Τα 7 καλύτερα κενά ρομπότ που αγοράζουν το 2018

Ο καθαρισμός του σπιτιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος ή πιο διασκεδαστικός

Όποιος μεγάλωσε βλέποντας το Jetsons πιθανώς ήθελε για μια κοπέλα ρομπότ όπως η Rosie. Γιατί να μην μεταβιβάσει τις δουλειές του σπιτιού σε μηχανικό βοηθό; Ενώ η ρομποτική δεν έχει προχωρήσει αρκετά στο σημείο που μπορείτε πραγματικά να αφήσετε ένα ρομπότ να κάνει όλη την οικιακή εργασία, υπάρχουν πολλές μεγάλες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ στην αγορά αυτές τις μέρες. Πολλοί από αυτούς έρχονται έστω και εξοπλισμένοι με ενσωματωμένο Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να ορίσετε προγράμματα καθαρισμού και να παρακολουθείτε την πρόοδο του ρομπότ σας από το smartphone ή το tablet σας. Ελέγξτε τη λίστα με μερικά από τα καλύτερα κενά ρομπότ που θα αγοράσετε σήμερα.

Το Neato Botvac είναι μία από τις πιο καινοτόμες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ στην αγορά. Η μοναδική σχεδίαση σχήματος D της δίνει μια διαφορετική εμφάνιση από μερικούς από τους κορυφαίους πωλητές, αλλά έγινε με τέτοιο τρόπο για έναν καλό λόγο - το σχήμα επιτρέπει στο Botvac να επιστρέψει στις άκρες και τις γωνίες. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Neato's CornerClever, το Botvac μπορεί να αναρροφήσει όλα αυτά τα ψίχουλα κοντά στον τοίχο σας και να κρύβεται σε κάθε γωνιά και κούνια. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου μακράς διάρκειας σημαίνει ότι το Botvac μπορεί να καθαρίσει περισσότερη περιοχή με μία μόνο φόρτιση και η τεχνολογία πλοήγησης και πλοήγησης LaserSmart παρέχει ανίχνευση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει ακόμη και στο Botvac να λειτουργεί στο σκοτάδι. Αυτό επιτρέπει επίσης στο Botvac να σαρώσει το δωμάτιο και να δημιουργήσει ένα σχέδιο καθαρισμού αντί να περιστρέφεται άσκοπα. Έχετε κάποιες εκτός ορίων περιοχές; Δημιουργήστε εικονικές γραμμές "No-Go" έτσι ώστε το ρομπότ σας να μάθει ποιες περιοχές να αφήσετε μόνο του. Επιπλέον, ξεκινήστε ή προγραμματίζετε καθαρισμούς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Neato στο smartphone σας, το Apple Watch, το Amazon Alexa, το Google Home ή το IFTTT με το ενσωματωμένο Wi-Fi 5GHz της Botvac.

Το Eufy RoboVac είναι ένα έξυπνο μικρό ρομπότ. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία BoostIQ, η οποία ανιχνεύει υπερβολικά ακατάστατες περιοχές και αυξάνει αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης για να γίνει η εργασία. Η Eufy έχει βελτιωθεί σε προηγούμενα μοντέλα αυτού του ρομπότ με ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα που δίνει στο RoboVac μια πιο κομψή, πιο ομαλή εμφάνιση, που του επιτρέπει επίσης να γλιστρήσει γύρω και κάτω από τα έπιπλά σας. Κάθε RoboVac είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα καθαρισμού τριών σημείων που περιλαμβάνει μια μεγάλη τριβή, δύο πλευρικές βούρτσες και ισχυρή αναρρόφηση. Ένα ανθεκτικό σε γρατζουνιές γυαλισμένο κάλυμμα προστατεύει το ρομπότ οικιακής σας φροντίδας και ένας αισθητήρας υπερύθρων βοηθά το RoboVac να αποφύγει εμπόδια. Η τεχνολογία ανίχνευσης πτώσης σημαίνει ότι το RoboVac δεν θα βγάζει καμιά από τις σκάλες και είναι αρκετά έξυπνο για να επαναφορτίσει αυτόματα. Επιπλέον, έρχεται με μια εγγύηση δώδεκα μηνών χωρίς ανησυχία - τώρα αυτό καλούμε έξυπνα.

