Περνώντας πιο βαθιά: Διαμάντια

Έχοντας πρόβλημα με την εύρεση αυτών των πολυπόθητων διαμαντιών στο Minecraft; Ας βοηθήσουμε.

Τα διαμάντια είναι απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωση του Minecraft. Όταν είστε σε ένα τσίμπημα, είναι ωραίο να έχετε μερικά εργαλεία κατασκευασμένα από ένα από τα σπανιότερα και πιο πολύτιμα αντικείμενα του παιχνιδιού. Είναι επίσης ωραίο να έχετε ένα jukebox και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά όπως το μαγευτικό. Αυτά τα πράγματα δεν θα ήταν εφικτά αν δεν ήταν για διαμάντια! Ας το συζητήσουμε.

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία.

Εάν το Diamond Ore είναι απολύτως απαραίτητο για να βρεθεί, μπορεί να είναι πολύ εξοργιστικό και χρονοβόρο. Είναι ένα μπλοκ που φαίνεται να εμφανίζεται μόνο όταν δεν το ψάχνετε και αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ψάχνετε σε όλα τα λάθος μέρη! Για να βρείτε το Diamond Ore θα χρειαστείτε περισσότερο από ένα pickaxe. Θα χρειαστείτε επίσης χρόνο και πολλή υπομονή.

Το Diamond Ore βρίσκεται συχνά κάτω από το Layer 12 και πάνω από το Layer 5. Βρίσκονται πολύ σπάνια στα στρώματα 13 έως 15. Δεν θα βρεθούν ποτέ στο επίπεδο 16 ή υψηλότερα, εκτός εάν τοποθετηθούν από άλλο παίκτη. Οι φλέβες διαμαντιών παράγονται περίπου 1 φορά ανά τεμάχιο

Εργαλεία

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά εργαλεία στο Minecraft όπως το Pickaxe, το Shovel, το Sword, το Axe και το Hoe. Όλα αυτά τα εργαλεία μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας διαμάντια. Τα εργαλεία χειροτεχνίας με διαμάντια δίνουν στο εργαλείο πολλές περισσότερες χρήσεις, αντί των ξύλινων ομολόγων τους. Αυτά τα εργαλεία συχνά αναζητούνται για την ικανότητά τους να κάνουν τη δουλειά πολύ γρηγορότερα, χωρίς να χρησιμοποιούν τα εργαλεία αναδιαμόρφωσης.

Ένα Diamond Pickaxe είναι απολύτως απαραίτητο για να φτάσετε σε μέρη όπως το Nether (από την εξόρυξη Obsidian) εάν δεν έχετε νερό και το σωστό ποσό λάβας για να χτίσετε μια Nether Portal. Ένα Hoe, Shovel, και Axe θα κάνουν όλοι την ίδια δουλειά, αλλά μια έκδοση Diamond αυτού του εργαλείου με την εργασία πολύ πιο γρήγορα! Το Diamond Sword θα κάνει πολύ περισσότερες ζημιές από ό, τι ξύλο, πέτρα, σιδήρου και χρυσού ομολόγους και διαρκεί πολύ περισσότερο.

Πανοπλία

Το Diamond Armor είναι πολύ σημαντικό για την επιβίωση του Minecraft. Εάν παίζετε εναντίον άλλων ή πολεμώντας όχλοι και αφεντικά, θα θελήσετε να είστε εντελώς κατάλληλοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρχεται στο δρόμο σας. Diamond Armor είναι χωρίς αμφιβολία η ισχυρότερη πανοπλία του παιχνιδιού. Πάρτε ένα σπαθί διαμαντιών στο πλευρό σας και είστε εγγυημένοι ότι έχετε λίγη ή καμία πρόκληση που καταλαμβάνει κάθε όχλος στο δρόμο σας!

Το Enchanted Armor, επιπλέον, έχει πολύ μεγαλύτερη χρήση όταν χρησιμοποιείται με διαμάντια παρά με σίδηρο, χρυσό ή δέρμα. Αν σκοπεύετε να γοητεύσετε κάτι, σώστε τη γοητεία για κάτι Diamond εκτός αν χρειαστείτε αμέσως. Το Diamond Armor είναι ήδη αρκετά ισχυρό, αλλά με αρκετά μπόνους θα είναι σχεδόν αήττητο.

Επιτεύγματα

Δύο διαφορετικά επιτεύγματα μπορούν να απονεμηθούν σε έναν παίκτη που περιλαμβάνει διαμάντια. Το επίτευγμα "DIAMONDS!" Μπορεί να επιτευχθεί με την απόκτηση διαμαντιών με την παραλαβή τους από το έδαφος. Το επίτευγμα "Τα διαμάντια σε σας!" Μπορεί να επιτευχθεί με την πτώση ενός διαμαντιού στο έδαφος για έναν παίκτη ή έναν όχλο να πάρει. Αυτά τα επιτεύγματα είναι αρκετά εύκολο να επιτευχθεί μετά την απόκτηση ενός διαμαντιού.

Διαμάντια σε συνταγές

Τα διαμάντια είναι σε πολλές συνταγές χειροτεχνίας όπως Πυροτεχνικά αστέρια, Jukeboxes και Πίνακες γοητείας. Κάθε στοιχείο έχει τη δική του ατομική χρήση. Τα διαμάντια είναι απαραίτητα για τη βιοτεχνία αυτών των διαφόρων ειδών επειδή η σημασία κάθε στοιχείου για το παιχνίδι είναι σημαντική. Αν θέλατε να θέσετε ένα από αυτά τα στοιχεία αρκετά άσχημα, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να δώσετε έναν πολύτιμο πόρο στη διαδικασία δημιουργίας του αντικειμένου.

Συμπερασματικά

Συμπερασματικά, το ίδιο το Diamond είναι ένα πολύ αόριστο στοιχείο στο Minecraft. Το Diamond έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα εργαλεία χρησιμοποιούνται από την άποψη της αποδοτικότητας και της ανθεκτικότητας με τα χρόνια. Καθώς ο χρόνος έχει προχωρήσει, τα διαμάντια έχουν μόνο όλο και περισσότερες χρήσεις που εφαρμόζονται στο παιχνίδι για τους παίκτες να επωφεληθούν για το δικό τους προσωπικό κέρδος.

Η εύρεση αυτών των διαμαντιών μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, αλλά αξίζει τελικά όταν είστε σε ένα τσίμπημα. Ακολουθήστε τις συμβουλές και τα κόλπα που σας δόθηκαν σε αυτό το άρθρο και θα είστε στο δρόμο σας σε μια ευκολότερη ζωή Minecraft σε χρόνο μηδέν!