Πώς να αλλάξετε το μέγεθος κειμένου στο Outlook και το Windows Mail

Το πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου;

Θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου που πληκτρολογείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook και το Windows Mail. Ωστόσο, αυτό δεν λειτουργεί πάντα.

Για παράδειγμα, ίσως επιλέξατε διαφορετικό μέγεθος γραμματοσειράς από το αναπτυσσόμενο μενού αλλά στη συνέχεια αμέσως πήδηξε πίσω σε 10 pt.

Ένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος κειμένου στα Windows Mail ή το Outlook είναι εάν είναι ενεργοποιημένες ορισμένες ρυθμίσεις του Internet Explorer, συγκεκριμένα ορισμένες επιλογές προσβασιμότητας. Ευτυχώς, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εύκολα αυτές τις ρυθμίσεις για να ανακτήσετε τον έλεγχο του μεγέθους κειμένου σε αυτά τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τρόπος ορισμού του Windows Mail ή του Outlook Express που δεν σας επιτρέπουν να αλλάξετε το μέγεθος κειμένου

  1. Κλείστε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν εκτελείται αυτή τη στιγμή.
  2. Ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου . Ο ευκολότερος τρόπος σε νεότερες εκδόσεις των Windows είναι το μενού Power User Menu ( WIN + X ) ή το μενού Έναρξη σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows.
  3. Αναζητήστε επιλογές διαδικτύου στον Πίνακα Ελέγχου .
  4. Επιλέξτε τη σύνδεση που ονομάζεται Επιλογές Internet από τη λίστα. Αν έχετε προβλήματα με την εύρεση, ένας άλλος τρόπος να φτάσετε εκεί είναι να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου "Εκτέλεση" (πατήστε το πλήκτρο Windows και το πλήκτρο R μαζί) και εισαγάγετε την εντολή inetcpl.cpl .
  5. Από την καρτέλα Γενικά των Ιδιότητες Internet, κάντε κλικ ή αγγίξτε το κουμπί Προσβασιμότητα στο κάτω μέρος.
  6. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει έλεγχος στο πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Παράβλεψη χρωμάτων που καθορίζονται στις ιστοσελίδες , Αγνόηση στυλ γραμματοσειράς που καθορίζονται στις ιστοσελίδες και Παράβλεψη μεγεθών γραμματοσειρών που καθορίζονται στις ιστοσελίδες .
  7. Κάντε κλικ / πατήστε το κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο "Προσβασιμότητα".
  8. Πατήστε ξανά το κουμπί OK για έξοδο από το παράθυρο "Ιδιότητες Internet".

Σημείωση: Εάν δεν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .