Οι 7 καλύτεροι ανιχνευτές μετάλλων που θα αγοράσουν το 2018

Απελευθερώστε το με αυτούς τους ανιχνευτές μετάλλων

Είτε είναι θαμμένος θησαυρός που ακολουθείτε είτε απλώς θέλετε να πάρετε ένα νέο χόμπι, ένας ανιχνευτής μετάλλων είναι ένα φανταστικό κομμάτι του εξοπλισμού. Και υπάρχει μια σειρά από ανιχνευτές μετάλλων διαθέσιμα για όλα τα είδη των υπόγειων ή υποβρύχιων ανακαλύψεων. Η δουλειά μιας ώρας για τους παλαιούς πειρατές είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους όσους αναζητούν ξεχασμένα νομίσματα και άλλα δυνητικά λαμπερά βραβεία. Ο χρόνος για να μετατραπεί το scallywag είναι τώρα, διαβάστε έτσι για να δείτε τις επιλογές μας για μερικούς από τους καλύτερους ανιχνευτές μετάλλων που είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Αν είναι δύσκολες συνθήκες που κρατούν τον θησαυρό σας, ο επαγγελματικός ανιχνευτής μετάλλων Fisher F22 είναι μια φανταστική επιλογή. Ζυγίζοντας 4,25 λίβρες και με διάμετρο 5 x 8 x 22 ίντσες, ο Fisher F22 προσφέρει μια μεγάλη επιλογή αναζήτησης για κοσμήματα, νομίσματα και άλλα χαμένα αντικείμενα. Διαθέτοντας δύο μπαταρίες AA για ώρες αναζήτησης, το F22 μπορεί να εντοπίσει αντικείμενα μέχρι και εννέα ίντσες βαθιά κάτω από μια επιφάνεια. Το F22 θα προσφέρει επίσης μια ένδειξη για το πόσο μακριά βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια το εντοπισμένο αντικείμενο, οπότε ο χρήστης έχει μια καλύτερη εικόνα για το πόσο βαθιά χρειάζονται για να σκάψουν.

Το αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης κάνει το F22 ιδανικό για την παραλία ή τις βροχερές συνθήκες. Το αναγνωριστικό στόχου και αριθμητικού στόχου εννέα τμημάτων βοηθά στην αναγνώριση του τι είναι κάτω από την επιφάνεια, προτού καν αρπάξει κανείς για το φτυάρι. Επιπλέον, η δυνατότητα αναζήτησης τεσσάρων τρόπων αναδεικνύει αν ένα αντικείμενο είναι ένα άγνωστο αντικείμενο, κοσμήματα, κέρμα ή έθιμο αντικείμενο. Δυστυχώς, η αντοχή του στο νερό δεν κάνει το F22 εντελώς αδιάβροχο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το βυθίσετε τελείως στο νερό, αλλά αυτό είναι ένα εύκολο εμπόδιο για έναν ανιχνευτή μετάλλων με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που γενικά βρίσκεται μόνο σε επιλογές πολύ ακριβότερες.

Ζυγίζοντας 5,4 κιλά και μέτρηση 6 x 11 x 22 ίντσες, ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett Ace 300 είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για μικρούς θηρευτές θησαυρών και casual hobbyists. Ιδανικό για προηγμένους χρήστες μέσω της εξαιρετικής ανίχνευσης νομισμάτων και κοσμημάτων, ο Garrett προσφέρει ανίχνευση βάθους περίπου 12 ίντσες για μικρά αντικείμενα. Έλεγχος μέσω τριών ξεχωριστών χειριστηρίων αφής (Power, Pinpoint και Accept / Reject) και τριών ξεχωριστών διακοπτών (Mode, Sensitivity και Discrimination). Το Ace 300 προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ρυθμίσετε τον ανιχνευτή μετάλλων σας για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Οι πέντε τρόποι συνολικά διακρίσεων είναι εύκολο να επιλέξετε και μπορεί να σας βοηθήσει να αναζητήσετε όλα τα γενικά μεταλλικά αντικείμενα ή ειδικά να αναζητήσετε κοσμήματα, κειμήλια, νομίσματα ή έθιμα μεταλλικά αντικείμενα. Επιπλέον, το Ace 300 προσφέρει μια εύκολη μεθοδολογία για τον προσδιορισμό του αν θα πρέπει να σκάβετε για ένα αντικείμενο. Έχει ακόμη ένα τόνο ντεσιμπέλ που περιλαμβάνει ένα δαχτυλίδι "ήχου χρήματος" για να σας πει αποφασιστικά αν το επιλεγμένο αντικείμενο αξίζει να αναδείξει το φτυάρι. Πέρα από την ανίχνευση, το Ace 300 τροφοδοτείται από ένα σύνολο τεσσάρων μπαταριών AA που παρέχουν οπουδήποτε μεταξύ 20 και 40 ωρών χρήσης.

