Αυτή η ημέρα των ευχαριστιών, Κάνε τον εορτασμό σου στον κόσμο του Minecraft

01 από 04

Γαλοπούλες!

Ένα Minecraft Τουρκία.

Τον περασμένο μήνα, έδωσα διάφορες συμβουλές για το πώς να ξεφλουδίσετε τον κόσμο σας για αποκριές . Λοιπόν, ήρθε η ώρα να γκρεμίσουμε τα αράχνες του αράχνης και ο χρόνος για να φέρουμε την οικογένειά σας για κάποια βραδιά! Ας σβήσουμε την πίτα κολοκύθας και να σκάψουμε την ημέρα των ευχαριστιών!

Με το μοναδικό πουλί που είναι κοτόπουλο στο Minecraft, είμαστε λίγο περιορισμένοι σε αυτό που μπορούμε να διακοσμήσουμε τον κόσμο μας με αυτό θα μοιάζει με γαλοπούλα! Αφού κάθισα για λίγα λεπτά και σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω, καταλήξαμε σε αυτό! Τα συστατικά που χρειάζονται για να κατασκευάσουν μια γαλοπούλα στο Minecraft είναι ένα περίπτερο Armor, μια ξύλινη σανίδα Dark Oak, ένα δερμάτινο πουκάμισο, ένας μοχλός, τρεις ξύλινες σκάλες από ξύλο βελανιδιάς και ένα Oak Wood Block. Αφήστε αυτές τις διακοσμητικές γαλοπούλες να πάρουν τον κόσμο σας με μια μεγάλη επιρροή. Μπορούν να κάνουν ολίγον κόσμο να αισθάνεται λίγο πιο ζωντανός με πολύ μεγάλο τρόπο. Ακόμη και η Herobrine θα τα αγαπήσει αυτά! Δεν είναι πολύ μεγάλες, δεν είναι πολύ μικρές. Είναι ακριβώς το τέλειο μέγεθος! Μείνετε συντονισμένοι στο τέλος του άρθρου για να μάθετε πώς να χτίσετε αυτές τις γαλοπούλες!

02 από 04

Το δείπνο των ευχαριστιών!

Ένα δείπνο ευχαριστιών Minecraft !.

Δεν μπορείτε να έχετε μια Minecraft Thanksgiving χωρίς τη δική σας γαλοπούλα! Αυτή η γαλοπούλα γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν. Τα μόνα διαφορετικά πράγματα είναι ότι τα φτερά στην πλάτη της γαλοπούλας έχουν αφαιρεθεί και ένα ελαφρότερο μπλοκ χρησιμοποιείται για να δώσει την εντύπωση που έχει μαγειρευτεί. Η θήκη του Armor κρύβεται επίσης από το τραπέζι, επιτρέποντας στους βραχίονες του δερμάτινου πουκάμισου να κολλάνε μέσα από το μπλοκ και να εμφανίζονται σαν να έχουν φτερά, ακόμα. Παρόλο που αυτό δεν έχει να κάνει με το Redstone , η τοποθέτηση ζυγοσταθμισμένων πιεστικών πινακίδων (Heavy) βοηθά στην κατασκευή του τραπεζιού να έχει πλάκες για φαγητό. Είμαι βέβαιος ότι οι χωρικοί θα ήθελαν να γευματίσουν μαζί σας!

03 του 04

Το Mayflower!

Το Mayflower έγινε εκ νέου στο Minecraft !.

Αυτό το build in specific μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να το κάνετε πολύ μεγαλύτερο ή μπορείτε να το κάνετε πολύ μεγαλύτερο. Αυτό το πλοίο θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στον κόσμο σας. Είτε το πλοίο βρίσκεται σε ξηρά είτε στον ωκεανό, οι άνθρωποι σίγουρα θα σταματήσουν και θα κοιτάξουν την όμορφη κατασκευή σας! Για την κατασκευή μου συγκεκριμένα, χρησιμοποιούσα κανονικά μαλλί, σκάλες (για να ανέβω στη φωλιά του κοράκι, δρύινες ξύλινες σανίδες, ξύλινες σανίδες από ξύλο, βελανιδιές και ξύλινα τρακτέρ!) Μπορείτε να φτιάξετε το πλοίο σας με διαφορετικά χρώματα, να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές και πολλά άλλα Εάν χτίζετε κάτι τέτοιο, διασκεδάστε με αυτό!

04 του 04

Θέλετε να οικοδομήσουμε μια Τουρκία;

Δημιουργία ενός Minecraft Τουρκία !.

Για να χτίσετε μια γαλοπούλα, τοποθετήστε μια στάση Armor στο έδαφος. Εξοπλίστε το Stand Armor με δερμάτινο πουκάμισο. Στη συνέχεια, ακριβώς πίσω από το κορμό της οροφής Stand, οικοδομήστε δύο ψηλούς τοίχους χρησιμοποιώντας ξύλινες σανίδες ξύλου. Αφαιρέστε το κάτω τμήμα, αφήνοντας ένα μπλοκ να κυλάει. Τοποθετήστε ξύλινες σκάλες από ξύλο βελανιδιάς που βλέπουν σε κάθε κατεύθυνση για να λειτουργήσουν ως φτερά για τη γαλοπούλα. Τοποθετήστε τη ξύλινη σκάλα από ξύλο βελανιδιάς στην κορυφή που βρίσκεται απέναντι από το περίπτερο. Κατασκευάστε μια δομή επάνω στον αέρα και τοποθετήστε ένα έμβολο ανάποδα. Τοποθετήστε μια ξύλινη σανίδα Dark Oak κάτω από το έμβολο και επεκτείνετε το έμβολο. Η Σκάλα Ξύλου Σκούρου Ξύλου πρέπει να τοποθετείται εκεί όπου βρίσκεται ο κορμός, αφήνοντας τις πλευρές του κορμού να εμφανιστούν σαν να είναι φτερά. Καταστρέψτε το έμβολο και όλα τα γύρω μπλοκ που έχετε προσθέσει που δεν σχετίζονται με την κατασκευή γαλοπούλας. Τοποθετήστε ένα μοχλό στο μπροστινό μέρος του μπλοκ, ενεργώντας σαν ένα κεφάλι. Αν η δομή σας ταιριάζει με την πρώτη εικόνα, το έχετε κατασκευάσει σωστά!

Κάνοντας το "δείπνο των ευχαριστιών" είναι σχεδόν η ίδια ακριβώς διαδικασία. Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια ξύλινη σανίδα Dark Oak, θα χρησιμοποιούμε ξύλινα σανίδες Jungle για να της δώσουμε τη μαγειρευμένη εμφάνιση. Αφαιρέστε τα φτερά στο πίσω μέρος και έχετε δείπνο! Τοποθετήστε ένα τραπέζι γύρω από τη δική σας δημιουργία για να αποκρύψετε το Stand Armor και να διακοσμήσετε το τραπέζι με τα Weighted Pressure Plates (Heavy) για να προσθέσετε πινακίδες δείπνου.

Συμπερασματικά

Με αυτά τα βασίζεται, να διασκεδάσετε με αυτό που δημιουργείτε. Είτε πρόκειται για την αλλαγή αυτών των ιδεών που σας έχουν δοθεί, είτε για την αντιγραφή τους σε μια ακριβή αναψυχή, το απολαύστε. Αυτά θα πρέπει να κάνουν τον κόσμο σας πολύ πιο ζωντανό να έρθει η ημέρα των Ευχαριστιών και να ελπίζουμε να βάλουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του καθενός που το βλέπει. Χαρούμενη ημέρα των ευχαριστιών!