοίξτε το απλό μήνυμα που θέλετε να προβάλετε σε HTML.
  2. Μεταβείτε στο μενού Προβολή .
  3. Επιλέξτε την επιλογή Μήνυμα σε HTML για να δείτε την έκδοση HTML του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν μετατρέπει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε HTML όπως μπορεί να βρείτε με ένα πρόγραμμα μετατροπής αρχείων . Αντ 'αυτού, ζητάτε μόνο το αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να απομακρύνετε τη μορφοποίηση.

Συντόμευση πληκτρολογίου για εναλλαγή σε ηλεκτρονικά μηνύματα HTML

Εάν αλλάζετε συχνά ένα μήνυμα σε HTML, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο γρήγορη η κλήση συντόμευσης πληκτρολογίου αντί να ανοίγετε πάντα το μενού Προβολή όπως περιγράφεται παραπάνω.

Η άλλη επιλογή για την προβολή του μηνύματος σε HTML είναι η χρήση της συντόμευσης πληκτρολογίου Alt + Shift + H. Απλά κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Alt και, στη συνέχεια, το πλήκτρο Shift μαζί και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο H μία φορά για να μεταβείτε στη λειτουργία HTML.