Ενώ υπάρχουν πολλά φθηνά ανιχνευτές μετάλλων, το Bounty Hunter TK4 Tracker IV είναι η ιδανική επιλογή για τον προϋπολογισμό-minded πρόσωπο. Αυτός ο ανθεκτικός ανιχνευτής μετάλλων προσφέρει καταπληκτική ανίχνευση θησαυρού ακόμα και σε ακραίες συνθήκες και είναι ο καλύτερος πωλητής του νούμερο 1 στον Amazon. Ικανός να ανιχνεύει στόχους μεγέθους κερμάτων έως και οκτώ ίντσες βαθιά και μεγαλύτερα στοχευόμενα αντικείμενα έως και δύο πόδια βαθιά, το TK4 μπορεί να ανιχνεύσει χρυσό, ασήμι, ορείχαλκο, αλουμίνιο, σίδηρο και χάλυβα. Η μη ψηφιακή οθόνη σάς βοηθάει να μειώσετε το κόστος, ενώ η εύχρηστη διασύνδεση του κουμπιού σάς βοηθάει να ελέγχετε με έλεγχο ανίχνευσης βάθους, ελέγχου ισχύος και ευαισθησίας.

Επιπλέον, η συμπερίληψη ενός τρόπου διάκρισης μπορεί να βοηθήσει στην εστίαση της αναζήτησης σε ένα συγκεκριμένο τύπο ανίχνευσης, αλλά μπορείτε εύκολα να το μεταβείτε στην επιλογή ανίχνευσης όλων των μετάλλων για να διευρύνετε το πεδίο εφαρμογής. Τέλος, το πηνίο αναζήτησης οκτώ ιντσών είναι υποβρύχιο σε ρηχά νερά, το ρυθμιζόμενο στέλεχος επιτρέπει την καλύτερη τοποθέτηση ανάλογα με το ύψος του χρήστη και το μαξιλάρι με επένδυση για άνετες αναζητήσεις.

Εάν παίρνετε ακριβώς τα πόδια σας υγρά στο χόμπι, ρίξτε μια ματιά στο Tesoro Silver uMax. Προσφέροντας μια ποιότητα κατασκευής που είναι ανώτερη από πολλούς ανιχνευτές στην ίδια κατηγορία τιμών, αυτή η κυκλοφορία του 2005 ανέρχεται μέχρι το 81% των αξιολογήσεων πέντε αστέρων στην ιστοσελίδα της Amazon εδώ και μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία της. Με τη χρήση μιας μπαταρίας εννέα βολτ, το uMax διαρκεί πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο (αν και οι χρόνοι ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τον τύπο αντικειμένων που ανιχνεύονται). Σε 3,2 κιλά και μέτρηση 21,3 x 8,8 x 4,7 ίντσες, είναι ελαφρύ με σπείρα οκτώ ιντσών που καλύπτει περισσότερο από αρκετά ακίνητα ώστε να ανιχνεύει επαρκώς κρυμμένα αντικείμενα.

Με μια ιδανική εμβέλεια βάθους περίπου 12 ιντσών, το uMax προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά για να σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, καθώς και μερικά διακοσμητικά και πρόσθετα που συνοδεύονται από ακριβότερο εξοπλισμό. Η έλλειψη εμπιστοσύνης σε μια ψηφιακή έξοδο ή μια οθόνη βοηθά να κρατήσει το κόστος κάτω και επιτρέπει στους αρχαρίους να κατανοήσουν πραγματικά τις αποχρώσεις του metal ανίχνευση και τον προσδιορισμό τι είναι μια νόμιμη ανακάλυψη ή ένα ψεύτικο εύρημα.

Εάν είναι θαμμένος θησαυρός που θέλετε να βρείτε, ο ανιχνευτής μετάλλων XP Deus plus συνόλων ακουστικών WS5 είναι ακριβώς όπου πρέπει να ξεκινήσετε. Το XP Deus προσφέρει ένα πηνίο 11 ιντσών για να καλύψει όλο το έδαφος με την ελπίδα να βρει κάτι πολύτιμο και σπάνιο. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του παραδοσιακά τεσσάρων ξεχωριστών ανιχνευτών μετάλλων (νομίσματα και κοσμήματα, αναζήτηση χρυσού, κυνήγι κειμηλίων και ανίχνευση παραλιών), το XP Deus το κάνει όλα. Απλά πρέπει να επιλέξετε μία από τις τέσσερις χωριστά διακριτές συχνότητες και να ξεκινήσετε την αναζήτηση για κάτι κάτω από την επιφάνεια. Οι αναφορές σε απευθείας σύνδεση επισημαίνουν την ικανότητα του XP Deus να ανακαλύπτει και να εντοπίζει αντικείμενα που δεν έχουν εντοπίσει άλλον ανιχνευτή μετάλλων.