Το Roomba είναι ένα όνομα που έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τις ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες ως ομάδα. Με το μοντέλο 690, το iRobot αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να είναι ηγέτης σε αυτόν τον τομέα με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα τριών σταδίων καθαρισμού και διπλές πινελιές πολλαπλών επιφανειών μπορούν να πάρουν τα πάντα, από τα μικρά σωματίδια έως τα μεγάλα συντρίμμια. Με την εφαρμογή iRobot HOME, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις καθαρισμού, να ξεκινήσουν μια περίοδο καθαρισμού ή να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα καθαρισμού ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται με το πάτημα ενός κουμπιού στο smartphone ή το tablet τους. Επιπλέον, το Roomba 690 είναι συμβατό με το Amazon Alexa και το Google Assistant, οπότε ο καθαρισμός μπορεί να γίνει μόνο με φωνητικές εντολές. Το Roomba 690 είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρες "ανίχνευσης σκόνης" που βοηθούν το Roomba να γνωρίζει πού χρειάζεται να εργάζεται σκληρότερα, όπως στην κουζίνα ή την είσοδο, και τα φίλτρα συλλαμβάνουν ακόμα και λεπτή σκόνη και θραύσματα για βαθύ καθαρισμό σε όλα, από βαθιά χαλιά έως σκληρά ξύλα δάπεδα. Η μακράς διάρκειας μπαταρία ιόντων λιθίου κρατάει το Roomba να έχει μέγιστη καθαριστική ισχύ και μεγαλύτερη απόδοση πριν να χρειαστεί να επαναφορτίσει

Η LG είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον τομέα των έξυπνων οικιακών προϊόντων. Με το Hom-Bot, η LG δημιούργησε έναν έξυπνο βοηθό στο σπίτι, ο οποίος ενσωματώνεται καλά σε άλλα στοιχεία smart home system. Το Hom-Bot παραμένει συνδεδεμένο με Wi-Fi και συνοδεύεται από την τεχνολογία SmartThinQ της LG που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τον καθαρισμό με την φιλική προς το χρήστη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας ή απλά να δώσετε φωνητικές εντολές για να πάρετε το Hom-Bot σε περίπτωση που έχετε Amazon Alexa . Το Hom-Bot έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει στροφές χαριτωμένα χωρίς να χτυπήσει σε τοίχους, έπιπλα ή άλλα εμπόδια με την κίνηση των δύο οφθαλμών και έρχεται εξοπλισμένο με έξι έξυπνες λειτουργίες καθαρισμού για να σας βοηθήσει να πάρετε το καλύτερο καθαρό για κάθε κατάσταση. Επιπλέον, η LG υποστηρίζει ότι το HOM-BOT είναι το πιο κενό κενό ρομπότ στην αγορά ακόμη και σε δάπεδα σκληρών επιφανειών, οπότε ο μικρός φίλος σας ρομπότ δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή ακόμη και αν είναι δύσκολο στην εργασία ενώ χαλαρώνετε στο σπίτι.

Οι χρήστες αγαπούν τα φιλικά προς τον προϋπολογισμό EcoVacs Deebot. Αυτό το μικρό ρομπότ καθαρισμού διαθέτει πολλή ισχύ με πέντε λειτουργίες καθαρισμού, όπως λειτουργία έξυπνης κίνησης με αυτόματη καθαριότητα, λειτουργία μονής αίθουσας και κηλίδας για στοχευμένο καθαρισμό, λειτουργία άκρης και μέγιστη λειτουργία για εξαιρετικά βρώμικες περιοχές. Η αποτελεσματική ισχύς αναρρόφησης κενού, η ελικοειδής κεντρική βούρτσα βαθιάς εμβέλειας και οι πλαϊνές βούρτσες ευρείας απόστασης λειτουργούν από κοινού για να καθαρίσουν το σπίτι σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή EcoVacs για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, προγραμματίστε τους χρόνους εκτέλεσης και ακόμη και να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες καθαρισμού εξ αποστάσεως. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση καθαρισμού και να λάβετε ειδοποιήσεις σφάλματος απευθείας στο smartphone σας. Αν έχετε Amazon Alexa, προσπαθήστε να δώσετε εντολές στο δικό σας κενό ρομπότ με τη φωνή σας και να απολαύσετε το συναίσθημα της ζωής στο μέλλον που πάντα επιθυμείτε σε ένα κλάσμα του κόστους κάποιων από τους άλλους καλύτερους πωλητές ανταγωνιστικών προϊόντων . Το EcoVacs Deebot έρχεται με εγγύηση ενός έτους και 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Η Dyson έχει κάνει το όνομά της ως μια εταιρεία που είναι σοβαρή για τη δημιουργία ποιοτικών ηλεκτρικών σκουπών. Με το Dyson 360 Eye, διαθέτει μια νέα ηλεκτρική σκούπα ρομπότ για να καυχηθεί ότι διαθέτει δύο φορές τη δύναμη αναρρόφησης οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ στην αγορά. Το μυστικό της καθαριότητας; Το Dyson 360 Eye διαθέτει ένα μικρό ελαφρύ ψηφιακό κινητήρα V2 καθώς και τη διάσημη τεχνολογία κυκλώνα Radial Roy Dyson, η οποία χωρίζει μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης από τη σκόνη, ώστε να εξασφαλιστεί ότι μόλις μαζευτούν τα συντρίμματα παραμείνει στον κάδο μέχρι να το αδειάσετε. Μια πινέλο πλήρους πλάτους δίνει στον οφθαλμό ένα ευρύ φάσμα καθαρισμού, ώστε να μπορεί να παρέχει καθαρισμό από άκρη σε άκρη σε σκληρά δάπεδα και χαλιά με ανθεκτική τρίχες από νάιλον και ίνες άνθρακα. Το Eye ονομάζεται για το σύστημα ορατότητας 360 μοιρών που του επιτρέπει να βλέπει ολόκληρο το δωμάτιο σας, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει έναν χάρτη του σπιτιού σας για πιο έξυπνη πλοήγηση και συστηματικό καθαρισμό. Επιπλέον, με την εφαρμογή Dyson Link, διαθέσιμη σε iOS ή Android, μπορείτε να ξεκινήσετε και να σταματήσετε, να προγραμματίσετε ή να λάβετε αναφορές για το κενό του ρομπότ σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Το Samsung POWERbot αντέχει το όνομά του με 40 φορές την ισχύ αναρρόφησης του προηγούμενου μοντέλου. Με μια ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και εννέα μεμονωμένους έξυπνους αισθητήρες, το POWERbot είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα βέλτιστο μονοπάτι καθαρισμού και μπορεί να αποφύγει έπιπλα ή και απροσδόκητα αντικείμενα στο πάτωμα όπως τα απορριφθέντα παπούτσια εργασίας ή το σακίδιο του παιδιού σας. Η τεχνολογία Edge Clean Master της POWERbot διαθέτει επεκτάσιμο κλείστρο που καθαρίζει ακριβώς από τις άκρες και τις γωνίες και η αυτόματη βούρτσα της Self-Clean βοηθά στην αποφυγή μπερδεμάτων από τρίχες ή χορδές.

Όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - ο POWERbot μετακινείται αυτόματα στο σταθμό σύνδεσης για να επαναφορτιστεί και στη συνέχεια επιστρέφει στην τελευταία του θέση για να συνεχίσει τον καθαρισμό μετά από πλήρη φόρτιση. Χάρη στην ενσωματωμένη σύνδεση Wi-Fi, ελέγχετε το κενό του ρομπότ με το smartphone ή το tablet σας μέσω του Smart Home της Samsung, της εφαρμογής Smart Things ή της εφαρμογής Samsung Connect. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τον χάρτη κάλυψης του POWERbot για να δείτε πού έχει ήδη καθαριστεί το ρομπότ σας πριν αφήσετε να χαλαρώσει σε ένα νέο μέρος του σπιτιού. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε φωνητικά στοιχεία ελέγχου με το Amazon Alexa ή το Google Assistant.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .