Τι είναι ένα αρχείο AVC;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία AVC

Ένα αρχείο με επέκταση αρχείου AVC είναι πιθανότατα ένα αρχείο βάσης δεδομένων Kaspersky Virus, το οποίο το λογισμικό προστασίας από ιούς της Kaspersky χρησιμοποιεί για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις ενημερώσεις του προγράμματος. Είναι συνήθως ονομάζεται με έναν αριθμό ενημέρωσης αρχείου, κάτι σαν base008.avc .

Αν το αρχείο AVC δεν συσχετίζεται με το Kaspersky, μπορεί να είναι ένα αρχείο δέσμης ενεργειών Avid Media Composer. Αυτά τα αρχεία AVC δημιουργούνται με το παράθυρο Script στο Avid Media Composer και περιέχουν μεταγραφές που προορίζονται να συνδεθούν με ένα βίντεο.

Παρόλο που δεν είναι τόσο συνηθισμένες όσο οι μορφές που ανέφερα ήδη, ορισμένα αρχεία AVC θα μπορούσαν να είναι αρχεία βίντεο αποθηκευμένα σε AVTECH DVR ή κάμερες.

Σημείωση: Το AVC σημαίνει επίσης Σύνθετη κωδικοποίηση βίντεο, η οποία είναι ένα κοινό πρότυπο συμπίεσης βίντεο. Ανάλογη είναι η μορφή αρχείου βίντεο AVCHD για την αποθήκευση περιεχομένου βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο AVC

Τα αρχεία AVC που είναι αρχεία βάσης δεδομένων Kaspersky Virus χρησιμοποιούνται από τα Kaspersky Anti-Virus και Kaspersky Internet Security, αλλά είναι μάλλον απίθανο να ανοίξουν με το χέρι, κατ 'απαίτηση από οποιοδήποτε πρόγραμμα. Πιθανόν αντί να χρησιμοποιούνται απλά από τα προϊόντα της Kaspersky σε μια απαραίτητη βάση, χωρίς καμία πρόθεση να σας ανοίξουν.

Το Avid Media Composer χρησιμοποιείται για να ανοίξει αρχεία AVC που είναι αρχεία Avid Media Composer. Μπορεί επίσης να μπορείτε να ανοίξετε αυτούς τους τύπους αρχείων AVC με CyberLink PowerDVD και Vegas Pro της Sony. Δεδομένου ότι πρόκειται για αρχεία δέσμης ενεργειών, είναι πιθανό ένας επεξεργαστής κειμένου να μπορεί να τα διαβάσει επίσης.

Όσον αφορά τα αρχεία βίντεο AVTECH, το AVC δεν είναι μια κοινή μορφή βίντεο, επομένως αμφιβάλλω ότι ένας κανονικός παίκτης βίντεο ή συντάκτης μπορεί να παίξει ένα. Συνήθως θα συνιστούσα ένα δημοφιλές πρόγραμμα όπως το VLC media player, αλλά σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που συνοδεύει το υλικό AVTECH, το οποίο θα πρέπει να μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του AVTECH.

Σημείωση: Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα που ενδέχεται να ανοίξουν ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου .AVC. Αν έχετε εγκαταστήσει πολλαπλά στοιχεία στον υπολογιστή σας, ένα πρόγραμμα μπορεί να αναπαράγει ένα αρχείο AVC που θα προτιμούσατε να έχετε ανοικτή σε κάποια άλλη εφαρμογή. Ευτυχώς, μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο AVC. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος αλλαγής του προεπιλεγμένου προγράμματος για μια συγκεκριμένη επέκταση αρχείου για την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο AVC

Ανησυχώ ιδιαίτερα ότι τα αρχεία βάσης δεδομένων Kaspersky Virus μπορούν να μετατραπούν σε άλλη μορφή επειδή είναι ένα ιδιόκτητο σχήμα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο λογισμικό Kaspersky.

Αν τα αρχεία του Avid Media Composer Script μπορούν να μετατραπούν σε κάποια άλλη μορφή αρχείου, είναι πιθανόν πιθανό με οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα. Αφού ανοίξει το αρχείο AVC, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο Αρχείο> Αποθήκευση ως ή ένα μενού εξαγωγής για να μετατρέψετε το αρχείο σε κάποια άλλη μορφή.

Εάν το αρχείο AVC σας είναι αρχείο βίντεο που χρησιμοποιείται με ένα προϊόν AVTECH, μπορείτε να το μετατρέψετε σε AVI (πολύ πιο κοινή μορφή βίντεο) με το VideoPlayer (αυτός είναι ένας άμεσος σύνδεσμος σε ένα αρχείο ZIP που περιέχει το πρόγραμμα εγκατάστασης για το VideoPlayer ). Αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να μετατρέψει κάποιες άλλες σκοτεινές μορφές βίντεο όπως αρχεία AVZ, DVD4, DVD5, EDB, STREAM, VS4, VSE, 787 και DVR.

Συμβουλή: Μπορεί επίσης να μπορείτε να μετατρέψετε ένα αρχείο AVTECH AVC χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν μετατροπέα βίντεο, αλλά κανένας από αυτούς που συνήθως συνιστώ ρητά δεν το λέει. Αν αυτό δεν λειτουργεί, χρησιμοποιήστε το VideoPlayer για να δημιουργήσετε ένα αρχείο AVI και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα εργαλεία μετατροπής για να μετατρέψετε το αρχείο AVI σε διαφορετική μορφή όπως MP4 , MOV ή ό, τι ακολουθείτε.

Το αρχείο σας δεν ανοίγει ακόμα;

Εάν το αρχείο σας δεν φαίνεται να λειτουργεί με κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα, είτε όταν παίζετε / ανοίγετε το αρχείο είτε προσπαθείτε να το μετατρέψετε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο εσφαλμένης ανάγνωσης της επέκτασης αρχείου.

Τα αρχεία ACV , για παράδειγμα, μπορούν εύκολα να συγχέονται με αρχεία AVC, αλλά είναι αντίγραφα αρχείων Adobe Curve που ανοίγουν με το Adobe Photoshop. Μια άλλη παρόμοια επέκταση αρχείου είναι VAC, η οποία μπορεί να είναι είτε για ένα αρχείο Cakit του Oc2.316s είτε για το αρχείο ρυθμίσεων αξεσουάρ MikuMikuDance.

Εάν γνωρίζετε ότι το αρχείο σας έχει επέκταση αρχείου .AVC, δοκιμάστε να αναζητήσετε το αρχείο ως έγγραφο κειμένου , χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Σημειωματάριο των Windows ή έναν από τους καλύτερους καταλόγους του Free Text Editors . Ενδέχεται να βρείτε κάποιες πληροφορίες στην κορυφή ή στο κάτω μέρος που περιγράφουν τη μορφή, την οποία μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να ερευνήσετε τι, ακριβώς, χρησιμοποιήθηκε για να γίνει το αρχείο ή τι μπορεί να ανοίξει.