Πετάξτε βαθύτερα: Σμαράγδια

Το πιο σπάνιο μεταλλεύμα της Minecraft είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Ας σκάψουμε!

Τα σμαράγδια (ενώ δεν είναι ανάγκη) είναι ένα στοιχείο πολυτέλειας για την επιβίωση του Minecraft . Κάνοντας διάφορα πράγματα ευκολότερα και περισσότερα. Σε αυτό το άρθρο θα σας διδάξω για το πιο ασυνήθιστο μεταλλεύμα του Minecraft, το Emerald. Ας αρχίσουμε να σκάβουμε!

Τοποθεσία και απόκτηση

Στην επερχόμενη έκδοση 1.9, το Emerald ore στο Minecraft μπορεί να βρεθεί σε δεκαοκτώ τοις εκατό από το στήθος του Jungle Temple και το έντεκα τοις εκατό του Chest Desert Temple σε στοίβες οπουδήποτε από ένα έως τρία Emeralds. Τα σμαράγδια μπορούν επίσης να βρεθούν σε οκτώ τοις εκατό των κιβωτίων Igloo σε στοίβες ενός. Στα στήθη του End City , τα σμαράγδια μπορούν να βρεθούν σε εννέα τοις εκατό των κιθάρων με μια σειρά από δύο έως έξι σμαράγδια σε μια στοίβα.

Το σμαραγδένιο μεταλλεύμα βρίσκεται υπόγεια οπουδήποτε από το στρώμα τέσσερα έως τριάντα δύο. Ο λόγος που το σμαραγδένιο μετάλλευμα φαίνεται τόσο απογοητευτικά σπάνιο είναι επειδή τα σμαράγδια θα φουσκώσουν μόλις το μηδέν έως δύο φορές σε ένα κομμάτι. Ωστόσο, ένα ακόμα πιο απογοητευτικό γεγονός για το αγαπημένο μας νόμισμα είναι ότι μπορεί να βρεθεί μόνο ως μεμονωμένο μπλοκ και όχι ως φλέβα, όπως κάθε άλλο μεταλλεύμα.

Όταν το μετάλλευμα βρίσκεται φυσικά εκτός από μια σπηλιά, ένας παίκτης θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ένα Iron Pickaxe (ή καλύτερα) για να το αποκτήσει. Όταν εξορύσσεται, το μετάλλευμα θα πέσει ένα Emerald και θα πέσει οπουδήποτε από τρεις έως επτά εμπειρίες. Εάν ένα εξωραϊσμένο μεταλλεύμα εξορύσσεται με ένα σίδερο Pickaxe (ή καλύτερα) με ένα Enchantment of Fortune, η πιθανότητα να πάρει ένα επιπλέον Emerald για ένα Emerald μετάλλευμα θα ανεβεί όσο το επίπεδο του Enchantment κάνει. Ως παράδειγμα αυτού, αν ένα εξωραϊσμένο μεταλλεύμα εξορύσσεται με μια κανονική πικκαξ, έχετε μόνο την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Emerald. Αν ένα εξωραϊσμένο μεταλλεύμα εξορύσσεται με μια περιουσία που μαγεμένο pickaxe, ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα δύο Emeralds που λαμβάνονται. Εάν η πικκαξή που χρησιμοποιείται είναι μια τύχη ΙΙ, υπάρχει μια πιθανότητα τριών σμαραγδένων να έχουν, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Εμπορία

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο, οι παίκτες είναι σε θέση να πραγματοποιούν συναλλαγές με τους Villagers στο Minecraft χρησιμοποιώντας τα Emeralds ως μέσο νομίσματος. Οι παίκτες μπορούν να δώσουν στον Villager ένα Emerald σε αντάλλαγμα για τα διάφορα αντικείμενα του Villager που προορίζονται για διαπραγμάτευση (που κυμαίνονται οπουδήποτε από το σιτάρι έως το Diamond Armor). Παρόλο που ένας παίκτης μπορεί να δώσει μακριά Emeralds, μπορούν επίσης να λάβουν Emeralds μέσω της διαπραγμάτευσης επίσης. Ανάλογα με το τι θέλει ένας Villager, μπορεί να δοθεί στον παίκτη ένα Emerald εάν μπορεί να δώσει αυτό που θέλει ο Villager. Εάν ένας παίκτης εξορύξει ή αγοράσει 30 Σμαραγδένια από έναν Villager, θα λάβει το επίτευγμα The Haggler.

Χειροτεχνία και πυραμίδες

Ενώ το μοναδικό πράγμα που οι σμαραγδένιοι μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν είναι ένα Block of Emerald, το Emerald Block μπορεί να είναι μέρος μιας πολύ χρήσιμης δομής που ονομάζεται Pyramid. Μια Πυραμίδα χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ενός Beacon, ο οποίος δίνει στους παίκτες διάφορες αυξήσεις σε συγκεκριμένο εύρος (όπως ταχύτητα, αντοχή, δύναμη, αύξηση βηματισμού, κακοποίηση και αναγέννηση) και ακτίνα φωτός που φωτίζει όπου τοποθετείται ο Beacon, Από πολύ μακριά. Αυτή η δέσμη φωτός επιτρέπει στους παίκτες να βρίσκουν εύκολα τη θέση που βάζουν το Beacon κατά την περιπέτεια.

Συμπερασματικά

Τα σμαράγδια βοηθούν τους παίκτες με διάφορους τρόπους. Μπορεί να είναι ένα πολύ σπάνιο μεταλλεύμα που δεν φαίνεται να έχει πολλοί άνθρωποι τύχη, αλλά είναι πολύ ωφέλιμο όταν βρεθεί και αποκτηθεί. Η διαπραγμάτευση με τους χωρικούς, η δημιουργία Πυραμίδων για φάρους και πολλά άλλα δεν θα ήταν δυνατή εάν τα Σμαράγδια δεν ήταν γύρω. Αυτό το μεταλλεύμα έχει προσθέσει πολλές νέες δυνατότητες για την Minecraft από την άποψη της απόκτησης άλλων υλικών, κερδίζοντας ώθηση και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον.