Καλύτερες τοποθεσίες αναθεώρησης εφαρμογών iPhone για προγραμματιστές

Μια λίστα με τις κορυφαίες σελίδες αναθεώρησης App App για iPhone που μπορούν να υποβληθούν σε

Η υποβολή εφαρμογών για έλεγχο είναι απαραίτητη, εάν θέλετε τη μέγιστη έκθεση για την εφαρμογή σας για κινητά. Ακολουθεί μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους αναθεώρησης εφαρμογών iPhone για προγραμματιστές.

AppVee

AppVee

AppVee ισχυρίζεται ότι είναι η "μεγαλύτερη και πιο εκτεταμένη" πηγή των βίντεο σχόλια για τις εφαρμογές iPhone. Παρόλο που ο ισχυρισμός αυτός θα μπορούσε να διαψευσθεί από ορισμένους, το γεγονός παραμένει ότι προσφέρει μια μεγάλη πλατφόρμα για τους προγραμματιστές να παρουσιάσουν την εφαρμογή τους για επανεξέταση. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει αναλυτικές γραπτές αναθεωρήσεις και αναθεωρήσεις βίντεο.

Μόλις καταφέρετε να αποδείξετε ότι η εφαρμογή σας προσφέρει έναν καλό βαθμό χρησιμότητας στους χρήστες , μπορείτε να είστε σίγουροι, καθώς το AppVee θα το προβάλλει εμφανώς στον ιστότοπό του. Περισσότερο "

Φρέσκα σκουπίδια

Φρέσκα σκουπίδια

Το Freshapps βαθμολογείται πολύ ψηλά στη λίστα ιστότοπων αναθεώρησης εφαρμογών iPhone . Αυτή η υπηρεσία είναι παρόμοια με το Digg για iPhone. Αφού υποβάλετε την εφαρμογή iPhone σας εδώ, οι κριτικοί μπορούν να ψηφίσουν για την εφαρμογή σας, να το βαθμολογήσουν και επίσης να αφήσουν σχόλια και σχόλια που είναι δημόσια ορατά σε όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου.

Το Freshapps είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των προγραμματιστών, καθώς δίνει στην εφαρμογή τους πολύ περισσότερη έκθεση από ό, τι οι περισσότεροι άλλοι τέτοιοι ιστότοποι. Αυτή η συγκεκριμένη υπηρεσία ταξινομεί τις εφαρμογές με τη σειρά των νεοεισερχόμενων, τα πιο φρέσκα και τα πιο συζητημένα. Όχι μόνο αυτό, κάνει δύο ξεχωριστές λίστες δωρεάν και πληρωμένες εφαρμογές. Αυτό δίνει στους αναθεωρητές ένα σαφές υπόβαθρο για την εφαρμογή σας. Περισσότερο "

Η Ημερήσια Έκθεση App

Εμφάνιση ημερήσιων εφαρμογών

Αυτή η υπηρεσία ανάλυσης εφαρμογών προσφέρει κριτικές για συσκευές iPhone, iPad και Mac. Η τοποθεσία προσφέρει ένα καταπληκτικό θησαυρό των αναθεωρήσεων εφαρμογών, το οποίο ενημερώνεται τακτικά. Εκτός αυτού, η ομάδα αφιερώνει μια ειδική ενότητα για εφαρμογές που χαρακτηρίζονται από τη χρήση, τις οποίες οι χρήστες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικές , μαζί με μια λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων κάθε εφαρμογής.

Ως προγραμματιστής, αυτός ο πόρος ηλεκτρονικής αναθεώρησης είναι καλός για εσάς, καθώς σας βοηθά να αποκτήσετε έκθεση για την εφαρμογή σας μέσω της γραπτής λέξης καθώς και μια λεπτομερή ανάλυση και βίντεο κλιπ της ίδιας. Περισσότερο "

Απόκριση

Απόκριση

Η Apptism είναι ακόμα ένας καλός ιστότοπος αναθεώρησης εφαρμογών. Πιθανώς το καλύτερο πράγμα για αυτή την Ιστοσελίδα είναι το εύχρηστο UI και το χαρακτηριστικό πλοήγησης, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να βρει την εφαρμογή σας σχεδόν χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να γράφουν σχόλια σχετικά με και να συγκρίνουν διαφορετικές εφαρμογές, αλλά επίσης τους επιτρέπει να ορίσουν τα αγαπημένα τους και μοιράζονται το ίδιο με μια άλλη επαφή. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εσάς ως προγραμματιστής iPhone , καθώς δίνει στην εφαρμογή σας μεγαλύτερη προβολή σε περισσότερους χρήστες Περισσότερα »

148Apps

148Apps

Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον πόρο είναι ότι προσφέρει αναθεωρήσεις των κορυφαίων 148 εφαρμογών για το iPhone. Αυτή η ευρεία λίστα περιλαμβάνει τις κορυφαίες 148 εφαρμογές επί πληρωμή, τις εφαρμογές παιχνιδιών και τις νεότερες εφαρμογές το καθένα. Επιπλέον, παρέχει επίσης στους αναγνώστες πληροφορίες σχετικά με τις μειώσεις τιμών εφαρμογών. Οι αναθεωρήσεις είναι σε βάθος μαζί με λεπτομερείς εικόνες οθόνης και αξιολογήσεις, οι οποίες είναι περισσότερο από αρκετές για τους αναγνώστες να κρίνουν την απόδοση της εφαρμογής σας. Παρέχει επίσης στον εξεταστή μεγαλύτερο περιθώριο να γράψει λεπτομερώς την εφαρμογή σας.

Αυτός ο ιστότοπος αναθεώρησης εφαρμογών μπορεί να βοηθήσει πολύ τους προγραμματιστές, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να εμφανίζεται εκτεταμένα η εφαρμογή τους στον ιστότοπο. Όχι μόνο αυτό, σε περίπτωση που αποφασίσετε να μειώσετε την τιμή της εφαρμογής σας , μπορείτε να εκδώσετε αμέσως ειδοποίηση στους χρήστες μέσω της καρτέλας "Τιμή πτώσης" Περισσότερα »

iusethis

iusethis

Το iusethis είναι μια άλλη ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να υποβάλετε τις εφαρμογές σας για έλεγχο και να ζητήσετε από τους κριτικούς και τους χρήστες να σχολιάσουν και να ψηφίσουν στην εφαρμογή σας. Η μοναδική πτυχή της iusethis είναι ότι προσφέρει μια εντελώς αμερόληπτη ανασκόπηση της εφαρμογής σας, δείχνοντας στους χρήστες πόσοι άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σας.

Αυτό σημαίνει ότι καθώς η εφαρμογή σας αυξάνεται σε δημοτικότητα, θα έχετε επίσης περισσότερους χρήστες να προβάλλουν για αυτήν. Ο αριθμός των ψήφων που λαμβάνει η εφαρμογή σας θα εμφανίζεται επίσης εμφανώς με ένα εικονίδιο τύπου "Digg". Περισσότερο "

Σχολείο iPhone της Apple

AppleiPhoneSchool

Αυτός ο ιστότοπος αναθεώρησης εφαρμογών για το iPhone είναι ιδανικός για εσάς ως προγραμματιστής, καθώς σας βοηθά να προβάλλετε τις εφαρμογές που υποβάλατε επίσημα στο Apple App Store καθώς και αυτές που έχετε jailbroken μέσω Cydia.

Επειδή αυτή η υπηρεσία διαθέτει πολλές κατηγορίες εφαρμογών, μπορείτε να περιμένετε να δώσετε στην εφαρμογή σας πολύ μεγαλύτερη έκθεση στους χρήστες. Περισσότερο "