Προπληρωμένες Διεθνείς Κινητές Ευρυζωνικές Υπηρεσίες

Παρέχουσα πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας για ταξίδια στο εξωτερικό

Οι διεθνείς υπηρεσίες κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης προσφέρουν προπληρωμένες και εξ 'αποστάσεως πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τον φορητό υπολογιστή σας σε χώρες του κόσμου (πάνω από 150 χώρες παγκοσμίως). Συνήθως, αυτές οι υπηρεσίες παρέχουν ένα μόντεμ USB ή μια κινητή συσκευή hotspot που επιτρέπει στο φορητό σας υπολογιστή να συνδεθεί στο τοπικό δίκτυο δεδομένων στον προορισμό σας: δεν χρειάζονται μακροπρόθεσμες συμβάσεις ή δεν εργάζονται για δαπανηρές χρεώσεις περιαγωγής δεδομένων.

Οφέλη από την ενοικίαση κινητής ευρυζωνικότητας ενώ ταξιδεύετε

Έχοντας πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet απευθείας από το φορητό σας υπολογιστή, είναι πολύ βολικό - δίνει στους ταξιδιώτες επιχειρηματικές υπηρεσίες κρίσιμη "οπουδήποτε και οποτεδήποτε" πρόσβαση στο Internet. Ωστόσο, είναι πολύ πιο ακριβό από το να πάτε σε ένα hotspot wi-fi , να υπογράφετε για παγκόσμια υπηρεσία wi-fi ή να νοικιάσετε ένα σταθμό εργασίας σε ένα Internet cafe .

Διεθνείς παρόχους κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης

Παρακάτω είναι μερικές εταιρείες από τις οποίες μπορείτε να νοικιάσετε πρόσβαση στο Internet διεθνώς. Κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους χάρτες κάλυψης και τη λεπτή εκτύπωση σχετικά με την κάλυψη / επιπλέον χρεώσεις. Παρόλο που δεν έχω προσωπικά χρησιμοποιήσει αυτές τις υπηρεσίες, έκανα μια εντύπωση της εξυπηρέτησης πελατών από πολλές από τις εταιρείες που απάντησαν στα ερωτήματά μου για πληροφορίες και τις έχω σημειώσει παρακάτω για να σας βοηθήσω να λάβετε πιο ενημερωμένη απόφαση κατά τον προγραμματισμό ταξίδι.

Planetfone

Η Planetfone έχει παράσχει διεθνείς υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας (π.χ. κινητά τηλέφωνα GSM) από το 1997 και είναι ο προτιμώμενος πωλητής για τα AAA Clubs, CitiBank, Target Corp και άλλα, γι 'αυτό μαθαίνω τι κάνουν. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανταποκρίθηκε άμεσα στο ερώτημά μου πληροφοριών με μεγάλη λεπτομέρεια για την υπηρεσία ενοικίασης κινητών τηλεφώνων, η οποία είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε από τις 150 χώρες του κόσμου. Το ευρυζωνικό μίσθωμα USB μόντεμ κινητής τηλεφωνίας είναι μια υπηρεσία που εισήχθη πιο πρόσφατα και κατά τη διάρκεια αυτής της γραφής εξακολουθεί να εκτυλίσσεται, επομένως θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την Planetfone για να επιβεβαιώσετε την τιμολόγηση και την κάλυψη του προορισμού σας. Η ενοικίαση του κινητού ευρυζωνικού μόντεμ θα σας δώσει επίσης ένα δωρεάν κινητό τηλέφωνο GSM για κλήσεις στο εξωτερικό - ένα ωραίο επίδομα που σας επιτρέπει να σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα.

Περισσότερο "

XCom Global

Όπως η Planetfone, η XCom Global ανταποκρίθηκε γρήγορα στο αίτημά μου για πληροφορίες και οι επαναλήψεις που μίλησα ήταν πολύ χρήσιμες. Η XCom ειδικεύεται στη διεθνή πρόσβαση σε δεδομένα (οι κινητές τηλεφωνικές μισθώσεις αναμένονται στις αρχές του 2011), ώστε να προσφέρουν μια ευρύτερη σειρά ενοικιαζόμενων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής τιμολόγησης σταθερού επιτοκίου για απεριόριστα δεδομένα (σε 26 χώρες) χώρες). Εκτός από την ενοικίαση ενός ευρυζωνικού μόντεμ USB, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα κινητό hotspot MiFi με σταθερή ημερήσια τιμή σε ορισμένες χώρες. Το κινητό hotspot είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ταξιδεύετε σε μια ομάδα και / ή χρειάζεστε πρόσβαση στο Internet σε πολλές συσκευές.

Περισσότερο "

Cellhire

Η Cellhire είναι μια άλλη υπηρεσία που προσφέρει διεθνείς ενοικιάσεις κινητών τηλεφώνων καθώς και προπληρωμένες κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες (ενοικιάσεις μόντεμ USB). για τον απόλυτο πολεμικό πολεμιστή, προσφέρουν επίσης δορυφορικά τηλέφωνα Iridium. Η Cellhire δεν επέστρεψε σε μένα εγκαίρως για αυτό το άρθρο, οπότε οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ βασίζονται στην ιστοσελίδα τους: προσφέρουν μια επιλογή pay-as-you-go καθώς και μια δέσμη 200MB σε 70+ χώρες. Ωστόσο, δεν μπόρεσα να βρω έναν χάρτη κάλυψης ή έναν κατάλογο χωρών όπου προσφέρονται οι λύσεις τους, οπότε αν ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία τους, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί τους πριν από το ταξίδι σας για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε επαρκή κάλυψη και υποστήριξη στον προορισμό σας .

Περισσότερο "

MobilityPass

Το MobilityPass, που δημιουργήθηκε το 2000, προσφέρει ένα συνδυασμό κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών , wi-fi hotspot και dial-up πρόσβασης στο Διαδίκτυο τόσο για φορητούς υπολογιστές όσο και για smartphones σε 120 χώρες παγκοσμίως (όχι όλες οι διαθέσιμες υπηρεσίες σε όλες τις χώρες - να επισκεφθείτε τη σελίδα των διεθνών τιμών και της κάλυψής τους). Υπάρχουν δύο μοναδικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας MobilityPass:

  1. Μην νοικιάζετε τις κάρτες δεδομένων και το λογισμικό (μόντεμ USB για υπολογιστές και Mac, κάρτες SIM για iPad και smartphones και εφαρμογές σύνδεσης wi-fi), αλλά μάλλον τις αγοράζετε ολοκληρωτικά (και επομένως δεν χρειάζεται να τις επιστρέψετε). Όταν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία που πληρώνετε μόνο ανά λεπτό / KB. Αυτό είναι βολικό για συχνές διεθνείς ταξιδιώτες, αλλά απαιτεί περισσότερες αρχικές επενδύσεις υλικού και είναι πιο ακριβό σε βάση MB.
  2. Το κλειδί "SECUREkey" κρυπτογραφεί αυτόματα τα αιτήματα ελέγχου ταυτότητας, διασφαλίζοντας τοπικά τα δεδομένα σας.

Όλες οι παραπάνω τιμές σε δολάρια ΗΠΑ.