Μεγάλες δημιουργίες Minecraft της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου!

Χρειάζεστε μια ιδέα για το Minecraft για τον ειδικό σας κάποιον; Κοιτάξτε πάλι!

Η αγάπη είναι στον εικονικό αέρα που αναπνέουν οι χαρακτήρες του Minecraft , καθώς και στον αέρα του Φεβρουαρίου που αναπνέουμε στην πραγματική μας ζωή. Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκπλήσσει τον ειδικό σας με ένα δώρο στο Minecraft που αυτός ή αυτή είναι προορισμένος να αγαπά.

Η πιο κλειστή καρδιά του κόσμου

Εάν δεν είστε ο μεγαλύτερος οικοδόμος ή αν θέλετε απλώς να κάνετε κάτι απλό και στο σημείο, ίσως αυτή η μικρή καρδιά τούβλου είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Για να οικοδομήσουμε αυτή την καρδιά θα χρειαστείτε οκτώ σκάλες από τούβλα και δύο μπλοκ τούβλων. Το να μπορείτε να αναστρέψετε σκάλες χρησιμοποιώντας τις άκρες τους επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν μια πολύ συμπαγή καρδιά σε ένα αρκετά μικρό χώρο. Αν δεν σας αρέσει ο σχεδιασμός των τούβλων και θα προτιμούσατε κάτι άλλο, μην διστάσετε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο σκαλοπατιών που έχει μια αντίστοιχη παραλλαγή μπλοκ. Ξύλινες Σκάλες και Ξύλινες Σκάλες αρκεί αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτές για διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. Συνολικά, η καρδιά θα φαίνεται ακριβώς ίδια (εκτός από τα χρώματα) αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό μπλοκ.

Η Κάρτα της Μαζικής Βαλεντίνου

Τίποτα δεν λέει ότι σας αγαπώ σαν μια τεράστια κάρτα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου τέσσερις φορές πιο ψηλά από το μέγεθος του χαρακτήρα Minecraft του παιχνιδιού σας για τις διακοπές . Κάνοντας μια κάρτα στο Minecraft μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας στο πρόσωπο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη δημιουργία σας. Παρόλο που δεν υπάρχει ακριβής μέτρηση για το τι θα έπρεπε να είναι η κάρτα σας, δοκιμάστε το καλύτερο για να κρατάτε κάθε πτυχή της κάρτας σχετικά ίδιου μεγέθους. Πέντε μπλοκ διαγώνια (στο έδαφος) θα πάρουν περισσότερο χώρο από ό, τι επτά μπλοκ που πηγαίνουν οριζόντια (ή έτσι φαίνεται όπως όταν κτίριο). Να έχετε κατά νου την προοπτική κατά την κατασκευή της κάρτας σας.

Όσο μεγαλύτερος χτίζετε την κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να προσθέσετε μέσα. Αντί να γράφετε το μήνυμά σας σε μπλοκ, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε πινακίδες για να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας στην κάρτα. Επίσης, ένα μεγάλο μπλοκ βάσης για την κάρτα σας είναι οποιαδήποτε από τις παραλλαγές Block Stained Block. Τα μπλοκ Stained Clay έχουν πολύ επίπεδη εμφάνιση, επιτρέποντας σε χαρτί όπως το σχέδιο στην κάρτα.

Κήπος ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Χρησιμοποιώντας την καρδιά που χτίσαμε προηγουμένως με σκάλες και μπλοκ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το σχέδιο για άλλη μια φορά σε έναν θεματικό κήπο με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως κεντρικό κομμάτι. Με τα πολλά χρώματα των λουλουδιών που είναι προσβάσιμα στους παίκτες, σκεφτείτε το πρόσωπο που δώσατε αυτό το δώρο. Αν τους αρέσουν μπλε ή κόκκινα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρώματα ως λουλούδια στον κήπο σας. Εάν θέλετε να σχεδιάσετε το έδαφος με λουλούδια σε συγκεκριμένα σχήματα, όπως καρδιές ή πράγματα αυτής της φύσης, αφήστε τη δημιουργικότητά σας να περιπλανηθεί και να δημιουργήσετε όπως θέλετε.

Όταν κάνετε έναν κήπο, κάτι που πρέπει να θυμάστε είναι η συμμετρία. Όταν τα αντικείμενα είναι συμμετρικά, δίνει την αίσθηση ότι γνωρίζουν πού βρίσκονται τα πράγματα, αντί να είναι πολύ συγκεχυμένα και να αισθάνονται ότι τα πράγματα είναι εκτός τόπου. Κρατώντας μπλοκ συμμετρικά ο ένας από τον άλλον ας τους παίκτες αισθάνονται σαν να είναι οργανωμένη η θέση στην οποία βρίσκονται. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε έναν κήπο Minecraft, καθώς τα λουλούδια είναι ένα πολύ λεπτό αντικείμενο, αλλά μπορούν εύκολα να γίνουν αντικείμενο μιας κατάστασης εάν γίνει σωστά.

Συμπερασματικά

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι διαφορετικές ιδέες θα λειτουργήσουν για σας αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Αν αυτές οι ιδέες οικοδόμησης δεν καταλήξουν να εργάζονται έξω, σκεφτείτε πολύ και σκληρά γι 'αυτό και είστε αναγκασμένοι να σκεφτείτε κάτι για τον ειδικό σας κάποιον. Όσο περισσότερο βάζετε όλους σας στο έργο σας, τόσο πιο ιδιαίτερο θα γίνει για αυτό το άτομο και τον εαυτό σας όταν το κάνετε. Το Βαλεντίνο σας είναι υποχρεωμένο να χαμογελάει με ένα από αυτά τα δώρα.