Με ένα εξαιρετικά ελαφρύ βάρος δύο λιβρών, το XP Deus είναι ιδανικό για μακρές συνεδρίες αναζήτησης. Εκτός από τη δυνατότητα λήψης ενημερώσεων λογισμικού μέσω του υπολογιστή, το πηνίο της συσκευής είναι επίσης βυθισμένο στο νερό. Και όταν δεν χτενίζετε την παραλία, μπορεί εύκολα να καταρρεύσει για απλή αποθήκευση.

Τα παρεχόμενα ακουστικά WS5 είναι ένα πραγματικό σύνολο για την ανίχνευση θορύβων ανίχνευσης. Όπως και ο συνδεδεμένος ανιχνευτής μετάλλων, τα ακουστικά είναι πλήρως αδιάβροχα και λειτουργούν για να βοηθήσουν στην απομόνωση του θορύβου ανεξάρτητα από το εξωτερικό περιβάλλον.

Η ανίχνευση μετάλλων δεν πρέπει μόνο για τους ενήλικες. Αφήστε τα παιδιά να μπουν στη δράση αγοράζοντας έναν ανιχνευτή μετάλλων Bounty Hunter BHJS junior. Αυτός ο ανιχνευτής με επίκεντρο το παιδί μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε αντικείμενα μεγέθους κερμάτων έως και πέντε ίντσες βαθιά και μεγαλύτερα αντικείμενα μέχρι και τα τρία πόδια κάτω από την επιφάνεια. Το BHJS, που ζυγίζει 1,3 κιλά και έχει διάμετρο μόλις 5 x 6 x 22 ίντσες, είναι σχεδιασμένο για χρήση από παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Το interface εύκολης διαχείρισης προσφέρει ένα βασικό σύνολο χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων ευαισθησίας για ανίχνευση βάθους.

Το BHJS είναι ιδανικό για την ανίχνευση της παρουσίας πολλών μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού, του αργύρου, του ορείχαλκου, του αλουμινίου και του χάλυβα, με την ελπίδα ότι το παιδί σας θα είναι ο επόμενος παγκοσμίου φήμης κυνηγός θησαυρού. Η προσθήκη ενός προκαθορισμένου ισοζυγίου εδάφους προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης σε διάφορους τύπους εδάφους και ορυκτού περιεχομένου και ακόμα εύκολα να ανακαλύψει κρυφά αντικείμενα. Το πηνίο 6,5 ιντσών είναι κατάλληλα κατασκευασμένο για χρήση από παιδιά και μπορεί να αντέξει τη βασική έκθεση στα στοιχεία.

Κοιτάζοντας για να βάλει το θησαυρό σας θηρίο σε μια εγκοπή; Καλά νέα: Όχι κάθε θάβος-θησαυρός είναι σε σταθερό έδαφος. Ρίξτε μια ματιά στον ανιχνευτή μετάλλων Garrett AT Pro, ο οποίος προσφέρει πλήρη βύθιση κάτω από το νερό για να βρείτε τους χαμένους θησαυρούς που κατέβηκαν με πλοία αιώνων παρελθόντος. Δυνατότητα πλήρους λειτουργικότητας έως και 10 ποδιών νερού, το Garrett λειτουργεί καλύτερα από την ακτή, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει την αναζήτηση πάνω σε υφάλους και σε άλλες ρηχές περιοχές όπου είναι εύκολο να πέσει κοσμήματα και άλλα αντικείμενα πολύτιμων μετάλλων.

Ζυγίζοντας μια λογική 3.03 κιλά και μέτρηση σε 22 x 11 x 5 ίντσες, το τηλεσκοπικό φάσμα του σώματός του λειτουργεί από 42 έως 51 ίντσες σε μήκος πλήρως επεκταθεί. Το πραγματικό standout είναι η οθόνη AT Pro και το ψηφιακό ID στόχου που κυμαίνεται από 0 έως 99. Ο αριθμός αυξάνεται προοδευτικά υψηλότερα καθώς το AT Pro καθορίζει αν ένα αντικείμενο αξίζει να σκάβει και να διατηρεί χαμηλότερο αριθμό μετρήσεων όταν σας συνιστά να περάσετε σε ένα αντικείμενο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .