Τα 8 καλύτερα μετρητά πίεσης ελαστικών που θα αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι οι τροχοί σας είναι έτοιμοι να χτυπήσουν το δρόμο

Η διατήρηση της υγείας του αυτοκινήτου σας είναι πολύ σημαντική, αλλά μπορεί να είναι δαπανηρή. Ελαττωματικές αλλαγές λαδιού, περιστροφή ελαστικών, προβλήματα κινητήρα - ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Ευτυχώς, υπάρχουν όλο και περισσότερα καταναλωτικά προϊόντα που σας δίνουν τη δύναμη να βεβαιώνεστε ότι το αυτοκίνητό σας δεν πηγαίνει από αξιοπιστία σε ευθύνη. Πάντα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι επενδύσεις σας είναι ασφαλείς, ειδικά το αυτοκίνητό σας, και μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα εύχρηστο και εύχρηστο ελαστικό για να διασφαλίσετε ότι τα λάστιχά σας δεν θα εξαντληθούν ή ότι είναι δυνητικά επικίνδυνα.

Αλλά όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα μετρητή πίεσης ελαστικών υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως η τιμή, το μέγεθος, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι εκτεταμένες εγγυήσεις, για να αναφέρουμε μερικές. Εάν χρειάζεστε κάποιες προτάσεις, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα όργανα μέτρησης πίεσης ελαστικών για να αγοράσετε σήμερα (και μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να είστε μηχανικός ή ειδικός για να μάθετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε).

Το ψηφιακό μετρητή πίεσης ελαστικών AstroAI σφραγίζει τη συμφωνία για το καλύτερο περιτύπωμα πίεσης ελαστικών συνολικά λόγω του μικρού μεγέθους του, της οικονομικά προσιτής τιμής του αξιόπιστου και μοντέρνου σχεδιασμού. Είτε μέρα είτε νύχτα, αυτό το εύχρηστο μετρητή πίεσης ελαστικών έρχεται με ένα αναμμένο ακροσωλήνιο και μια σαφή αναμμένη ψηφιακή οθόνη, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τη βαλβίδα σας και να πάρετε ακριβή ανάγνωση είτε στο αυτοκίνητο, το ποδήλατο, το φορτηγό ή τη μοτοσικλέτα σας.

Με τη μέτρηση των 4,3 x 7,9 x 1,2 ίντσες, το ψηφιακό μετρητή πίεσης ελαστικών AstroAI ταιριάζει άνετα στην παλάμη του χεριού σας και διαθέτει εργονομική χειρολαβή με λαβή. Το κατάλληλο όργανο μέτρησης πίεσης ελαστικών χρησιμοποιεί τέσσερις μετρήσεις εύρους PSI, BAR, kPa και Kgf / cm που μπορούν να ενεργοποιηθούν με ελαφρά ώθηση στο καλά τοποθετημένο εργονομικό κουμπί σκανδάλης. Το AstroAI θα σβήσει αυτόματα σε 30 με 40 δευτερόλεπτα για εξοικονόμηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έρχεται με μπαταρίες και εγγύηση ενός έτους.

Το μανόμετρο NUWA ελαστικών πίεσης ελαστικών είναι λεπτό στο 3,85 x 1,77 ίντσες και ζυγίζει 3,2 ουγκιές. Η άνεση του μικρού ψηφιακού μετρητή πίεσης του αυτοκινήτου σας διευκολύνει να ταξιδεύετε και έχει ένα μεταλλικό δακτυλιοειδές δαχτυλίδι, έτσι μπορείτε να το συνδέσετε με τα πλήκτρα του αυτοκινήτου σας για εύκολη πρόσβαση.

Τοποθετώντας στην παλάμη του χεριού σας, το πρόσωπο Nauwa Gauge Pressure Gauge Keychain φέρει ψηφιακή οθόνη LCD σε σκληρό μαύρο ABS πλαστικό περίβλημα. Το μικροσκοπικό του ακροφύσιο σφραγίζει γρήγορα το σύστημα βαλβίδων του ελαστικού σας για ακριβείς μετρήσεις πίεσης αέρα που μπορούν να διαβαστούν σε τέσσερις μονάδες PSI, BAR, kPa ή Kgf / cm. Το πληκτρολόγιο Nauwa Gauge Pressure Gauge έρχεται επίσης με ενσωματωμένη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης όταν δεν χρησιμοποιείται για λιγότερο από ένα λεπτό.

