Τι είναι το Minecraft; - Είναι πραγματικά ένα παιχνίδι;

Τι είναι το Minecraft; - Είναι πραγματικά ένα παιχνίδι;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι το Minecraft;

Ελευθερία. Εκφραση. Δημιουργικότητα. Απειρος. Αυτά δεν είναι λόγια που θα συσχετίζονταν με τα παραδοσιακά παιχνίδια που θα βρείτε στα καταστήματα, θα έπαιζαν για μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια θα ρίχνονταν σε ένα ράφι για τη συλλογή σκόνης. Το Minecraft είναι μια μορφή έκφρασης που δεν έχει πραγματικό συμπέρασμα. Όσο η φαντασία σας ρέει, το παιχνίδι συνεχίζει. Πολλοί άνθρωποι που παίζουν Minecraft καταλαβαίνουν αυτό, και εκείνοι που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν γιατί το Minecraft είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτής της γενιάς.

Για να καταλάβετε γιατί η Minecraft σπάει τους κανόνες των παραδοσιακών παιχνιδιών, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε ότι το Minecraft δεν είναι παιχνίδι, αλλά μάλλον ένα παιχνίδι. Το Minecraft είναι το σύγχρονο ψηφιακό ισοδύναμο του Legos. Παίρνετε αυτούς τους ψηφιακούς κύβους και δημιουργείτε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας. Ενώ η Minecraft είναι εθιστική στη φύση, είναι εθιστική για όλους τους σωστούς λόγους. Το Minecraft είναι ένα μέσο για να εκφράσετε την ακατέργαστη, αδιευκρίνιστη δημιουργικότητα και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε δυνητικά αναξιοποίητες περιοχές της φαντασίας σας για να δημιουργήσετε αυτό που διαφορετικά δεν θα είχατε σε θέση.

Οι τρόποι παιχνιδιού Minecraft εξηγούνται

Το Minecraft έχει δύο ξεχωριστές λειτουργίες. Επιβίωση και Δημιουργικό. Η λειτουργία επιβίωσης είναι το "παραδοσιακό" παιχνίδι. Αρχίζετε σε έναν τυχαία δημιουργούμενο κόσμο και πρέπει να συλλέγετε τα απαραίτητα υλικά για να επιβιώσετε. Αυτά τα εφόδια είναι όλα κατασκευασμένα από εσάς, τον παίκτη, ξεκινώντας και εξερευνώντας τον κόσμο που έχει να προσφέρει. Καθώς προχωράτε μέσα από τα σπηλαιώδη συστήματα, τα μπουντρούμια και τους τεράστιους υπερ-κόσμους, η αίσθηση της αληθινής ολοκλήρωσης χτυπά όταν κάνετε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε τι έχετε δημιουργήσει.

Η Δημιουργική Λειτουργία σάς επιτρέπει έναν κόσμο άπειρης δυνατότητας. Ο κόσμος που δημιουργεί πριν μπορείτε να προσαρμόσετε απροσδιόριστα χρησιμοποιώντας τις διάφορες επιλογές δημιουργίας κόσμο. Αυτές οι επιλογές κυμαίνονται από την προσαρμογή του μεγέθους των βουνών, του βαθμού των ωκεανών. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε εάν υπάρχουν ωκεανοί. Ο κόσμος μπορεί να γίνει εντελώς επίπεδης, επιτρέποντας σας έναν κενό, τεράστιο, ανοιχτό καμβά για τις δημιουργίες σας. Ή αν είσαι σαν εμένα, δημιουργώ έναν κόσμο με ένα κορυφαίο στρώμα που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από την TNT και βλέπεις να εκραγεί!

Οι εμπειρίες μου

Για μένα, η Minecraft ήταν μια περιπέτεια σε πολλές περιπέτειες. Όταν ξεκίνησα να παίζω για πρώτη φορά το Minecraft, ξεχωρίζω ξεκάθαρα να σκάψω ολόκληρο το τμήμα ενός μικρού λόφου και να αρχίσω να διαμορφώσω το σπίτι μου γύρω του. Κατά την οικοδόμηση του πρώτου μου σπιτιού, έσπασε το πρώτο μου σπήλαιο. Αφού παρακολούθησα πολλά βίντεο από παίκτες που βίωσαν την πρώτη τους εκστρατεία με συστήματα σπηλαίων, τώρα έκανα την πρώτη μου εμπειρία. Με ένα απίστευτο χτύπημα τύχης, το σπήλαιο που συναντούσα ήταν πιο απέραντο από ό, τι έχω συναντήσει από εκείνη τη μέρα. Μου χρειάστηκε μια εβδομάδα για να εξερευνήσω και να κατακτήσω όλα αυτά.

Το καταπληκτικό πράγμα για όλη αυτή την περιπέτεια είναι πόσο λίγο ο κόσμος μου προχώρησε από την επιφάνεια, εξαιτίας του χρόνου που περνούσα τη συλλογή πόρων υπόγεια. Η επιθυμία μου να οικοδομήσω και να επεκταθώ μόλις ξεκίνησε. Σε όλη τη διάρκεια πολλών εβδομάδων και μηνών, έχτισα οτιδήποτε αισθάνθηκε σαν να έχει νόημα να υπάρχει από ένα είδος σεναρίου "Survival Minecraft". Ο τρόπος με τον οποίο απολάμβανα την εμπειρία του Minecraft είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες που παρακολούθησα μπροστά μου βιώνουν και το παιχνίδι και αισθάνομαι προνομιούχος να βιώσω το ίδιο συναίσθημα με αυτό που έκαναν.

Απεριόριστος

Εάν δεν καταλάβατε τη Minecraft πριν, ίσως να την καταλάβετε τώρα. Η έκκληση αυτών των "ψηφιακών Legos" είναι τεράστια και πραγματικά απεριόριστη. Μπορεί να εμπνεύσει οποιοδήποτε φύλο και οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα. Η γλώσσα του Minecraft είναι απεριόριστη και καθολική. Η ακατέργαστη δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια, ιδιαίτερα σε ένα ψηφιακό σύμπαν, όπου το μόνο όριο των δημιουργιών σας είναι εσείς. Ο μόνος περιορισμός του Minecraft είναι ο χρόνος. Είναι, αλλιώς, απεριόριστες και υπάρχουν μερικές εξαιρετικές συντομεύσεις, απατεώνες και οδηγίες που το κάνουν ακόμα καλύτερο!