Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Outlook.com μέσω IMAP σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com (συμπεριλαμβανομένων όλων των φακέλων) σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε επιτραπέζια ή κινητή συσκευή χρησιμοποιώντας IMAP.

Outlook.com, όχι μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε

Είναι ωραίο να έχετε email στο πρόγραμμα περιήγησής σας όταν το περιηγητή είναι γύρω (ή πλησιέστερο). Είναι καλό, επίσης, να έχετε email στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν υπάρχει κάποιος (ή ευνοημένος).

Με το Outlook.com , μπορείτε να φτάσετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας στον ιστό και μπορείτε να το βρείτε και στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μεταξύ πρόσβασης POP και IMAP .

Το τελευταίο-IMAP-επιτρέπει στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όχι μόνο να κατεβάζει νέα μηνύματα κατά την άφιξή τους στη διεύθυνση του Outlook.com αλλά και να αποκτά πρόσβαση στους φακέλους και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον τρόπο που τα βλέπετε στο Outlook.com και στον ιστό. Ενέργειες (όπως διαγραφή μηνύματος ή αποθήκευση σχεδίου) που λαμβάνετε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγχρονίζονται αυτόματα με το Outlook.com στο διαδίκτυο και το Outlook.com σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας επίσης το IMAP για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Outlook.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω IMAP

Για να ρυθμίσετε το Outlook.com ως λογαριασμό IMAP (ο οποίος σας προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς φακέλους και αυτόματο συγχρονισμό σε πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στον ιστό), επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την παρακάτω λίστα:

Εάν η υπηρεσία ή ο πελάτης σας δεν βρίσκεται στη λίστα, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό IMAP σε αυτόν με τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

Η πρόσβαση POP είναι διαθέσιμη ως απλή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη λήψη μόνο νέων εισερχόμενων μηνυμάτων από έναν λογαριασμό Outlook.com σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

(Ενημέρωση Νοεμβρίου 2014)