Προσαρμοσμένα αξεσουάρ 73335 Chrome 1-10 PSI Pencil Gauge κυκλοφόρησε πριν από μια δεκαετία, αλλά εξακολουθεί να είναι η οικονομική επιλογή της λίστας. Το παλιό μετρητή πίεσης ελαστικών δεν έχει ψηφιακή οθόνη LCD, αλλά αντ 'αυτού, μετράει μια σειρά από 10 έως 100 PSI με το ανασυρόμενο ραβδί μέτρησης μόλις την τοποθετήσετε πάνω από την βαλβίδα αέρα του ελαστικού σας.

Επιχρωμιωμένο, ανθεκτικό και μέτρησης .6 x 3,5 x 7,5 ίντσες, το έθιμο ελαστικών Custom 73335 είναι παρόμοιο σε σχεδιασμό με μια μεταλλική πένα και μπορεί να ταιριάζει άνετα στην μπροστινή τσέπη του πουκαμίσου. Δεδομένου ότι είναι πιο χειροκίνητο και λιγότερο ηλεκτρονικό, η μέτρηση της πίεσης των ελαστικών μπορεί να είναι λίγο διαφορετική, αλλά τελικά εκτελείται με τον ίδιο τρόπο με μια διαφορετική ένδειξη: Θα καλύψετε την βαλβίδα του ελαστικού σας, περιμένετε τον αέρα να ασκήσει προς τα έξω και το ραβδί μέτρησης θα πετάξει έξω με μια σωστή ανάγνωση PSI.

Το Accutire MS-4021LB έχει ένα κομψό σχέδιο που προσφέρει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Αλλά με την ομορφιά της έρχεται η δική της αίσθηση - είναι χτισμένη σκληρή με βαριά κατασκευή και ένα ανθεκτικό σώμα με ελαστική επίστρωση λαβή για μακροχρόνια χρήση.

Ακριβώς μέσα σε μια ανάγνωση 0,05 PSI, το Accutire MS-4021LB είναι σε θέση να διαβάζει τις πιέσεις αέρα από 5 έως 150 PSI σε προσαυξήσεις των 5 λιβρών. Το πρόσωπό του έρχεται με μια οπίσθια, πολύ μεγάλη ψηφιακή LED κόκκινη οθόνη και περιλαμβάνει μια αντικαταστάσιμη μπαταρία λιθίου που κλείνει αυτόματα μετά τη μη χρήση. Πολλοί ιδιοκτήτες του Accutire MS-4021LB παρατήρησαν τη μεγάλη διάρκεια ζωής του για μερικά χρόνια, αναφέροντας την αξιοπιστία του τόσο σε μακροχρόνια αξία όσο και στη χρήση.

Το JACO ElitePro είναι ένα σταθερά κατασκευασμένο μετρητή πίεσης ελαστικών και διαθέτει ένα ανθεκτικό χαλύβδινο περίβλημα με μεταλλική κατασκευή, καθώς και ένα προστατευτικό προστατευτικό προστατευτικό στυλ, που απορροφά τους κραδασμούς. Το ενσωματωμένο μετρητή πίεσης ελαστικών περιλαμβάνει έναν εύκαμπτο μη διαρρέοντα εύκαμπτο σωλήνα αέρα, περιστρεφόμενο σφιγκτήρα 360 μοιρών για εύκολη πρόσβαση στη βαλβίδα ελαστικών, καθώς και ένα μεγάλο διακόπτη με λάμψη στο σκοτάδι δύο ιντσών.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την αξιοπιστία, το JACO ElitePro ελέγχεται απόδοσης με πιστοποιημένη βαθμολογία ακριβείας, βαθμονομημένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ακρίβειας ANSI B40.1, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή ανάγνωση των PSI με το χέρι χωρίς να βασίζονται σε μπαταρίες. Το μηχάνημα μέτρησης πίεσης ελαστικών που έχει σχεδιαστεί από το μηχανοδηγό έχει εύρος ανάγνωσης 0 έως 60 PSI και περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη βαλβίδα εξαέρωσης αέρα που απομακρύνει τον υπερβολικά υπερχειλισμένο αέρα στο ελαστικό σας, ώστε να παραμείνει βιώσιμη και υγιής. Έρχεται με 100% εγγύηση για την ικανοποίηση της ζωής

