YouTubers Επιρροή στο Minecraft

δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των τυχερών παιχνιδιών YouTubers είναι οι Minecrafters!

Δεν υπάρχει κανένα μυστικό ότι μια μεγάλη πλειοψηφία των YouTubers (αν όχι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των YouTubers) είναι gamers. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα στα τυχερά παιχνίδια, φυσικά πρέπει να υπάρχει μια ίση αυξανόμενη δημοτικότητα σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή είδος παιχνιδιού. Από την ημερομηνία κυκλοφορίας του 2009, θα μπορούσατε να θεωρήσετε ότι το Minecraft είναι αυτό το πολύ παιχνίδι. Πολύ γρήγορα, το βιντεοπαιχνίδι που δημιούργησε ο Markus "Notch" Persson πήρε τον κόσμο από τη θύελλα.

Περιεχόμενο

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα του Minecraft, μια συντριπτική ποσότητα δημιουργικότητας προέρχεται από τους οπαδούς του με τη μορφή βίντεο. Η χρήση της λέξης "Minecraft" στη λειτουργία αναζήτησης του YouTube δείχνει ότι τα τελευταία 6 χρόνια δημιουργήθηκαν συνολικά 74.100.000 αποτελέσματα αναζήτησης με το αγαπημένο μας παιχνίδι μπλοκ και Creepers . Αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα, καθώς το Minecraft είναι εύκολα ένα από τα πιο δημοφιλή (αν όχι το πιο δημοφιλές) παιχνίδι που εμφανίζεται στο YouTube μέχρι σήμερα. Τα βίντεο του Minecraft έχουν ποικίλη από την απλότητα του Let's Plays στα πιο προηγμένα πράγματα όπως κινούμενα σχέδια, ρολελάκια, νέα προϊόντα Redstone , mod showcases, ανεμιστήρες που έχουν δημιουργήσει μουσική και πολλά άλλα.

Κάθε τύπος βίντεο παίρνει ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων για δημιουργία που απαιτεί χρόνο για να ακονίσετε. Αν κάποιος έχει μια ιδέα για ένα βίντεο που περιλαμβάνει τη Minecraft, υπάρχει ένα σχεδόν εγγυημένο κοινό για αυτό. Με τη μεγάλη κοινότητα που έχει συγκεντρώσει το Minecraft στο διαδίκτυο, δεν πρέπει να προκαλεί σοκ ότι συνολικά, τα βίντεο Minecraft στο διαδίκτυο έχουν προβληθεί πάνω από 60 δισεκατομμύρια φορές. Με τόσο πολλές απόψεις που λαμβάνουν αυτά τα βίντεο, δεν είναι περίεργο γιατί μια κοινότητα από όλες τις ηλικίες είναι τόσο ισχυρή όσο αφορά το περιεχόμενο που δημιουργείται για να βλέπει και να βιώνει ολόκληρο τον κόσμο.

Δημιουργοί

Το Minecraft δεν θα είναι εκεί όπου είναι σήμερα χωρίς την υποστήριξη των δημιουργών περιεχομένου στο διαδίκτυο. Οι δημιουργοί περιεχομένου που κάνουν κυρίως (και / ή απέκτησαν μάζα μετά από να κάνουν) βίντεο Minecraft θα είναι πιθανό να μην είναι όπου είναι σήμερα χωρίς Minecraft. Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο Minecraft, ενώ οι άνθρωποι μένουν για το παιχνίδι, παραμένουν επίσης για τον δημιουργό. Αφού παρακολουθήσετε ένα ή περισσότερα βίντεο από τον κατασκευαστή βίντεο, ορισμένες φορές δημιουργείται μια σύνδεση μεταξύ του δημιουργού και του παρατηρητή. Η επιτυχία του Minecraft έχει κρεμαστεί εύκολα στην ισορροπία κυρίως αυτών των φαινομένων. σύνδεση.

Η αίσθηση ότι συνδέεται με κάτι σημαίνει ότι πρέπει να είναι σημαντικό για όποιον κάνει το συναίσθημα. Αυτό το συναίσθημα της σύνδεσης γενικά δίνει στο πρόσωπο που βλέπει το λόγο να μοιραστεί, θέλοντας άλλους να βιώσουν αυτό που έχουν βιώσει με τον δικό τους τρόπο. Καθώς το Minecraft είναι ένα βιντεοπαιχνίδι, αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε τους άλλους να βιώνουν διάφορες καταστάσεις (όπως την εύρεση ενός διαμαντιού για παράδειγμα) μέσω της μορφής βίντεο, αλλά είτε παίζοντας μόνοι σας είτε με άλλο άτομο, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εμπειρίες. Χωρίς την επιτυχία του Minecraft στο YouTube και τα βίντεο από τους δημιουργούς περιεχομένου που κάνουν περισσότερη διαφήμιση για ένα παιχνίδι από ό, τι οποιαδήποτε εμπορική τηλεόραση θα μπορούσε να έχει, δεν θα υπήρχε Minecraft όπως το γνωρίζουμε σήμερα και το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί για το YouTube.

Συμπερασματικά

Το YouTube όχι μόνο βοήθησε τη Minecraft να επιτύχει τη δημοτικότητα που έχει σήμερα. Το YouTube βοήθησε επίσης το Minecraft να κερδίσει περισσότερα από 70 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά στις διάφορες πλατφόρμες στις οποίες κυκλοφόρησε. Έχει επίσης πωληθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές μόνο στο PC. Συμμετέχοντας στην κοινότητα του Minecraft από τη στιγμή που γεννήθηκε το ίδιο το παιχνίδι, μπορώ χωρίς αμφιβολία να πω ότι το YouTube μπορεί εύκολα να είναι ο μεγαλύτερος ευεργετικός παράγοντας. Με το ρυθμό που αυξάνεται η κοινότητα YouTube του Minecraft, δεν βλέπω να επιβραδύνεται εδώ και πολύ καιρό.