Εάν θέλετε τα καλύτερα από τα καλύτερα, όταν πρόκειται να ελέγξετε την πίεση των ελαστικών σας, πάρτε μια σκληρή ματιά στο CACAGOO Wireless TPMS. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών λειτουργεί ασύρματα σε πραγματικό χρόνο για να σας παρέχει μια ακριβή ανάγνωση για καθένα από τα τέσσερα σας ελαστικά, όλα από την εύκολη στη χρήση γραφική διεπαφή.

Το ασύρματο TPMS CACAGOO διαθέτει μια οθόνη LCD ευρείας γωνίας που συνδέεται στην έξοδο DC και περιλαμβάνει τέσσερις αισθητήρες IP67 που είναι αδιάβροχοι και αδιάβροχοι εξωτερικοί (ή εσωτερικοί) αισθητήρες που συνδέονται με τις βαλβίδες σας. Η ψηφιακή οθόνη σας δίνει πρόσβαση σε κάθε θερμοκρασία και πίεση κάθε ελαστικού σε μετρήσεις PSI ή BAR. Το σύστημα θα μεταδίδει ασύρματα και θα παρέχει μια οπτική και ακουστική προειδοποίηση όταν η πίεση των ελαστικών, η θερμοκρασία ή η διαρροή αέρα υπερβαίνουν τα επικίνδυνα επίπεδα και μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στην επιλογή σας για τα επίπεδα αέρα που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Ένα ωραίο σχέδιο παλαιού σχολείου με τη μοντέρνα εμφάνιση ενός ψηφιακού προσώπου LED, το Geartronics Digital Gauge Pressure Gauge όχι μόνο ελέγχει την πίεση των ελαστικών αλλά και μπορεί να διογκώσει το ελαστικό σας. Το μοναδικό μετρητή πίεσης ελαστικών έχει σχεδιαστεί με εργονομική λαβή αντλίας με λειτουργία εξαέρωσης αέρα και αέρα.

Το Geartronics Digital Gauge Pressure Gauge είναι κατασκευασμένο με ψηφιακή οθόνη LED οπίσθιου φωτισμού ικανή να διαβάζει τέσσερις μονάδες μέτρησης PSI, Bar, KG / CM και kPa. Οι αξιόπιστες αναγνώσεις του παρουσιάζουν ένα περιθώριο σφάλματος 0,01 έως 0,02 για την πίεση των ελαστικών και χρησιμοποιεί ένα σφιγκτήρα χαλκού ακριβείας για να ασφαλίσει την τοποθέτησή του γύρω από τη βαλβίδα του ελαστικού. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το TireMinder High Precision Digital Truck και το RV Gauge είναι κατασκευασμένο με ένα μοναδικό σχεδιασμό λαιμού με μεγάλο μήκος, που κάνει την πρακτική της μέτρησης της πίεσης των ελαστικών σας εύκολη και απλή. Το καλύτερο μέρος όλων είναι ότι έρχεται με μια πενταετή εγγύηση, έτσι μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε.

Με βάρος 1 λίβρα και μέτρηση 12,2 x 1,8 x 1 ίντσες, το TireMinder High Precision Digital Truck και RV Gauge μετρά από 10 έως 150 PSI με απόκλιση ενός PSI για ακρίβεια. Το μεταλλικό σώμα του έχει σχεδιαστεί με προσαρμοσμένη λαβή "χωρίς ιδρώτα" για εύκολη συγκράτηση, φωτιζόμενο φακό εμπρός και οπίσθιο φωτισμό πράσινου LED για εύκολη αναγνώριση. Περιλαμβάνονται οι μπαταρίες, όπως και με δύο εναλλάξιμες κεφαλές (ευθεία και γωνία 45 μοιρών) για ποικίλη χρήση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .